ארה"ב - שני

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - שני ../images/Emo58.gif

אז מה ? ניק פשוט יעמוד שם , ישחק על רגשות האשמה של בריג'ט ולא יגיד מילה על מה שקרה כמה דקות לפני כן בינו לבין ברוק? כנראה שכן. ניק אומר לבריג'ט שהם צריכים ללכת לספר לברוק בזה הרגע , כמובן שזה לא נעשה מהשמחה התינוק חי , אלא בגלל מה שזה אומר על מערכת היחסים של ברוק וניק. אז מגיעים אצל ברוק , ברוק עומדת עוד שניה לפלוט כמה היא מודה לברידג'ט שהאריה את עינייה ועל כך שההפלה שלה יצאה לטובה מבחינתה ומבחינת ניק , אך ניק כבר צועק לבריג'ט לספר לפני שהדבר הזה יתפוצץ. בריג'ט מספרת לברוק. אירוני הדבר שברוק לוקחת את הבשורה על כך שהנכד שלה חי קשה יותר מהבשורה שהוא מת. זה מצביע על הכל.. ניק יוצא חרא. עומד שם ולא מתוודה על מה שקרה בינו לברוק ב"תקופת המבחן". הדמות של בריג'ט נחלשת עוד יותר. מה היא מתחננת? זה צריך להיות הפוך. אני לא מאמין שברוק ובמיוחד ניק לא יספרו לה על מה שקרה ואני לא מאמין שברוק תוציא את עצמה מהשוואה , כאשר רגע לפני ניק הוא הכל בשבילה. אני גם לא מאמין שניק פשוט ירצה לחזור אל בריג'ט ולהעמיד ארשת פנים ולהמשיך עם השקר. שקר על גבי שקר וזה ממשיך לגדול. תעירו אותי בתקופת ההתפכחות של בריג'ט.

../images/Emo58.gif

אני כבר מאמינה הכל על ברוק גם שהיא תהיה מסוגלת ממש להרוג את התינוק שנולד "כי זה מה שעומד בינה לבין הרומן ההזוי עם ניק", (ממש מזכיר את הרומן ההזוי שהיה לה עם רידג' בכל מיני תקופות... כל השטות הזו שהם זוג לא נשכח וכו'. חחחחחחחחחח אז מאהבת היא תהיה לכל החיים. אבל אמא וסבתא ... ??? לא !!! ממש לא !!! די הבנתי היכן הנקודה החינוכית בסדרה הזו. כי רוב האנושות מגלה סלידה לאופן שבו ברוק מנהלת את החיים של עצמה.

איך שלא יהיה..

אני מאוד נהנית מהפרקים עכשיו. במיוחד לאור העובדה שאני לא קוראת ספוילרים (כן, כן, עדיין מחזיקה מעמד), אז הכל מאוד מותח מבחינתי. אבל כן, ברוק מה זה איכזבה אותי. באמת חשבתי שהיא קצת יותר בן אדם מזה (רק קצת). אבל אם החדשות שהיא לא יכולה להיות עם הגבר שהיא כביכול אוהבת יותר מדי קשות בישבילה מכדי לשמוח שהנכד שלה חי... אז אולי לא מגיע לה להיות אמא after all... אבל מה היא דואגת, תיכף רידג' ידפוק לה על הדלת ויגיד שהוא רוצה אותה החזרה... (לא ספוילר, רק השערה שלי). ואם זה יקרה, אז היא ישר תגיד לעצמה ולכולם שזה בכל זאת תמיד היה רידג', וניק יצא הפרייר הגדול, כמו כל הגברים בחיים שלה תמיד יצאו. כאילו שזה איכשהו שונה מאיך היא דיברה פעם על האהבה שלה עם ת'ורן...

גרטה1

New member
כל הפרקים האחרונים

עם גילוי האהבה של ברוק לניק הזכיר ל את כל הפעמים שהיא אמרה את אותו דבר לסול מייט התורן, אבל אנשים אמרו לי (עם זכרון טוב יותר) שמה שברוק אמרה לניק ביום שישי זה בדיוק אחד לאחד מה שהיא אמרה לת'ורן, הם אפילו צחקו שקק"ל רק היתה צריכה לקרוא את אותו תסריט מלפני כמה שנים. ברוק דוחה. ניק גם לא משהו, אבל אולי זה סוף סוף יפתח לו את העינים, הרי מי חוץ מבריקי מאמין במה שברוק מוציאה מהפה שלה?!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo4.gif עדיף כבר שיהרגו את ברוק או שיעיפו אותה מהסדרה מאשר שימשיכו להרוס את הדמות שלה ככה, זה ממש אבל ממש ממש ניהיה מעצבן ובלתי נסבל.../images/Emo4.gif

למעלה