ארה"ב - רביעי, WOW

Mikel20

New member
ארה"ב - רביעי, WOW ../images/Emo58.gif

קודם כל העריכה של הפרק הייתה ממש יוצאת דופן, מעברים חדים ומהירים בין סצינות, העיניים של סטפני שהופכות להיות של ברוק, ממש היה מפחיד לרגע... כמה שמוזר להגיד את זה, אריק היה היחיד היום שהתנהג בצורה הגיונית, היחיד שמבין שם בבי"ח שסטפני מתמרנת את כולם ומנסה להזהיר את ברוק, אהבתי את איך שהוא עומד שם עם הטלפון ביד ומנתק לברוק את הטלפון בפרצוף בעוד סטפני לוחשת לו "תנתק לה, תנתק לה"...איך לעזאזל היא הבינה שזאת ברוק בטלפון בכלל??? הרי הוא לא אמר כלום חוץ מכמה מילים! הדמות של טיילור קיבלה עוד מכה היום, היא הבינה טוב מאוד שהוא בוחר בה בגלל סטפני, אבל לא היה אכפת לה, טיילור של פעם בחיים לא הייתה מסכימה להחלטה כזאת... ת'ורן ודארלה כרגיל על תקן העציץ המעודד היומי, רק שהפעם הם גם הביאו עציצים משל עצמם...מיותרים לחלוטין! איך סטפני תימרנה שם את כולם, "עכשיו אתה צריך שושבין, ואת צריכה שושבינה, מה אתם יודעים יש לנו פה את ת'ורן ודארלה ובדיוק בשביל זה אני משלמת להם".
ממש ריחמתי על ברוק בפרק הזה, איך הוא נוטש אותה ואפילו לא טורח להגיד לה את זה לפני...עוד מישהו שם לב לטון השטני בו היא שאלה את סטפני בסוף "איפה בעלי?" זה יצא לה ממש מפחיד! בקיצור פרק ממש טוב, רק שימשיך כך!

ani88

New member
איזה מתח

הפרקים של הארץ משעממים רצח אפילו חזרתי לשיטה הישנה שלי שגורמת להיפים להראות יותר "מעניינים" -אני עוזבת את הסדרה לחודש חודשיים עד שטיילור תחזור כי ממש לא בא לי להעביר חצי שעה מול טלוויזיה כשכל מה שיש על המסך זה ברוק נמרחת על רידג' ו/או ברידג'ית נמרחת על ניק איכס

../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

לדעתי רידג' לא בחר בטיילור רק בגלל סטפני , ראו שהוא עדיין אוהב אותה אבל גם את הברוקולי. אהבתי את חידוש הנדרים. אהבתי את הפרצוף של ברוק כשהיא נכנסה לחדר של המלכה סטפני. עוד יותר נראה לי שאני אוהב את הפרק הבא שסטפני תידע את ברוק על חידוש הנדרים של רידג וטיילור. לפי החוק חידוש הנישואים האלה לא תקף עד שהוא לא מבטל את נישואיו לברוקולי ומצד שני , ברגע שהוא מבטל את נישואיו לברוקולי הוא נשואי אך ורק לטיילור. לדעתי לרידג יכול להיות רק אפשרות אחת איך לשרוד עם נשותיו. פשוט מצאד, הוא יהפוך לערבי ואז מותר לו לשאת 4 נשים . הוא יוכל להתחתן עם טיילור ,ברוק ואפילו ברידגט.

../images/Emo58.gifדוקא מתאים לה.

דוקא מתאים לה להעזב שוב בגלל טיילור. אם הברוקולי תהרוג את סטפני אני ממש מקוה שנזכה לראות אותה בכלא

otherthings

New member
בהחלט

טכניקת הצילום השתנתה, הכניסו אפקטים וכד'. כפי שאמרתי רידג' הוא חתיכת קקה של אדם כלבלב תחת השמלה של אמא שלו יאללה ברוקי תנתקי אותה כבר!

girlontop

New member
איזה פרק, איזה פרק!

