ארה"ב - שלישי

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - שלישי ../images/Emo58.gif

דאבל דייט בקפה רוס , יה בייבי. מתחים עולים. זה צריך להיות נחמד ואולי בריג'ט תקבל רמזים לאמת. לפחות לדנטה נכנס קצת שכל שברוק מנצלת אותו. חשבתי שבריג'ט תגיב לזה יותר קשה , הרי עוד גבר שרק לפני יום היה מאוהב בה מעבר לראש שוב זונח אותה ונופל תחת הקסם של ברוק. ובאמת , ברוק לא יכלה למצוא מישהו אחר? אריק עלוב , ספר כבר בעצמך אם אתה כל כך דואג. טיילור רולז.

sashkashurik

New member
אוף!!!

חשבתי שיש לי רופא שיניים, ולא אראה את הפרק הזה, אז קראתי את ההודעה הזאת ואז התקשרו אלי מהרופא"ש ואמרו שהם מעבירים לי את הפגישה למחר ואוף, עכשיו אני כן הולכת לראות את הפרק הזה אבל זה כבר מה זה לא מעניין!!!
אוף!

קצת הציק לי

שבאינסומניה דנטה פנטז על ברוק ובסצנה הבאה כשהוא נכנס לבית הוא כבר "יודע" שהיא משחקת בו. כאילו, הא? טיילור והקטור? שילוב חביב בהחלט. הגיע הזמן שללורנזו למאס יהיו כמה סצינות.

Indiman1

New member
אין ספק

עלילה של טיילור והקטור תעשה רק טוב : לנו הצופים שיהיה יותר מעניין קצת בסדרה לטיילור שהפרידה מרידג' עושה לה רק טוב! ולהקטור, שכמו שאמרת, יופיע קצת יותר בסדרה.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!../images/Emo2.gif

שוב פעם: זו צעקה ולא הכפלת אותיות... וזה קשור לרצונכם להחזיר את הקטור לסידרה, ולהגדיל את כמות הסצינות שלו. לא, לא ולא. למל"מ נשאר למל"מ - אני עושה ויטו על הכנסת הקטור לעלילות חשובות!!

Indiman1

New member
אבל למה ? ../images/Emo12.gif

למל"מיות נובעת בעיקר מהתסריטאים של הסדרה שמנתבים את הדמות (תראו מה עשו לאריק בשנים האחרונות) אנג'י, תתני להקטור הזדמנות להוכיח שהוא לא למל"מ. אני בעד שוויון הזדמנויות. חוצמזה שנמאס לראות את אותם פרצופים על המסך כל הזמן!

Guy K

New member
אנג'י את לא בסדר

אמנם הקטור למל"מ עצבני אבל 1. זה בגלל העלילות המשעממות ו 2. הקול שלו כל כך סקסי שזסה בכלל לא משנה. כשיש לו סצינות אני אפילו לא טורח להסתכל על המסך. הקול שלו מספיק!! (תנסי פעם - לעצום עיניים כשהוא מדבר. יוסי סיאס נשמע כמו שאקירה לידו!)

אוקיי, אני מוכנה לנסות...

אתה צודק אבל שזה הכל קשור לעלילות שנותנים לו. הוא פשוט תמיד איכשהו לא שייך לכלום.. וחוץ מזה כל הערכי מוסר האלה שלו מעצבנים אותי. לפי איך שהוא מציג את עצמו הוא אמור להיות מזיר במנזר השתיקה... טוב, נו, בישבילך, גיא, הייתי מרשה לו לדבר...

Indiman1

New member
חחח../images/Emo6.gif

בבוקר כשהוא מעיר אותי (לפעמים), אין לו בכלל קול סקסי

Guy K

New member
ואפילו סקסי יותר...

יש לירון לונדון
סתם סתם נו סתם אגב, מאז שהקטור הגיע לסדרה התחלתי לשים לב לקולות של השחקנים. ובכל היקר לי, הקול של ברוק באמת בכייני! היא רק אומרת "רידג'" ואני יכול לשמוע את הנזלת גודשת את האף!

אריק!!

תמיד עשה לי את זה!!! היו לי חלומות שבהם הוא רק היה מדבר איתי עם הקול הסקסי שלו מאז שהסידרה התחילה! (מי אמר 'סוטה'?
).

למעלה