ארה"ב - שני

Mikel20

New member
ארה"ב - שני ../images/Emo58.gif

אני כנראה היחיד כאן שנהנה מהעלילה הזאת, (איפה כל אוהבי טיילור?) בכל מקרה, הפרק היה נחמד ביותר, החקירה של לט. בייקר מסתעפת, מעניין איך טיילור הולכת להסביר לו את סימני הקשירה על היד שלה?? הגישה של סטפני קצת מעצבנת אותי, תצאי להן מהחיים, היא הבינה את מה שרצית. וזה די ברור שבייקר יקלוט שגם סטפני משתפת פעולה עם טיילור עכשיו ש"פתאום" היא לא רוצה שהוא יחקור, זה היה שקוף מדי. הקטור עיוור? מממ, זו התפתחות מעניינת,ממש לא ציפיתי לזה. עכשיו יש לטיילור עוד סיבה להיות עם נקיפות מצפון, מעניין אם היא תאשים את עצמה או אותו במה שקרה לו? אהה וגם היה את הבחור החדש, נראה נחמד, לפחות יש לו יכולות משחק, נקווה רק שיתפרו לו גם עלילה מעניינת.

Indiman1

New member
קורה משהו מעניין עם טיילור ?

מתי זה מגיע אלינו ? |קוסס ציפורניים|

ארהב שלישי ../images/Emo58.gif

אני גם נהנת מהעלילה- אין כמו טיילור! אבל הקטור שחקן ממש גרוע, היו צריכם להרוג אותו במקום להפוך אותו לעיוור =/ בכל מקרה.. הפגישה של פיבי עם החדש- ממש עלוב וצפוי למרות שאני חייבת להודות שדיי התגעגעתי לעלילות עם צעירים יותר, קפה אינוסמניה נראה אתו דבר, אפילו את הספלים לא החליפו
נראה שמתחילות להתפתח עלילות חדשות

sashkashurik

New member
גם אני ראיתי חצי פרק היום. ../images/Emo58.gif

לא מבינה מה טיילור כל-כך בוכה על הקטור - הוא זה שקשר אותה, הוא זה שאיים עליה, הוא זה שהתחיל את השרפה בכלל - מגיע לו! כל השאר לא ראיתי, והאמת, לא כל-כך מעניין אותי.

למעלה