גם אם אני אכשל במבחן שלי 20 הדקות האלה היו שוות את זה! (אל תעזו לפספס את הפרק של חמישי ושישי, הולך להיות מדהים בגזרת ברוק-סטפני) מ-ה-פ-ך - מהיום אני מעריצת רידג'! כן, כן, מה שאתם קוראים. פתאום נפל לי האסימון והבנתי מי היחיד בסדרה הזאת שבאמת אכפת לו מסטפני, שיעשה הכל עבורה ושידרוך על כולם כדי שתבריא, כולל נשותיו וילדיו. זוג העל האמיתי של הסדרה הוא לא רידג' וברוק או רידג' וטיילור, אלא רידג' וסטפני. אדיפוס מחכך את ידיו בהנאה באיזה קבר אלמוני וכך גם אני
לעומת זאת, אריק חרא אמיתי ומעולם לא שנאתי אותו כמו בפרק הזה. הוא אשכרה מנסה להרוג את סטפני כשהוא מתקשר לברוק ומחכה בקוצר רוח שתיכנס לחדר, דבר שיהרוג את סטפני במקום. הוא אומר לרידג' שעדיף לא לעשות משהו שיציל את סטפני. תמות כבר, זקן מיובש שכל הויאגרה בעולם לא תעזור לך!
ועוד משהו על אריק. לא ראיתי צביעות כזו מימיי. כל הזמן הוא גוער בסטפני שהיא מתערבת והנה הוא רץ לטלפן לברוק ומתערב ישירות בהחלטה של רידג'. תסלחו לי, הרי אם זו היתה ברוק במקומה של טיילור איש הזבל לא היה נוקף אצבע. תמות כבר, צבוע! מיסיס מופרעת ברוק לא נפגעה בתאונת דרכים - שיט. הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד עליה זה שהמעיל גשם שלה מהמם. כלבה מחומצנת שצריכה לחפוף את השיער דחוף. טיילור גם מטומטמת, אבל זה לא חדש לנו. כנ"ל לגבי ברידג'ט. רק סטפני, מעל כולם, באפיסת כוחות ממשיכה לשלוט ביד רמה ובזרוע נטויה. הייתי על הרצפה כשהיא ציוותה על ת'ורן בלחישה "Thorne, best man"
. הסנדק, מישהו? שמתם לב שכל החתונות בפלאשבקים של רידג' וברוק התבטלו, שהעובר הבועט בבטנה של ברוק הוא בכלל לא של רידג' ושלל תוספות שמעידות על הזוג המקסים הזה ועל אהבתם הגדולה?
לא אהבתי את האפקטים היום. הרגשתי שיותר מדי הגזימו עם הדיזולבים, ה'סוושים' שלא היו קשורים כמעט והקלוזאפים המוגזמים על העיניים. תפסת מרובה לא תפסת. סטפני, תחיי! ברוק, לכסא החשמלי!

אריק המלך! ../images/Emo47.gif

פרק טוב ועתיר אקשן (ואין הרבה כאלה). אני לא אוהב את ההתקפה שלך על אריק. הוא התקשר לברוק כי הוא יודע שרידג' עשה בחירה משיקולים מוטעים, ולא כפי שנטה צו ליבו. אם הוא היה בוחר בטיילור בלי שום מתרחש מתערב, הוא לא היה מנסה לחבל בבחירה והיה מקבל אותה. אבל ברור לו, לי, וגם לך -כפי שרשמת בפיסקה הראשונה שרידג' יעשה הכל בשביל סטפני! רידג' בחר בטיילור כדי להשביע את רצונה של סטפני! נכון שאם ברוק היתה מופיעה באמצע חידוש הנדרים אין לדעת מה היה קורה עם סטפני (למרות שבינינו, היא נהנית מכל רגע ותשחק בצורה הכי תיאטרלית שאפשר כדי לשחק ברגשות של רידג'!) אבל אריק יודע שהיא הביאה את זה על עצמה! היא לא צריכה להתערב בהחלטה של הבן שלה! נמאס! כמה אפשר להיות כזאת כלבה שתלטנית שמנסה לנהל לכולם את החיים? היא לא חושבת על אר.ג'יי והופ בכלל. יצר הנקמנות שלה בברוק עולה על הכל. אני חושב שאריק מפתיע לטובה ויש לשבח אותו. לא עוד בובה שאפשר לשחק בה. יש לו דיעה, הוא לא רוצה לשבת מהצד ולראות את סטפני מתמרנת את המצב כמו שהיא רגילה, וכל הכבוד לו על כך.

