ארג!! למה אני לא יכולה לכתוב הודעה עם תמונה??????
G gilriv New member 1/3/05 #2 כל פורום תפוז משודרג /יש הוספה תג ??וזה לא טוב כי אני לא יודע איפה לינק לתמונה אם אני רוצה לשלוח ?
G gilriv New member 1/3/05 #5 לא זה היה מקודם טוב פשוט הדברים הקטנים הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה ?אני גם לא יודע איך מוסיפים תמונות -פעם היה רק שלח לינק זה לא פדיחות את לא יודעת מה לעשות בדבר הזה מבינה {דרך אגב אני גיל שמח שאת בפורום
לא זה היה מקודם טוב פשוט הדברים הקטנים הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה ?אני גם לא יודע איך מוסיפים תמונות -פעם היה רק שלח לינק זה לא פדיחות את לא יודעת מה לעשות בדבר הזה מבינה {דרך אגב אני גיל שמח שאת בפורום
S shlomitosh New member 1/3/05 #6 כן..אבל אני רוצה להעלות תמונה ואי אפשר.. זה עושה לי שגיאה.. ויש לי תמונה יפה!!!! של בריאן ומייקל!! מ.. מ.. מתנשקים!! אוי חמודים..
כן..אבל אני רוצה להעלות תמונה ואי אפשר.. זה עושה לי שגיאה.. ויש לי תמונה יפה!!!! של בריאן ומייקל!! מ.. מ.. מתנשקים!! אוי חמודים..
G gilriv New member 2/3/05 #7 בשביל לעלות תמונה ..תנסי לשלוח תלחצי על השליחה 1} רק הוספת תגובה , ובעיון {תשימי תתמונה בתחתית -העיון תכתבי פרטים אחדים על התמונה ולסיום ?את לוחצת פעם אחד בלבד {והתמונה נשלחה חכי ותיראי
בשביל לעלות תמונה ..תנסי לשלוח תלחצי על השליחה 1} רק הוספת תגובה , ובעיון {תשימי תתמונה בתחתית -העיון תכתבי פרטים אחדים על התמונה ולסיום ?את לוחצת פעם אחד בלבד {והתמונה נשלחה חכי ותיראי
S shlomitosh New member 2/3/05 #9 לא הצליח לי!!!!! ארג!! אווף.. זה עושה לי דווקא!! כי יש לי תמונה יפה.. אוף.. למישהו יש פטיש.. המחשב עושה בעיות..
לא הצליח לי!!!!! ארג!! אווף.. זה עושה לי דווקא!! כי יש לי תמונה יפה.. אוף.. למישהו יש פטיש.. המחשב עושה בעיות..
S shlomitosh New member 2/3/05 #11 הי?! גיליתי שהתמונה המהממת שיש לי שאני שנה מנסה להעלות.. יש אותה כבר!! רק אממ את כולה.. התמונה שאני רציתי לשים זאת התמונה מהעיתון.. יותר ממוקדת על הנשיקה..
הי?! גיליתי שהתמונה המהממת שיש לי שאני שנה מנסה להעלות.. יש אותה כבר!! רק אממ את כולה.. התמונה שאני רציתי לשים זאת התמונה מהעיתון.. יותר ממוקדת על הנשיקה..