ארה"ב 2006

DanaValo

New member
ארה"ב 2006 ../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif

בבבבבנננננוות [ובנים?] חזרתי-חזרתי-חזרתי מארה"ב והיה מדהים DDDD: אני יכולה להרחיב מלא וסביר להניח שמתישהו אני אטחן לכן את המוח אבל עכשיו אמור להיות בניו-יורק 2-3 Am ואני מסודרת לפי השעון ההוא ככה שאני דיי ישנונית [ג'ט לג לא? ^^] בקשר לHIM ראיתי נעלי הארטגרם בחנות
עולות 400 ש"ח :|| והמוכר היה מדהים |מסמיק| ראיתי מלא חולצות [!!!] ואקססוריס של HIM לצערי לא קניתי אף אחת מהן כי.... החולצות בארץ פי 100 יותר יפות D: ראיתי מישהי באמצע הרחוב עם חולצה של HIM והתחלתי לנהל איתה שיחה XD היא לא הבינה מאיפה נחתתי עליה P: הביאצ' הייתה בהופעה :|| אין סימן חיים לווילה בארה"ב, לצערי. ראיתי גם מישהו שהיה לבוש בחליפה של HIM [יאפ] כובע [שהתחשק לי לקחת לו ><"] חולצה+ מכנס יפה עם שרשרת קטנה בצד. ו...נעלי הארטגרם ><" [לפי דעתי חליפת HIM זה מוגזם אבל לקחת כל פריט לבד זה יפה, ישר כוח לסיני-חמוד-אימו-שמכור-לHIM] הלכתי לעזור לסדר את הבית-->לישון-->לסדר את הארון :] יחי זיוני השכל! טה-טה, אוהבת-המונים-המונים [ומקווה שלא החלפתם אותי באחרת, כי אין עקומה ממני] -דנה- 3>

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif חזרת!!!!!!111 ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת. ו-וואו~ אנ גם רוצה מלאמלא דברים של HIM. ;; זה כלכך יפה.
התגעגענו מאוד, ולא, לא החלפנו אותך באף אחת, לא לדאוג.^^ נו, טוב שחזרת.

DanaValo

New member
אנילאמאמינה.

עוד.. חמישה... ימים... ווילה... הים... ב... ניו... יורק... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! רק עוד חמישה ימים הייתי נשארת ><" אלוהים-אלויהם-אלוהים. למה אני?!

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif עם הזמל שלי זה היה קורה גם

לי.
אבל אני הולכת להופעה של AFI ב9.10 בלונדון.^^

DanaValo

New member
מצטערת על העילגות אבל...

אתן כל הזמן כותבות את הלהקה AFI, מי זו?! :O

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אבל אף אחד לא קורא להם A

fire inside. וגם על הדיסקים כתוב AFI.. כך שזה לא ממש משנה משהו, אם מורידים שירים לא כותבים a fire inside כותבים AFI. ^^ והם כלכך טובים.
|לב
וואו.מתה|

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif דייבי!@#!@$!~../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

זו להקה נהדרת. ומדהימה שכדאי לכולם לשמוע. אם מישהו לא אוהב אותה, אל תגידו לי. כי אני אתפגר.^^

milkshakit

New member
דנה!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לך מושג איך התגעגעתי אלייך
יאא
חח חליפה של HIM? בע. וההיא באמת ביאצ'! שמחה שנהנית

DanaValo

New member
../images/Emo99.gif גמאניגמאניגמאני

התגעגעתי המונים אליך D: אני כ"כ עייפה שברגע זה פרה דרוסה [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] נראית במצב יותר טוב ממני P:

DanaValo

New member
הפרצוף הזה מתאר בדיוק את מצבי :]

והוא לא כ"כ טוב, ירוקה מבחילות במטוס [לא] , עיניים בהלם מזה שגיליתי כי HIM מומפיעים בניויורק עוד 5 ימים, ופה מזועזע סתם כי הבטתי במראה ונחרדתי. ^.^

למעלה