ארה"ב - חמישי

  • פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - חמישי ../images/Emo58.gif

פרק לא משהו. המפגש בין טיילור לניק לא ענתה על הציפיות אולי מחר יהיה בינהם משהו יותר מעניין. ניק מדבר על ברוק הופ ואר ג'יי בכזה רגש שזה שקוף שאם ברוק הייתה לידו , הוא היה עט עליה. גבי , תמותי.
 

sashkashurik

New member
יופי, במסגרת הגמילה שלי הפסדתי

את הפרק (העדפתי ללכת ליוגה במקום
) ואני רואה שלא הפסדתי הרבה.
 
דווקא היה פרק חביב ומבדר למדי

אם כי בהחלט יכול שעקב המבחנים המוח שלי כעת מקבל דברים משמימים כ"מבדרים". טיילור בפעם המי יודע כמה מצליחה לעצבן את כולם פרט לסטפני. אני מאוד מקווה שהיא לא תקבל את עצתו של ניק ותפרוש מהמירוץ כי אז כבר לא יהיה מקום בעולם להילת הקדושה שלה. עדיף שרידג' יזרוק אותה ויגמור את הסיפור. אגב, אני לא מצליח למצוא את זה כרגע אבל אי שם בסוף אפריל-תחילת מאי ניבאתי את המובן מאליו לגבי מסע הצלב של סטף. ייאי. סאלי ספקטרה מלכה. אמנם כבר אין לה troops שיצעקו ביחד איתה בהתלהבות אבל היא עדיין מצליחה להזיז משהו בפנים. שוב. כנראה מדובר בתקופת המבחנים.
גבי, תמותי. <מעניין אם שאנל וורקמן תהרוס את "היפים" או שהקללה שלה תוסר>
 

girlontop

New member
ניק = דרמה קווין צבוע

כולם אומרים לסטפני "אל תתערבי", אבל טורחים לבוא ולזרוק את שני הסנטים שלהם בכל רגע נתון. לפחות סטפני ישירה ולא מנסה להכחיש שהיא תוקעת את האף שלה בכוח. love her. ניק בהחלט צריך פגישה עם ד"ר טיילור, כי הרגשות שלו להופ מצריכים טיפול. FYI ניק, הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. הופ היא הבת של דיקן. קומפרהנדה? "הילדה הקטנה סבלה יותר מדי" לא בגלל טיילור ולא בגלל רידג' ולשם שינוי גם לא בגלל סטפני, אלא בגלל שאמא שלה זרקה אותה מאבא לאבא. חותמת לכם שכשהופ תגדל יהיה לנו שחזור של רידג' וברידג'ט רק איתה ועם ניק. ועכשיו, לסוגית הבית. חוקית, הבית הזה על השם של טיילור. הבית הזה נקנה לטיילור כמתנה. זה הבית של טיילור. ברוק ורידג' הם אלה שצריכים לעזוב ולגור בבית שרידג' קנה לברוק, לא בבית שהוא קנה לטיילור. למה שום דבר לא ברור לאנשים האלה? פתאום חסר להם כסף לקנות בתים? או שלהפקה יש בעיה להחזיר את ברוק לבית הקודם שלה עכשיו כשהוא הפך להיות הבית של מאסימו?
ניק, אל תפטור את רידג' מאחריות. ההחלטה היא אכן לא של ברוק, אבל היא בטח גם לא של טיילור. ההחלטה היא של רידג' ונמאס שכולם מנסים לעשות למסכן חיים קלים. גם כן מצא לו זמן להתעופף לנסיעת עסקים. הלוואי שלא יחזור ממנה. הספקטראים גדולים. סאלי חזרה לעצמה ב-100%. קלארק קורע מצחוק, כמו בימים הטובים. ותומאס? רק שיתנו לי עוד ממנו. לא אכפת לי לראות אותו כל יום, כל היום
אצטרף אליכם בברכת גבי, תמותי. היא נראית כמו מישהי שמשחקת את החברה המכוערת של מלכת הכיתה באיזו טלנובלה של ויוה. ועצה קטנה: הקיץ הגיע - finger down the throat time, babe.
 

Kazz

New member
מילים כדורבנות.