girlontop

New member
אריק הוא בהחלט בובה - הבובה של ברוק

ההתערבות שלו, שלא התחילה היום אלא מהרגע שטיילור נחתה, נעשית בעורמה ובצורה חלקלקה. סטפני לפחות ישירה ולא מנסה להסתיר את המניעים שלה - אריק מתחיל עם זיבולי שכל של מצפון וילדים קטנים. ואיפה היו הילדים הקטנים שלו כשברוק רדפה אחרי רידג' וזרקה אותו לאנחות? הם לא היו צריכים אבא בבית? אריק מניפולטיבי וצבוע. יש לו את האג'נדה שלו (ברוק+רידג') והוא מקדם אותה בדרכים הנסתרות שלו. גם הוא מנסה לנהל לרידג' את החיים ולו בטח שלא אכפת מהנכדים האחרים שלו או מטיילור. תקווה ו DJ? תקווה הבת של דיקן (ושל וויפ ושל ניק ושל החלבן) וכמדומני ברוק היתה זאת שאמרה לטיילור בעבר שהתינוקות שלה יסתגלו לחיות בלי אבא. חלילה שהילדים של ברוק יסתגלו לחיות בלי אבא, סליחה, בלי רידג'. אריק מתנהג בצורה מחפירה. רע לו? שיעזוב את בית החולים וילך לנחם את ברוק וישכב איתה. להביא את הסיבה להתקף הלב של אשתו כדי לנסות לחסל אותה סופית זה ה low שב low. לא מבינה איך סטפני מחזיקה את הזבל הזה בבית שלה כ"כ הרבה שנים. הבחירה היא של רידג' ולא חשוב מאיזה מניעים הוא עשה אותה. הוא בן אדם מבוגר. רק לפני שנה הוא אמר לסטפני שהוא ייתחתן עם ברוק "על גופתה המתה", אבל כנראה שכשטיילור חוזרת הוא כבר לא כ"כ בטוח...אף אחד לא יודע במי רידג' היה בוחר אילולא התקף הלב של סטפני, אבל לא היה שום סימן שהוא מתכוון לבחור דווקא בברוק ושההחלטה שלו השתנתה רק בגלל סטפני. סטפני היתה הקטליזטור, הבחירה כולה של רידג'. הוא היה יכול לזייף טקס, לעשות את עצמו לא שומע או לפחות להתקשר לברוק ולספר לה מה קורה, אבל כנראה שהוא חיפש הזדמנות לזרוק אותה. שוב. אריק וברוק צריכים להיות ביחד. שני רוצחים עלובים.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

טלי איך אני אמור בדיוק להפסיק עם הספויילרים כשאת ממלאה את כולם ביציאות האלו שלך?! החלבן חחחח
אולי תחלקי את הספויילרים שלך לשניים - חלק אחד רק של התוכן, וחלק שני שבו מקובצים המשפטים שלך?!
טוב נו זה לא יקרה! אני אהיה חזק (או שלא..)

סליחה אבל

יש הבדל עצום, אם לא ענקי בין הילדים של טיילור (תאומות + תומאס) לבין הילדים של ברוק (הופ ורידג' ג'וניור) - הראשונים הם בוגרים (אחד אפילו נשוי
) והם זקוקים פחות לדמות אבהית מאשר שני הצעירים שאלוהים יודע מה יקרה להם אם יגדלו ללא מודל גברי (תראי מה קרה לברידג'ט וריק!!!). לי אישית די נשבר הזין שמתייחסים למשפחה של רידג' ושל טיילור כאל משהו שצריך לשמור עליו, הרי מההתחלה המשפחה הזו הייתה לא פונקציונלית בעליל - טיילור משחקת בזהות האב של תומאס, אחת התאומות נטרפת ע"י כריש, האבא בכלל לא נשוי לאימא. הגיע הזמן שילדים יקבלו חינוך נורמלי. רידג' היה צריך להישאר עם הילדים של ברוק. (ואגב ילדים - איפה לכל הרוחות אריק ג'וניור?)

Kazz

New member
פרק טוב.

סטפני מנהלת את הכל ממיטת חולה חחח. אריק סאקס ביג טיים. עוד משהו על בריג'ט , מה היא מלטפת את התמונה של רידג' וברוק כאילו זו היא ששם שלצידו.גם מה זה החיוך הזה שנתנה בשיחה עם ברוק? דרלה גדולה , היא האתנחתא הקומית של כל הסדרה הזו.

Black Queen

New member
נצל"ש- מי מופיעה בתמונה היומית-

בכניסה לפורום? וחשבתי שאני מכירה את הדמויות...

למעלה