ארה"ב - שלישי

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - שלישי ../images/Emo58.gif

פרק בעיקרו מעצבן. בריג'ט ממשיכה עם התנהגות נופת-צופים כלפי ברוק. תומאס והבנות בקטעים "מרגשים" לחוד ועם ברוק. צריכים לכלוא את התאומות וגבי בחדר אחד ולראות מה יקרה . גרועות מאוד. הקטעים של בריג'ט וסטפני היו טובים , כן ירבו. בריג'ט שואלת את סטפני איפה היא הייתה אחרי מות טיילור בשביל הילדים ומציינת שמישהי אחרת שימשה להם כאימא בזתקופה הזו , והאישה הזו הייתה ברוק. הא? אני לתומי חשבתי שזו הדמות הנשית האחרת ששמה מתחיל ב ב'... פספסו הזדמנות כבירה להעלות את העניין הזה שוב.

lilithmm

New member
רגע רגע...../images/Emo58.gif

לא ממש מדוייק. ברוק לא נתנה לסטפני להתקרב, לא נתנה לה לראות את הנכדים אם היא לא מתנהגת יפה. היא טיפלה בילדים ע"מ שסטפני לא תטייל לה בבית, ולזכות באהבתם ואהבתו. לדעתי ברידג'ט תתחיל להתכסח עם סטפני אולי בגלל שהיא מפחדת פחד מוות שברוק תהיה פנויה ותיקח לה את ניק! אחרי שניק ילך היא תחזור שבורת לב להיות הפודל של סטפני. ברוק עכשיו משלמת על כל מה שעשתה בעבר :)

sashkashurik

New member
נראה שהסיפור הזה

הולך להימרח ל5 השנים הקרובות!
לפני שני פרקים כולם היו בעד טיילור, עכשיו כולם בעד ברוק (חוץ מסטפני, כמובן). אני הוזה (בלי לקרוא ספויילרים) שתוך שני פרקים נראה את אותה סצנה של תומאס והתאומות (שתי
) אבל מתחבקים עם טיילור ואומרים כמה שהם צריכים אותה בבית. וחוזר חלילה. מעניין אותי רק כמה זמן ככה יצליחו להחזיק אותנו מול המרקע? אני בתוכנית גמילה (HE HE HE), אבל אני רואה שכל הפורום פה אפילו לא מסתכל בכיוון של גמילה מהסידרה, אז נסבול כולנו בשקט מהרוטינה הזאת???

sashkashurik

New member
כפי שאמרתי -

בפרק של היום (אתמול בכל שאר ארה"ב) כולם כבר היו בעד טיילור. מחר - שוב כולם בעד ברוק! איזה כיף! ממש מקורי כל העניין הזה!

girlontop

New member
מסכימה עם הכל

פרק בו כל שניה סיננתי לעבר המסך "Are you taking the piss?". כמה בולשיט זרם שם מהפיות של הדמויות. ולמה צוחקים עלינו? 1. ברוק אם השנה - פחחח. לברוק יש את התכונות הטובות שלה, אבל אמהות היא לא אחת מהן, אף פעם לא היתה. למעשה, המילים "ברוק" ו"אמא טובה" לא יכולים להופיע באותו משפט, שכן מדובר באוקסימורון מטורף. במשך השנה האחרונה שהיא גרה עם רידג' והילדים לא ראינו אותה פעם אחת עושה את כל מה שמספרים שהיא עשתה, אלא רק בכתה או התמזמזה עם רידג'. על הילדים שלה עצמה היא השתינה, אז אני צריכה להאמין שהיא דאגה לילדים של טיילור? פא-ליז. 2. ברידג'ט וההתנהגות התמוהה שלה. פתאום אמא החברה הכי טובה? האם כל זה רק מאינטרס שאמא לא תקפוץ על ניק? ועוד היא הולכת נגד סטפני - טעות גדולה. הטאג-טים "ג'קני" לא יחוס עליה
3. גבי = מוות. תאומות = מוות בעינויים.

girlontop

New member
אופס ../images/Emo163.gif

מילים לא יכולות, לא "לא יכולים"
ואם כבר פתחתי עוד הודעה, אוסיף עוד שתי הערות: 1. ברוק אמרה "ניסיתי להיות טיילור". שנאה עצמית, מישהו? 2. ברוק צריכה להפסיק להיאחז בבית הזה ולבצע את תכנית ההתנתקות במהרה. מה הסיפור הגדול? שתארוז את עצמה, רידג' והילדים ושיעברו לבית הקודם שלה. מה הלאה? ברוק לובשת חולצות כתומות ומבעירה צמיגים מול הבית של סטפני? סך הכל מעבר דירה ועוד אפשר לחשוב שהיא חוזרת לגור בוואלי

lilithmm

New member
מה בדיוק הן התכונות הטובות של ברוק

עליהן את מדברת?

