ארה״ב ה 25.04.14 ספוילר!!

אושרי 26

New member
ארה״ב ה 25.04.14 ספוילר!!

זה הולך להיות הסיפור של השנה !!! אלי מספרת לאוליבר כמה היא שונאת את טיילור וכמה היא שמחה שאבא שלה כבר לא עם טיילור. לאורך כל הפרק רואים סצינות זריזות של זוג שוכבים בחושך ולא מראים את פניהם... לקראת סוף הפרק הפנים נחשפות : טיילור ותורן ביחד בפריז !!! וטיילור הולכת לחזור ולספר לאלי שהיא ואבא שלה ביחד חחחחחח הולך להיות חם אשששש !!!

Shiri from the block

Active member
סוף סוף ראיתי את זה אתמול!
אני פשוט חולה על אלי, היא תותחית!! ואני גם ממש אוהבת אותה עם אוליבר

מצידי שיהיו זוג פסיכי ביחד, או יהיו סתם זוג ביחד, אבל אני אוהבת את הזיווג!
ומה שהיא אמרה על טיילור
אוי אוי גדול זה בדיוק אני!! XD
"That WOMAN"
"I Hate HER" אוי אדיר

וזה שהיא אמרה שהיא צבועה אבל משחקת את עצמה נשמה טובה, אוי אוי זה היה מכת מחץ!!!! הגיע הזמן שמישהו בסדרה הזאת יגיד את זה בקול רם כבר!! למרות שגם ביל ירד על טיילור כמה פעמים בצורה מעולה. על זה שהיא פסיכיאטרית והיא בעצמה משוגעת.

בכל אופן ממש נהנתי מהסצינה הזאת.
וטיילור מגעילה שהיא שוכבת ככה עם ת'ורן אחרי ששנייה לפני היא הייתה עם אריק. ועוד מדברים על ברוק

אני מתה לראות איך אלי תגיב לזה!

אושרי 26

New member
בדיוק רציתי לרשום עד כמה

הכותבים בסידרה הזאת גרועים ברמות הכי קשות שכבר יכולות להיות!!! אין דמות שהם לא הרסו כבר!!! גם אני בדיוק נזכרתי שטיילור הייתה עם אריק והכל היה פרפקט בינהם וטיילור הייתה מאושרת סוף סוף אחרי שכביכול אמרה למי ששאל שעם תורן זה לא זה... ופתאום היא אומרת לתורן בפרק: ״ להיות איתך מרגיש לי כמו שהיינו פעם...״ כמה גרועים ומזלזלים הכותבים האלה יכולים להיות???!!! כאילו עד כמה הם חושבים שהזיכרון של הצופה קצר??? ולגבי ברוק, הכותבים תמיד דאגו שההבדל בינה לבין טיילור חוץ מהעובדה ששניהם היו כמעט עם אותם גברים (מה לעשות שהכותבים לא מביאים דמויות חדשות אלא טוחנים עד מוות עם אותם שחקנים) ההבדל הוא שברוק שוכבת עם גברים בזמן שהם נשואים/תפוסים וטיילור לא! אתם מוזמנים לתת לי דוגמה אחת של טיילור שוכבת עם גבר תפוס. ואני מדגיש - תפוס! כל הגברים שהייתה איתם היה בזמן שהם היו פנויים ואל תגידו לי רידג׳ כי הוא ממש לא נחשב...

Shiri from the block

Active member
טיילור... שכבה עם ג'יימס בזמן שהיא הייתה נשואה לרידג'

וזה מה שאני זוכרת..
ולא כל הגברים של ברוק היו תפוסים... קונור, ניק, וויפ, גרנט

למעלה