ארה"ב שני
WOW!

Mikel20

New member
ארה"ב שני ../images/Emo58.gif WOW!

משום מה אף אחד לא קורה/מגיב על הפרקים בארה"ב אבל לא אכפת לי, רק הייתי חייב לציין שהפרק של יום שני היה מעולה, סוזן פלנרי וג'ון מקוק בסצינה הכי טובה שלהם בשנים האחרונות (טוב, לפחות של ג'ון, לסוזן יש הרבה) אבל הייתי מרותק למסך במשך כל הדיאלוג הנהדר הזה, ההתפכחות של סטפני הייתה משוחקת מצויין וכתובה מעולה. אם היא צריכה סצינה לאמי של שנה הבאה, שתבחר את זאת, היא לוקחת את הפרס בהליכה.
טלי(אם את קוראת את זה) זה פשע שאת לא רואה את הפרקים האלה

sashkashurik

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo52.gif

אבל היה לנו פה חג הודיה. במשך 4 ימים לא היו פרקים בכלל, ביום שני בסן דייגו היה את מה שהיה לכולם ביום רביעי, וכבר הספקתי להתעדכן בפורום. היום (שלישי) עדכנת אותי גם לגבי הפרק שהיה היום.
היה לי 5 ימי חופש ועד עכשיו, חצי יום עבודה מאחוריי, אני לא יכולה להתעורר כמו שצריך...

שלישי ארה"ב../images/Emo58.gif

כשסטפני אמרה שאבא שלה תמיד רצה בן, לרגע חשבתי שהיא עומדת לצאת מהארון... חשבתי אולי לסוזן נמאס לעשות את עצמה מעוניינת באריק כל הזמן, והיא רוצה קצת זמן מסך של שפשופים חוקיים בברוק. טוב נראה לאן הסיפור הזה מגיע. טוב שחיכתה עד הפנסיה לטפל ב "father issues" שלה...

Shiri from the block

Active member
די לכתוב כותרות כאלו../images/Emo7.gif אני עוד מסוגלת להתפתות ולקרוא!! אני חלשה../images/Emo10.gif

Mikel20

New member
זה הרעיון ../images/Emo8.gif

לגרום לעוד אנשים להתחיל לראות את הפרקים של ארה"ב ולהצטרף לדיונים שכבר מזמן אין כאן, וחבל

Mikel20

New member
רביעי - דוז פואה לכותבים../images/Emo58.gif

אחח איזה פרק נהדר, כזה פרק מרגש כבר מזמן לא ראיתי. הכותבים שיחקו אותה עם דיאלוגים נהדרים ונאומים נפלאים של אריק וסטפני. זה היה נראה כמו הפרק האחרון של הסדרה ללא ספק, מחזרה סוריאליסטי, כל הפורסטרים מאוחרים נגד אויב אחד - ניק מרונה!! and boy איזה רשע נפלא הוא משחק, ג'ק ווגנר נהדר בתור המלך החדש בשכונה וסוף סוף כשהוא לא מתבכיין על ברוק הוא מראה מה הוא יודע לעשות. סצינת הסיום הייתה מעולה..סטפני משאירה לניק מזכרת - חלונות שבורים והוא בתמורה מראה לה איפה החברה שלה ("on the palm of my hand").

למעלה