גרטה1

New member
למה לא להאמין באנשים?../images/Emo58.gif|זהירו

שלום לכולם, מזמן לא כתבתי ולא נכנסתי לפורום כי רציתי להגמל (לא מהצפיה, מהפורומים....) אבל כנראה שזו גם משימה קשה.... בכל אופן מה שגרם לי לכתוב זה מה שחלקכם כתב לגבי ניק וברידג'ט והמניעים שלהם. נכון שא"א להאמין באף מילה שנכתבת ע"י בראדלי אבל אבל בכל זאת- לגבי ניק-אם באמת המניעים שלו היו כי הוא רוצה להיות עם ברוק ומפחד שהיא תשאר חופשיה למה הוא בכלל צריך להגיד לרידג' שהוא צריך לבחור בה? הוא יכול לא להתערב-הרי במילא כל השאר דוחפים אותו לכיוון טיילור או שהוא יכול לסכסך בינהם ולומר לברוק שהוא לא שווה את ההשקעה שלה. בפרק מחר הוא אומר לג'קי חד וחלק שגם אם רידג' יבחר בטיילור זה לא יגרום לברוק להפסיק לאהוב אותו (מה שכולנו יודעים שזה נכון!)- אז נכון שהוא נזכר בברוק, אבל מי לא היה נזכר באהבתו הראשונה אם כל הזמן מזכירים לו אותה וכמה נפלא היה?! (עיין ערך "גקי")-לדעתי כל הפרקים האחרונים זה כדי לזרוק עצם למעריצי בריקי. בכלל כל הפרקים בחודש האחרון הם עמומים כדי למשוך את כל הקהלים, ונראה לי שבראדלי די מצליח בזה. לגבי ברידג'ט-למה אתם ישר חושבים שהיא מגינה על ברוק כי היא מפחדת על ניק? כל השבוע האחרון לא ראו בכלל שום פחד או היסוס לגבי הקשר שלה עם ניק, להיפך-היא סיפרה לאריק עד כמה היא בוטחת בו. בהתחשב במה שברוק עשתה לה היא מגינה עליה בהחלט יותר ממה שהיה אפשר ניתן להעלות על הדעת אבל ברידג'ט היא כזו-היא בן אדם מדהים וסלחן ולמען האמת אני ממש אוהבת את הקשר בין ברוק לברידג'ט. לפי הספוילרים שקראתי וטלי אפילו סטפני מעלה בפני ברידג'ט את הקשר בין ניק וברוק רק אחרי שהיא רואה שהיא לא מצליחה להראות לברידג'ט עד כמה ברוק רעה ותהרוס אותה-ברידג'ט מגינה על ברוק עוד הרבה לפני ולדעתי ממניעים טהורים. שום דבר שהיא עשתה לא מראה שהיא בכלל חוששת שניק יעזוב אותה. כמו שראינו רק היום בפרק בישראל-שיש לה את החששות האלה זו לא בעיה לגלות אותן מיד.

girlontop

New member
למה לא לשרשר? ../images/Emo123.gif

אין כזה דבר מניעים טהורים - בתת מודע שלה ברידג'ט זוכרת טוב-טוב מה אמא'לה עשתה לה ולכן היא דואגת שברוק ורידג' לא ייפרדו, כי היא יודעת שברגע שזה יקרה ברוק וניקי יכנסו למיטה. לא ראיתי שהיה אכפת לה יותר מדי מהקשר של ברוק ורידג' כשהיא היתה דלוקה על רידג'. ניק עצמו לא רוצה לצאת הבחור הרע ולכן הוא דוחף את ברוק לכיוון של רידג', כדי לא להתמודד עם התוצאות של הפרידה שלהם. כתוב לו על הפרצוף שהוא רוצה את ברוק. אני חושבת שברידג'ט צריכה שידור חוזר למה שהיא עם ברוק ודיקן. נראה אח"כ כמה היא תגן על אמא
. לא שזה הולך לקרות לדעתי - כל העלילה הזאת משרתת בינתיים רק את ברוק והופכת אותה לאמא תרזה החדשה של הסדרה.

lilithmm

New member
בתת מודע

היא יודעת היטב שהיא עומדת לאבד אותו-וכשזה יקרה, סטפני תגיד לה אמרתי לך. והיא כמובן תעבור כמו בובהלה לצד של סטפני המכשפה.

Mikel20

New member
אם נתעלם לרגע מאכויות המשחק

של חלק מהשחקנים דווקא היה בפרק הזה כמה דברים די טובים!! סוף סוף מישהי שמעמידה את המכשפה סטפני במקום, תפסיקי להתערב בחיים של כולם, ברידג'ט אומרת לה דברים כ"כ נכונים אבל היא בשלה! היא שמה קצוץ על כל העולם, העיקר שברוק תעוף מהבית --- פשוט מדהים איך שהיא משנה את עורה בהתאם למצב, עזבו את זה שזה לא אמין, האמינות של הסידרה הזאת כבר מזמן לא בעדיפות עליונה, אבל ראבק, האישה גידלה את הילדים של "המנוחה" מאז שהיו קטנים, לא מגיע לה קצת קרדיט? אפילו לא טיפה? מישהו מוכן להסביר לי למה סטפני כ"כ להוטה לספר לטיילור על עברה של ברוק? מה זה ישנה בדיוק? הרי כולם יודעים מי אבא של הופ וטיילור תגלה את זה במוקדם או במאוחר ולא נראה לי שזה יזיז לה כ"כ וגם אם כן אז מה? זה יגרום לה להילחם יותר על רידג'? כנ"ל לגבי הסיפור של RJ.... שלא לדבר על זה שברוק נלחצת מזה שטיילור תגלה, גם לא מובן לי למה היא מפחדת מזה? שמתם לב בסוף לפרצוף של רידג' כשהוא ראה את הילדים שלו מתחבקים עם ברוק?? אפשר היה לשמוע את מה הוא חושב " ממממ...אז אולי אפשר להשאיר את שתי הנשים כאן, זה יכול לעבוד! " (או שזה רק אני ששם לב??)

למעלה