ארה"ב או אוסטרליה?

Death veil

New member
ארה"ב או אוסטרליה?

ההורים רוצים לעבור לאחד מהמקומות האלה.. רציתי לשאול פה אנשים שגרים במדינות הללו,איפה יותר כדאי? מצד אחד אוסטרליה..אני עוברת לעיר סידני..עיר גדולה והכל סבבה. ומצד שני ארה"ב-אז אני כנראה אעבור לקונטיקט. אני יודעת שבגיל 18 אני ארצה ללמוד באוניברסיטה טובה וללמוד מקצוע.. ונראה לי שבארה"ב יש יותר אפשרות להרוויח.. ונכון שאני כולה בת 15,אבל אלה דברים חשובים,לדעתי. וגם נכנסתי קצת וקראתי בפורום ישראלים באוסטרליה והרבה שם אומרים שעדיף ארה"ב וגם הטכנולוגיה בארה"ב יותר מתקדמת..וחלק גם אומרים שבאוסטרליה יותר מקבלים "זרים" ויש הרבה מהגרים..ואנשים נחמדים.. אז לא יודעת :\ עצה?

Death veil

New member
אגב,

ההורים דווקא ממש רוצים אוסטרליה,לפחות לנסות. אבל גם ארה"ב אין להם בעיה..כי גרנו שם בעבר 3 שנים..ונולדתי בארה"ב ויש לי אזרחות אמריקאית

S a v e My Soul

New member
ישראל

ארה"ב חרא של מדינה עם אנשים צבועים וכנ"ל אוסטרליה אין ולא יהיה על מדינת ישראל. המדינה שלך שרק בה את מרגישה חלק ולא זרה!! זו האמת. חוץ מזה,מה רע פה?

לא וישראל האנשים לא צבועים??

בכל מקום שאתה מסתכל ולא מסתכל עליו במדינה הזאת יש שחיטות השוטרים שאמורים להגן עליך ולעזור לך הם עצמם עובדים עם הגנבים ואומרים להם איפה לעשות את המכה הבאה כדי שיוכלו להתחלק עם אותם שוטרים אחר כך, ואם אתה צריך עזרה מהמשטרה אין לך בכלל מה להתקשר אם לא מדובר ברצח כי בלי גופה הם לא יגיעו לעזור לך בחיים המדינה שאמורה לעזור לאזרחים שלה גונבת כסף מהקשישים שאין להם כסף לתרופות ואוכל וזורקת אותם לרחוב הצבא יקח אותך ינצל אותך עד תום ואחרי זה יזרוק אותך לזבל ואם נפצעת בזמן שירות אתה יכול למות לפני שיעזרו לך אחרי השירות ובזמן השירות עם למשל אתה עם דלקת ריאות יתנו לך אקמול ותעוף בחזרה לפלוגה כל המדינה הזאת שווה לתחת מסריח והדוגמאות שנתתי פה הם רק ההתחלה ויש בלי סוף כאלה ואתה עוד חושב שמישהו ירצה לשרת ולהגן על המדינה הזאת?! מאיזה סיבה בידיוק?!

איזה הגזמות..

עם כמה שלדעתי הוא גם אדיוט ומי הוא שיגיד למי להתגייס ולמי לא,אבל מזה כל האנטי ישראל.. אפשר לחשוב שהכל חרא בישראל ובשאר המדינות לא..

I3lackM

New member
אתה מדבר על מה שהראו ב"עובדה"?

זה באמת היה נוראי.

ציקהלה

New member
ואיך אתה יודע שיש צבועים באוסטרליה?

אתה נישמע כבן אדם מאוד נבון, לפחות יותר נבון מנעל ה GLOBE שלי. אבל אנחנו מבקשים שתישמור את דיברי החוכמה לעצמך.

Looovely Girl

New member
קנדה הכי טוב../images/Emo3.gif

לא מכריחים אותך להיות אמריקאית או קנדית..

SwEEtLiKeSuGaR

New member
אוסטרליה..

בסידני גם יש אוניברסיטאות מעולות. ועזבי את זה,החיים פה יותר טובים מארה"ב,לדעתי. באוסטרליה האנשים באמת נחמדים ולא צבועים..ואת תגיעי לפה ואני מבטיחה לך שמייד תמצאי חברים,באמת. חוץ מזה,זו ארץ החופש,ארץ בטוחה.. כיף לחיות פה.

d a p h i

New member
ארה"ב....

ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. לאן בקונטיקט? <אגב, אני (עברתי לקונטיקט כשהייתי בכיתה י'.., אז אם את צריכה משהו אז במסרים)

למעלה