גיא? זה אתה או התאום המרושע שלך?
לא, פשוט לא חשבתי שאזכה לראות את היום בו אתה כותב "טיילור" ו"אלילה" באותו משפט
טיילור הופכת להיות מיני-סטפני, לא? סוף סוף מנצלת את כישורי הפסיכיאטריה שלה לשתול רעיונות בראשם של בני משפחה. אוהבת את ההתנשאות שלה ואת הבטחון העצמי המופרז, למרות שכולנו יודעים שזה יתנקם בה. ניק יצא אפס בסוף השיחה, כי הוא לא טרח להגיד שהוא לא אוהב את ברוק או שהוא אוהב את ברידג'ט. הבן אדם בהכחשה עצמית אדירה, ואם טיילור מצליחה לערער אותו כ"כ זה אומר הכל. סטפני חסרה לי היום - לא היה מי שילהיט את העניינים עוד יותר
אפרופו סטפני, שאלה שלא קשורה אבל מטרידה אותי: בפתיח, יש פעמים שסטפני מופיעה עם חיוך ויש פעמים שלא. האם זה אינדיקטור למצב הרוח שלה בכל פרק?
ברידג'ט נהיית יותר ויותר פתאטית. היא בת עשרים ומשהו והחברות היחידות שלה הן ברוק וסטפני (האחרונה כבר לא ממש). תומאס לפחות מסתובב עם בנות גילו או טיפה יותר מבוגרות, אבל לילד יש חיים! ברידג'ט לא עושה כלום חוץ מלעלות לרגל לסטפני ולשתות עמה תה מנחה או לערוך מופע צ'ירלידינג לברוק. חייבים להביא דמויות באזור הגיל שלה. תומאס וחברותיו די שעממו אותי הפרק. קייטלין בוכה יותר טוב מברוק! עוד לפני שנשמעה ה-S ב "let stay friends" שתומאס אמר לה, דמעה נזלה! והיא אפילו בוכה בשתי עיניים! אולי כדאי להשאיר אותה?