קצת אוף , אבל כרגע סטאר משדרים את הפרקים עם הסיפור של רידג' ובריד'ט. ג'ניפר פשוט מדהימה. אממ , אני לא זוכר שאמרו בפרקים האחרונים שרידג' נסע לעסקים , או איזה הסבר אחר , הוא נעלם מהמרקע ללא שום סיבה , מה שגם מוזר שתומאס אמר שהוא דיבר איתו בעניין העיצוב , ואני לא מניח שהם עשו את זה בשיחת טלפון חוץ.
 

girlontop

New member
אתה מקליט, אה? ../images/Emo8.gif

האמת שהדבר שהכי מפריע לי בברידג'ט "החדשה" הוא שהיא לא מספיק יפה ומושכת. האישה הכי יפה היום בסדרה כבר עברה את גיל 50 (ג'קי) וזה אומר הרבה על מחלקת הליהוק. באופרות סבון השחקנים צריכים להיות קודם כל מהממים, אח"כ שילמדו לשחק
 

Mikel20

New member
אבל קיבלת את מנת הליהוק שלך

עם אנטוניו לא???
חבל רק שמאז אדריאן פרנץ וג'ניפר פיניגן, כל בחורה צעירה שהם מלהקים נראית כמו הצרות של ברוק !
 

girlontop

New member
אכן, אבל דיברתי על הנשים ../images/Emo13.gif

על הגברים אין לי רבע תלונה, במיוחד אם גם דיקן חוזר בקרוב
ואמבר? לא כוס התה שלי. שחקנית טובה, אחלה דמות, אבל סקס אפיל של נעל. אני מניחה שיצלבו אותי על היציאה הזאת
 

sashkashurik

New member
דווקא לא -

גם אני לא אוהבת את השיניים שלה.
אבל הרי כל דבר עדיף על טיילור!
 

Guy K

New member
ארה"ב - חמישי (הפעם באמת)

ננצל כבר את השרשור
היה פרק סתמי, אבל גם משעשע ושווה בו זמנית. לא קרה בעצם כלום. אבל זה לא רע. היה מספיק כדי לבהות במסך ולהתפקע מצחוק. טיילור ממשיכה בהתנהגות ביצ'ית מעוררת תיאבון. היא שותלת את ניק בכל משפט, מטיחה בו האשמות בחיוך נדיב. אלילה! אהבתי במיוחד איך שניק וברוק דיברו על טיילור וסטפני אחר כך. אני לא זוכר שאי פעם ראיתי את ברוק מדברת עם מישהו על כמה שטיילור וסטפני מגעילות (בלי שמי שברוק מדברת איתו יהיה חולה נפש. נגיד, מורגן
). הגיע הזמן שגם דמויות נורמליות לא יסתדרו ביניהן, בלי שאחת תהיה הרעה ואחת הטובה. גם ברוק וגם טיילור בסדר, שתיהן צודקות, שתיהן לא סובלות זו את זו ומקימות מחנות תומכים. כיף נורא! קייטלין. או, קייטלין. זוכרת איך התנהגת לאמבר כשנדחפת לזוגיות שלה ושל תומאס? אז נחשי מה. לא רק שתומאס זורק אותך, אלא את אפילו לא מספיק משמעותית כדי לשפוך על גבי כוס קפה. רק בשביל הסצינה הזו, שבה קייטלין ממררת בבכי (ואומרת לגבי - "תשמרי על תומאס, בחור כזה לא מגיע כל יום") היה שווה לסבול אותה על המסך עד היום. עכשיו קייטלין, הגיע הזמן לארוז. עשית את שלך. עכשיו תורה של גבי להיות החברה של תומאס לשבועיים הבאים, עד שגם ממנה נפטר. לאט לאט אנחנו מקבלים את הסדרה שרצינו
 

Guy K

New member
וכמה דברים שממש צריכים לקרות

לברוק ורידג' אין בית? אין בעיה. בראדלי - שרוף את הבית של מאסימו, איתו בפנים. אחרי יומיים של אבל, תן לברוק ורידג' לעבור ל"בית שלה". לא נתגעגע למאסימו במיוחד. המתח במי יבחר רידג' הורג אתכם? תארו לכם מה היה קורה אם רידג' היה נחטף - שוב). ברוק וטיילור שתיהן, לא יסכימו בחיים לעזוב את הבית עד שרידג' חוזר. אז נוכל לראות את שתיהן גרות בבית, בלי רידג', משייפות אחת על השניה את הציפורניים. ומצדי שרידג' בכלל לא יחזור
גבי משעממת. מאוד. הגיע הזמן לעשות עם הדמות שלה משהו. אולי אפשר להפוך אותה ללסבית? תומאס: גבי, מאז שאמא שלך מתה אני ממש מאוהב בך גבי: עופי ממני אוחצ'ה, יש לי דייט עם פיבי אני נשבע שבמצב כזה אני אפילו מסוגל לחבב את הקובבה המרגיזה.
 

girlontop

New member
גיא? זה אתה או התאום המרושע שלך?

