ארגנטינה!?!

balbaloni

New member
ארגנטינה!?!

אני טס בפתאומיות לבוינוס איירס(עוד חודש וחצי) (אני כבר שנתיים בארץ חייב לעזוב קצת ופשוט קניתי כרטיס ואני נוסע אין על ההרגשה הזאת של להחליט משהו ויום אחרי להזמין כרטיס) אין לי מושג מה קורה שם זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שלי בדרום אמריקה(אבלטיילתי הרבה) איזה כסף? זול שם ? יקר שם ? חם? קר? לאיזה איזורים להגיע? איפה יותר יקר? איפה יותר זול? איפה מתאכסנים? מה עושים? מה אוכלים? הכל מי שיכול לתרום לי מידע מועיל אני מאוד מאוד אשמח תודה לכולםBALBALONI

שלום בלבלוני

אומנם לא הייתי עדיין בארגנטינה, אבל אני יכולה להמליץ לך לקורא אחורה בפורום ואולי יש גם בקישורים. הרבה דובר על האזור בפורום ואני בטוחה שתוכל למצוא מידע רב. אחרי שתקרא את זה, תוכל לחזור עם עוד שאלות יותר ספציפיות וישמחו לעזור לך.(פשוט לפעמים לא בא לכתוב שוב ושוב את אותן התשובות). בהצלחה ושבת שלום.

balbaloni

New member
לא עזר הרבה

בחיפוש מצאתי הודעה שאומרת שזול שם וזהו תודה לכולם

sela v

New member
למטייל

מציע ללכת להרצאה יש לך עוד חודש ומשהו וזה די הרבה זמן לאסוף חומר. הרצאה תוכל לתת לך כיוון למה לעשות בארגנטינה, ואם יהיו לך שאלות ספציפיות נשמח לענות. קצת קשה לתמצת להודעה הרצאה של כשעה על מדינה+באופן כללי מה לקחת ועוד...

Yo-man

New member
עוד חודש וחצי זה חורף שם...

אני לא יודע איך זה חורף בבואנוס איירס, אבל את זזה אתה יכול לברר באתרים השונים שנפרטים כמויות משקעים וטמפרטורות. מה שהולך שם זה שזו עיר ענקית, לפעמים ובמקומות מסויימים לא בטוחה בלילות, אוכל מטורף; Tenador Libre זה מסעדות all you can eat במחירים של כמה $$$ בודדים עד 10-12 למסעדות היקרות באותו סגנון. מדובר בבשרים, סלטים, פירות ים, עוגות, מרקים ומה-לא. חוץ מזה יש גנים, יש איזור עתיק, יש מועדונים, בתי קולנוע (המון), מדרחוב ענק עם המון שטויות, מופעים... רבאק - עיר של הרבה מיליונים - יש בה הכל. והיא גם יפה, בנוסף לזה. מה עוד אתה רוצה לדעת ?

sela v

New member
מנסיון

אתרים שמציגים טמפ' ב-1000 מקומות בעולם לא טובים. עדיף אפילו להסתכל בטיפים באתר כמו למטייל לגבי מזג האוויר או יש גם פורום בתפוז שעוסק בנושא ויוכלו לעזור.

balbaloni

New member
אחלה

תודה מצאתי גם קצת חומר ברשת אני מאמין שיום ראשון אני אלך ללמטייל איזה כייף אי טס......................

מונה5

New member
קצת סדר

ראשית כמה זמן אתה מתכנן לטייל ? אני מבינה שאינך שולט בשפה , האם כך הוא ? מה סגנון הטיול המועד עליך : טרקים ? סקי ? נופש בערים ? פרקים ? שמורות טבע : לויתנים ? פנגווינים ? אוהב לטייל לבד או בקבוצה ? מתכנן לטייל בארגנטינה בלבד או במדינות נוספות ? ומהו התקציב שלך ? תענה ונמשיך מכאן.

balbaloni

New member
חג שמח לכולם

עוד שבועיים אני טס ואני קורע את עצמי בעבודה בשביל עוד כסף אז לא יצא ללכת למטייל או לברר משהו והספיק לי מה שכתבתם בינתיים ....תודה ......(והלונלי פלנט באינטרנט) כל מה שאני צריך עכשיו זה רק לאן אני נוסע כשאני יורד מהמטוס בבאונוס איירס איפה מתחילים? איפה המרכז ("המיין באזר"ולא בפאר גאנש) איפה המגורים זולים? איפה יש עוד תרמילאים? איפה אין עוד תרמילאים? ואם יש עוד דברים שיעזרו תשתפו :) תודה לכולם חג שמח

yaelgro

New member
אז ככה

כסף - פזו ארגנטינאי, שווה ערך לכ-3 דולר. חם/קר - בארגנטינה עכשיו סתיו, ככה שאתה תגיע בחורף, שזוהי התקופה הטובה לטייל בצפון ארגנטינה. אם אתה אוהב סקי, אז גם מנדוסה וברילוצ'ה באות בחשבון. לאל קלאפטה תוכל להגיע בטיסה על מנת לראות את הקרחון המתנפץ, אך לא תוכל לעשות את כל הטרקים של הדרום. בצפון יש את טוקומן, סלטה, קורדובה, רוסריו, מיסיונס(המחוז בו נמצאים מפלי האיוואסו), ועוד הרבה דברים. כמובן, פקטור ראשוני הוא לכמה זמן אתה טס, וכמובן כמה כסף יש ברשותך.

למעלה