ארגון lead

comp 1

New member
ארגון lead

מישהו שמע על זה? זה ארגון לפיתוח מנהיגות צעירה או משהו כזה.. מישהו היה במיונים ויכול לספר מה בערך יהיה? מישהו הולך מחר למיונים?

shiratel

New member
אחותי הייתה בזה

זה בי"א - י"ב... והיא נורא אהבה את זה... זה כל מה שאני יודעת

יודעת למה אתה מתכוון

באו לנו לביצפר עם זה תזכיר לי מחר אני אביא לך מה ששלחו לי באיימיל

Gadook

New member
התקשרו אלי משם,

ביררתי עם עוד כמה אנשים ולא נראה לי שאני אלך לזה. וגם, הם קצת שיקרו לאמא שלי ואמרו לה שאני נתתי להם את הטלפון בבית אז קשה לי לסמוך על זה

תמיר1991

New member
אבל מיכל, זה לא "הם" -

מי ששיקר לאמא שלך זה לאו דווקא האנשים שידריכו שם או משהו... אי אפשר לפסול מקום שלם בגלל זה. אם כי אם הם לקחו את הטלפון שלך ממקור חיצוני, ועוד טענו שאת נתת, הם באמת לא בסדר
אבל בכל מקרה, שמעתי על כל העניין ביקורות בינוניות. תמיר.

Gadook

New member
מי שהתקשרה הזדהתה בתור אחראית

מטעם האגודה, ואני לא ממהרת להצטרף לארגון שגם מישהו שסתם עושה טלפונים עושה מניפולציות
אני לא יודעת, זאת פשוט הסיבה שלי לוותר על זה.

almond1

New member
סליחה שאני לא קשורה

אבל מאיזה מהספרים החתימה שלך?? אני עכשיו בשני....

Gadook

New member
מהאחרון, משקפת הענבר

זה המשפט האחרון, או הלפני אחרון של כל הסדרה.

Gadook

New member
שאלת ../images/Emo3.gif

מתנצלת, אולי זה היה יותר מדי מידע. סולחת?

הינה מידע שהם שלחו לי

לכבוד ____________________ שלום רב , אנו שמחים לבשר לך כי נבחרת כמועמד/ת להשתתף בתוכנית ההכשרה שמפעיל ארגון LEAD - לפיתוח מנהיגות צעירה בישראל. באם תעבור/תעברי בהצלחה את הליך המיון, תוזמנ/י ליטול חלק במחזור ההכשרה השמיני של הארגון. ארגון LEAD הינו ארגון א-פוליטי, שלא למטרות רווח, אשר קם במטרה לפתח מנהיגות צעירה בישראל. מדי שנה מאתר הארגון כמאה וחמישים בני נוער מכל רחבי הארץ, בעלי יכולת ומוטיבציה להוביל, להנהיג ולהשפיע ומציע להם להצטרף לתוכנית יוקרתית ואטרקטיבית לפיתוח מנהיגות. במסגרת התוכנית עוברים חניכי התוכנית סידרה של סמינרים וסדנאות לפיתוח מנהיגות, שבמהלכם ניתנת להם ההזדמנות להיפגש עם מנהיגי האומה, החברה והמשק בישראל. במקביל, פועלים החניכים לאורך השנה בצוותים אזוריים המכונים 'צוותי אזרחות פעילה', ובמסגרתם הם יוזמים, מתכננים ומבצעים פרוייקטים שונים, המכוונים לרווחת החברה והקהילה פעילות מחזור ההכשרה השמיני של LEAD תיפתח בכנס, שיתקיים בין התאריכים 24-26 באוגוסט 2006ואשר בו ייטלו חלק כל 150 השגרירים החדשים. בהמשך, במשך השנה, תצטרפ/י לתוכנית הכשרה ייחודית ויוצאת דופן באיכותה. התוכנית כוללת מספר כנסים ארציים, שיערכו במהלך שנת הלימודים תשס"ז. במקביל, לאורך השנה כולה תצטרפ/י לאחד מצוותי ההכשרה האזוריים שלנו המכונים 'צוותי אזרחות פעילה'. צוותים אלו נפגשים אחת לשבועיים, למפגש, שאורכו כשלוש שעות, בהנחיית מנחים מקצועיים המיומנים בתחום פיתוח המנהיגות. במפגשים אלו תרכוש/י ידע, מיומנויות וטכניקות בתחומים כמו: הנעה, השפעה, הובלה וניהול פרוייקטים. את הידע הנרכש תדרש/י ליישם, בצוותא עם חבריך לצוות, באמצעות ייזום, תכנון וביצוע של סדרת פרוייקטים שמטרתם – תרומה לחברה ולקהילה. פרוייקטים אלו ידרשו ממך לעבוד ולהשקיע לא רק במפגשים הצוותיים עצמם, אלא גם בין מפגש למפגש. לידיעתך! כל הוצאות ההשתתפות בתוכנית ההכשרה, למעט הוצאות הנסיעה אל וממקומות המפגש, ישולמו על ידינו! תלמידים רבים הגישו את מועמדותם להשתתף בתוכנית ההכשרה שלנו. בימים אלה, אנו עורכים ראיונות מיון למועמדים. בתום הראיונות יבחרו מבין כל המועמדים 150 התלמידים אשר יוזמנו להשתתף בסמינר הפתיחה ובתוכנית כולה.

טרודייי

New member
אני שמעתי על הארגון דברים ממש טובים

ואני מכירה הרבה אנשים מהשכבה שלי שהיו במיונים והשנה הולכים. אל תפקפקו בארגון הזה, שמעתי שהוא יכול להועיל לכם ממש בעתיד והבחירות שלו קפדניות.

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אליי שלחו

אבל נראה לי שאוותר, יהיה עמוס בי"א ולא נראה לי שיהיה לי יותר מדיי זמן לעצמי :$

Rose131

New member
יוו שיט../images/Emo122.gif

חבר של אח שלי הציע לי להשתתף בזה ורצה לתת לי איזה מסמכים לראיון או משהו כזה והייתי צריכה להתקשר אליו ולא עשיתי את זה ועכשיו מסתבר שפיספסתי?
אופס?

למעלה