לא, פשוט לא חשבתי שאזכה לראות את היום בו אתה כותב "טיילור" ו"אלילה" באותו משפט
טיילור הופכת להיות מיני-סטפני, לא? סוף סוף מנצלת את כישורי הפסיכיאטריה שלה לשתול רעיונות בראשם של בני משפחה. אוהבת את ההתנשאות שלה ואת הבטחון העצמי המופרז, למרות שכולנו יודעים שזה יתנקם בה. ניק יצא אפס בסוף השיחה, כי הוא לא טרח להגיד שהוא לא אוהב את ברוק או שהוא אוהב את ברידג'ט. הבן אדם בהכחשה עצמית אדירה, ואם טיילור מצליחה לערער אותו כ"כ זה אומר הכל. סטפני חסרה לי היום - לא היה מי שילהיט את העניינים עוד יותר
אפרופו סטפני, שאלה שלא קשורה אבל מטרידה אותי: בפתיח, יש פעמים שסטפני מופיעה עם חיוך ויש פעמים שלא. האם זה אינדיקטור למצב הרוח שלה בכל פרק?
ברידג'ט נהיית יותר ויותר פתאטית. היא בת עשרים ומשהו והחברות היחידות שלה הן ברוק וסטפני (האחרונה כבר לא ממש). תומאס לפחות מסתובב עם בנות גילו או טיפה יותר מבוגרות, אבל לילד יש חיים! ברידג'ט לא עושה כלום חוץ מלעלות לרגל לסטפני ולשתות עמה תה מנחה או לערוך מופע צ'ירלידינג לברוק. חייבים להביא דמויות באזור הגיל שלה. תומאס וחברותיו די שעממו אותי הפרק. קייטלין בוכה יותר טוב מברוק! עוד לפני שנשמעה ה-S ב "let stay friends" שתומאס אמר לה, דמעה נזלה! והיא אפילו בוכה בשתי עיניים! אולי כדאי להשאיר אותה?
 

girlontop

New member
ועוד משהו קטן:

יש מצב שתומאס לא הבן של רידג'? ההתנהלות שלו עם קייטלין היתה בוגרת, מכובדת וכ"כ לא "רידג'ית". הוא לא ניסה להשלות אותה, אלא חתך את הסיפור בצורה חלקה אך נעימה, בלי התפתלויות ובלי אמירות דו-משמעיות. אני מתה עליו.
 

Mikel20

New member
לגבי הפתיח והחיוך של סטפני

גם אני שמתי לב לזה והתשובה היא : אורך הפתיח! כמו שאת יודעת יש פתיח ארוך ויש פתיח קצר...בקצר הם צריכים להריץ את הדמויות יותר מהר ולכן סטפני לא מספיקה לחייך.. לגבי תומאס, הבחור פשוט צבוע, קייטלין אומרת לו בפרצוף "זה בגלל גבי נכון??" והוא אומר לה "ממש לא, זה אני , זה לא את". ו 5 דקות אחרי זה הוא נמרח על גבי כמו ילד בכיתה ו'!
הכי מצחיק שהם כל הזמן מזכירים את העובדה שמה שהביא את תומאס-קייטלין-גבי להיות קרובים זה העובדה שלכולם אין אימא...ולאט לאט כל אחד מקבל את האימא שלו..בקרוב: "הלן-התחייה"!
 

Guy K

New member
בכלל לא צבוע בעיני

פשוט מנומס. סתם לא מתאים לעזוב בחורה ולהגיד לה שזה בגלל בחורה אחרת. המעשה הג'נטלמני הוא לקחת על עצמך את האחריות. בעיני זה מאוד יפה מצדו, ותומאס בהחלט הופך לבחור מוצלח.
 

Mikel20

New member
בסדר אבל עם כל הכבוד

לא רצית לפגוע בבחורה, סבבה..אבל קח לעצמך איזה יום -יומיים לפני שאתה מתעלק על הבחורה הבאה! הוא עוד יהפוך להיות ברוק של הגברים בסידרה בקצב הזה שהוא מחליף בחורות - בקושי שנה וקצת בסידרה וכבר חברה שלישית שלו. (או שלחילופין יקרה מה שכמה כאן מאוד רוצים שיקרה עם הדמות שלו
)
 
למעלה