ארה"ב - חמישי

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
ארה"ב - חמישי ../images/Emo58.gif

לא שאני מבין מה זה עניינה של טיילור מי האבא של הופ. לא שאני קונה את השנאה המחודשת של סטפני לברוק. לא שמעניין אותי לראות את רידג' מעודד את ברוק ואומר לה שהוא רוצה שהיא תשאר ברוק, יום אחרי שהוא נותן לטיילור להמרח עליו בסלון. אבל איך טיילור חשבה שהופ היא הבת של רידג'? טיילור, להזכירך: כשמתת, ברוק נכנסה לסלון של סטפני עם הבקבוק של הופ. הופ כבר נולדה. את אפילו היית במסיבה שלה. אז איך הגעת למסקנה שרידג' הוא האבא? (אולי זו בכלל לא טיילור?)

גםצופה

Member
מנהל
שאלת ../images/Emo58.gif

איך מתרצים את זה שטיילור חזרה ? הרי אצלה (לעומת מייסי למשל..) היה מוות ברור- היה לה טקס אשכבה וכו'.. אולי מי שעכשיו נמצאת זאת אחות תאומה אבודה ???

גםצופה

Member
מנהל
אחרי שקראתי את השתלשלות העניינים..

אני עוד בהלם - מה עוד ימציאו וינחיתו עלינו
כלומר כשקוברים משהו לא אמורים לבדוק שזה שקבור שם הוא מי שאמור להיות ??
ואני די בטוחה שזאת שהיתה שם בטקס האשכבה זאת השחקנית שמשחקת את טיילור - אם אני זוכרת הראו את הפנים שלה

Shiri from the block

Active member
אז ככה: זאת כן הייתה טיילור בטקס אשכבה, אבל זאת לא הייתה טיילור האמיתית, זה היה בובת שעווה(?) שלה, וכך כולם חשבו שזאת באמת טיילור שנמצאת שם.

Kazz

New member
תגובה + דיעות על הפרק ../images/Emo58.gif .

כשסטפני וטיילור דיברו על הופ בפרק , כשטיילור אמרה שהופ צריכה לבלות זמן עם אבא שלה , ויפ. סטפני אמרה בגלל שויפ הוא לא אבא שלה וטיילור נדהמה ושאלה בתדהמה את סטפני אם זה נכון , אז כל הנקודה שהעלית לא נכונה. אהבתי שסטפני עדכנה את טיילור בכל מה שאירע מאז שהיא מתה , אבל מתי יזכירו את העניין עם רידג' ובריג'ט? חוץ מזה , הפרק נקטע כ2 דקות לסוף , הוא לא שלם אז לא יצא לראות את המערכה האחרונה עם טיילור וסטפני , רידג' וברוק
.

Guy K

New member
הנה מה שהפסדת

רידג' וברוק נכנסים לסלון ושומעים את סטפני מלכלכת על ברוק. רידג' אומר That's enough mother. סוף. לגבי הופ, יצאתי טמבל

sashkashurik

New member
קודם כל, אמרתי לכם! ../images/Emo3.gif

אתמול כולם היו בעד טיילור, היום כבר כולם (רידג'
) בעד ברוק! ולא שמעניין אותי כל הקטע הזה, אבל שיפסיקו לעשות CLOSE UPS לטיילור כי העיניים כואבות! חוץ מזה, למה גבי עדיין בסידרה?

girlontop

New member
אני בהלם מוחלט מהסדרה הזאת -

היום היתה סצינה שלא היתה קשורה לרידג', ברוק או טיילור! מה זה צריך להיות?! הם הסדרה! כולם צריכים לדבר ולעסוק רק ביחסים שלהם! חוצפה!!
תומאס ילד מפונק וחמוד. כמעט התאבדתי כששמעתי את גבי מזמזמת לה והוא עוד החמיא לה שהיא שרה יפה. אולי שתקים עם ניק להקה?
סטפני פולניה, ברוק מתבכיינת לרידג', טיילור עוטה מבט המום כשהיא שומעת על מעללי ברוק (תגידי מאה פעמים 'אווה מריה', בייבי, ואולי היא תיגאל), רידג' שוב משחק אותה אבא טוב, יאדה יאדה יאדה. אני היחידה שחושבת שהחפירה בעברה של ברוק הוא רק עלה התאנה לסודות של טיילור שיצוצו בקרוב? one can only hope. אצל בראדלי הכל הפוך-על-הפוך. הערת אופנה: הבגדים שברוק וטיילור לבשו הפרק היו ממש לא מחמיאים ולא יפים. אריק היה נראה טוב. תומאס כרגיל חמוד, אבל הקוסמטיקאית התקשרה שיבוא לעשות גבות מהר.

sashkashurik

New member
לגבי תומאס

והעניין המחודש שלו בעיצוב - לא מזמן, ממש כשהוא עוד היה עם קייטלין, עוד לפני אמבר, הוא התלונן לה על כך שבטח אריק יכריח אותו להיות מעצב אופנה כשהוא בעצם, רוצה לעצב מחשקי וידאו! למה פתאום הוא רוצה להיות מעצב אופנה? למה לא לתת לו להמציא איזה משחק וידאו שיביא מיליונים ולא איזו שימלה עם מינימום בד שגם, אגב, תביא מיליונים?

סשה את מפספסת כאן את התמונה הגדולה

כל העלילה המגוחכת הזו נועדה למעשה לקדם את היציאה מהארון של תומאס. הרי כבר ראינו אותו מפזז כמו ברישניקוב ביחד עם קייטלין ו"פתאום" הוא רוצה לעצב בגדים? גם בחירתו בנשים מעידה על העתיד: מאמבר הנשית הוא עבר לקייטלין המחרידה ומשם לגבי המזעזעת. בשורה התחתונה: הוא יותר עליז משרון חזיז.

sashkashurik

New member
הלוואי!

למרות שלא בא לי "להפסיד" את תומאס לטובת גברים, אבל אם זה אומר איזו עלילה חדשה ולא משעממת ולא קשורה לטיילור (למרות שאיך לא קשורה? היא אימא שלו, המסכן!), אז אני מוכנה לזה.

Moses The Fish

New member
../images/Emo58.gif היא...

מתה. טיילור מתה. אחרת איך תסבירו את הרוח רפאים שלה שהתגלתה לברוק וכו'? נו באמת, תשוקות יותר אמינה מהסיפור המופרך על המרוקאי והבובת שעווה.

למעלה