ארה"ב 2006 ../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif
בבבבבנננננוות [ובנים?] חזרתי-חזרתי-חזרתי מארה"ב והיה מדהים DDDD: אני יכולה להרחיב מלא וסביר להניח שמתישהו אני אטחן לכן את המוח אבל עכשיו אמור להיות בניו-יורק 2-3 Am ואני מסודרת לפי השעון ההוא ככה שאני דיי ישנונית [ג'ט לג לא? ^^] בקשר לHIM ראיתי נעלי הארטגרם בחנות
עולות 400 ש"ח :|| והמוכר היה מדהים |מסמיק| ראיתי מלא חולצות [!!!] ואקססוריס של HIM לצערי לא קניתי אף אחת מהן כי.... החולצות בארץ פי 100 יותר יפות D: ראיתי מישהי באמצע הרחוב עם חולצה של HIM והתחלתי לנהל איתה שיחה XD היא לא הבינה מאיפה נחתתי עליה P: הביאצ' הייתה בהופעה :|| אין סימן חיים לווילה בארה"ב, לצערי. ראיתי גם מישהו שהיה לבוש בחליפה של HIM [יאפ] כובע [שהתחשק לי לקחת לו ><"] חולצה+ מכנס יפה עם שרשרת קטנה בצד. ו...נעלי הארטגרם ><" [לפי דעתי חליפת HIM זה מוגזם אבל לקחת כל פריט לבד זה יפה, ישר כוח לסיני-חמוד-אימו-שמכור-לHIM] הלכתי לעזור לסדר את הבית-->לישון-->לסדר את הארון :] יחי זיוני השכל! טה-טה, אוהבת-המונים-המונים [ומקווה שלא החלפתם אותי באחרת, כי אין עקומה ממני] -דנה- 3>
בבבבבנננננוות [ובנים?] חזרתי-חזרתי-חזרתי מארה"ב והיה מדהים DDDD: אני יכולה להרחיב מלא וסביר להניח שמתישהו אני אטחן לכן את המוח אבל עכשיו אמור להיות בניו-יורק 2-3 Am ואני מסודרת לפי השעון ההוא ככה שאני דיי ישנונית [ג'ט לג לא? ^^] בקשר לHIM ראיתי נעלי הארטגרם בחנות