ארגסט

eileil1

New member
ארגסט

לקחתי ארגסט לאחר הפסקה של חודש מהטיפול. טרם קיבלתי מחזור למרות שעברו כבר שבועיים! חוץ מזה החזה שלי גדל אימים. משהי עברה משהו דומה?

עשית בדיקת הריון לפני הארגסט?

כשארגסט לא הביא לי את המחזור הייתי בהריון. הלוואי שזה יהייה ההסבר לעיקוב שלך.

eileil1

New member
ארגסט ובדיקת הריון

תודה על התגובה והאיחול אבל עשיתי בידקת הריון (אפילו יותר מאחת כדי להיות בטוחה...)

עמית@

New member
בהחלט יכול להיות.

או שהרירית דקה מדי ולכן אין מה שינשור- ככה זה בד"כ אצלי
או שאת בהריון- אבל שללת את זה

eileil1

New member
עד מתי לחכות

ואם הרירית דקה מידי - עד מתי אני אמורה לחכות? ביום הרביעי למחסור אני אמורה לקחת שוב איקקלומין אבל נראה לי שזה לא יגיע...

עמית@

New member
חכי עוד כמה ימים- אם לא תקבלי

גשי לרופא לעשות US, בדרך כלל נותנים במקרה הזו פרוגילוטון או גלולות לחודש על מנת לחדש את הרירית, ואז מתחילים שוב בטיפול.

eileil1

New member
המלצה על רופא

תודה! יש למשהי אולי המלצה על רופא טוב שמקבל באיזור המרכז מקופת חולים מאוחדת אני מרגישה שהרופא שלי לא יותר מדי יסודי ומשאיר הרבה דברים באויר...

טאיה1

New member
מה זה פרוגילוטון? + אותה בעיה

אני כבר אחרי שני נסיונות של ארגסט להביא את המחזור, וזה עדיין לא עזר. הרירית דווקא מתעבה אבל אין דימום. בבדיקות שעשיתי יצא: E2 - 1135 פרוגסטרון - 1.5 אני ממש לא מבינה מה קורה פה, ולמרבה הצער, נראה לי שגם הרופא לא כ"כ מבין. אני מתה להתחיל טיפול חדש. הפרוגילוטון יכול לעזור לי?

עמית@

New member
פרוגילוטון הן גלולות שמבוססות על

חיקוי המחזור הטבעי, חצי ראשון של החודש- אסטרוגן- והחצי השני- פרוגסטרון, נותנים את זה על מנת לשקם רירית אחרי גרידה או אחרי היסטרו', או במקרה שיש בעיה שהרירית לא מתחדשת מעצמה, אחרי זה בד"כ יש מחזור (כי יש גירוי אסטרוגני ופרוגסטרוני רציף) ובדרך כלל (אם אין בעיות מיוחדות) אפשר להמשיך הלאה. עשית בדיקת הריון? אם הרירית עבה ואין הריון- אז היא כנרא תנשור.

טאיה1

New member
עמית- תודה תודה

אין לך מושג באיזה אי ודאות אני נמצאת כבר למעלה מחודש. עשיתי כבר מס' בדיקות דם להריון וכולן שליליות. הרופא הזכיר טיפול בזריקות להבאת המחזור. יש לך מושג במה מדובר? כששאלתי אותו אם אצטרך לקחת גלולות נגד הריון, הוא אמר שלא. הפרוגילוטון הן גלולות נגד הריון? זה הגיוני שכל הבאלאגן הזה נגרם בגלל אקקלומין? שוב תודה לך על זה שאת הראשונה שמבינה על מה אני מדברת ולא עושה לי פרצוף של "וואו איך הסתבכת"

עמית@

New member
לא, הן לא גלולות נגד הריון למרות שה

הן די דומות - אבל לא מונעות הריון (למרות שמשבשות ביוץ) אני לא יודעת כמה מהבלאגן נוצר עקב האיקקלוין וכמה נוצר עקב מצב הורמונלי בעייתי (עשית פרופיל הורונלי? יצא תקין?) הוא כנראה (אם כי שווה לשאול אותו כמובן) התכוון לזריקות פרוגסטרון- שאולי ייספגו טוב יותר (יש לפעמים בעיית ספיגה בכדורים דרך הפה) ויגרמו לרירית לנשור. ואגב- ואו, איך הסתבכת

miky4

New member
בשבחי הפרוגילוטון

הפרוגילוטון הביא לי את המחזור המיוחל ללא תופעות לוואי כלשהן. מקווה שגם לך.

לפני שתבוא שזאת שמתקנת שגיאות

סליחה על טעויות הכתיב הנוראיות, כנראה שהפנהאוז עדיין לא בנוי אצלי

talib3

New member
זהו שכאן מונו, את טועה

הפנטהאוז שלך לא רק שהוא בנוי, הוא גם מאוכלס!!!

למעלה