ארגון תחרויות בארץ

• פותח הנושא iaa
  • פורסם בתאריך

iaa

New member
ארגון תחרויות בארץ

איגוד האתלטיקה החליט כי הוא אינו מקיים תחרויות הזמנה בשנת 2003, וזאת עקב הקיצוצים שהוא עבר. אין זה מדוייק שהאיגוד מקיים מדידה אלקטרונית רק באליפות ישראל. האיגוד קיים לאורך השנה את ליגות ילדים, קדטים, נוער ובוגרים ובנוסף את אליפויות ישראל בגילאים אלו. בכל אחת מן התחרויות התבצעה מדידה אלקטרונית. על מנת לאפשר בכל זאת קיום תחרויות הזמנה, ניתנה אפשרות לאגודות לארגן תחרויות בהתאם ליכולות שלהם. אמצעי המדידה והשיפוט ידוע מראש וכל משתתף יכול להחליט מראש באם אמצעים אלו מתאימים לו ובאם כן הרי שהוא מגיע להשתתף. כל ההלנות על תחרויות מסוג זה אינן במקומן היות ותוכנן ידוע מראש. האיגוד שואף דווקא לעודד את האגודות ו/או גורמים אחרים לארגן תחרויות בערים השונות (חיפה, עמק-הירדן, אוהלו, ירושלים ואחרים) כדי שתהיה פעילות רחבה ולאפשר לאתלטים רבים ככל האפשר ליטול חלק בתחרויות אלה. יתכן והתחרויות אינן מתאימים לחלק מן האתלטים, אך ההחלטה להשתתפות נמצאת בידם. אגודות שבחרו לארגן השנה תחרויות הזמנה (חיפה, עמק הירדן, ירושלים ות"א) ואשר הודיעו מראש לאיגוד על קיום התחרות, הן זכו לחשיפה בספר האתלטיקה. אך התחרות לא היתה באחריות האיגוד. האיגוד ימשיך בשנת 2004 לעודד ארגון תחרויות באיטדיונים שונים, הן על-ידי האגודות והן על-ידי גורמים אחרים. אגב, אולי מי מגולשי הפורום, ו/או מי מהמלינים יקום ויארגן בעצמו רק תחרות אחת בשנה!! אשמח לסייע לאותו אחד שירים את הכפפה. ז'ק כהן

ארגון תחרויות הזמנה

אילו כלים יש לאגודות השונות בכדי לקיים תחרויות הזמנה, הרי צריך כרוז, מזניק, שופטים, אנשי מזכירות, אנשי תחזוקה וכו'. לאגודה אין אנשים אלו ובאגודתי יש רק מאמנים ומנהלים שרואים פעם בשנה (לא שצריך לראות. אבל מעניין מה הם עושיםי עם הכסף... פרט לנסיעות שאנחנו מקבלים "וכמו שצריך") ואני לא בטוח עם יש כ"כ הרבה מתנדבים ועוד מתנדבים בתפקידים הנ"ל ואם כן לא בטוח שהם יעמדו בתפקידיהם. הערה: בתחרות ההזמנה שנערה בירושלים לפני בערך שבועיים היו מודדים מתנדבים ושופטת מתנדבת שרשמה תוצאות ועקב מספר המשתתפים המצומצם לא היו שום בעיות והייתה תחרות הזמנה מעולה. דבר אשר מוכיח כי בסדר גדל קטן ניתן לארגן תחרויות שבהחלט ראויה לשמה! נ.ב חבל שלא הייתה מדידה אלקטרונית ואם כזו מדידה עולה הרבה כסף אז צריך לחשוב מה יהיה עם מימון מדידה אלק' או עתיד המדידות בתחרויות הזמנה או אולי רכישת המכשיר המודד לאצטדיונים הגדולים מקווה לתגובות מהאיגוד, מהמשתתפים בפורום וגם מתורמים פונטציאיילם שהאתלטיקה יקרה לליבם. נ.ב 2 ההערה על התורמים די בצחוק ובציניות

LJ האחד

New member
סורי קטן

לפני שאתה לוחץ על "שליחה" אנא תקן את שגיאות הכתיב הרבות שלך דבר זה מוריד רבות ממכתבך...

אה?

טטייחס בבקשא לתוכ. מה הקשר של שגיאוט חתיב העיקר שמוינים את הכתוב. מה זה משנה אם די ג'י 1 "הלח למכולט" או "הלך למכולת"? השמעות זהה.

GK2670

New member
בקשר לשגיאות

לי אין שגיאות מגיל תעיר אבל אני חושב שלא צריך להעיר לאנשים שיש להם... נכון שיותר קל ויותר מכובד לקרוא הודעות ללא שגיאות אבל אולי לאותו בנאדם יש ליקוי כלשהו?? לדעתי צריך באמת להתייחס לתוכן ולא לשגיאות ככה ההודעות יהיו הרבה יותר ענייניות תודה.

iaa

New member
תחרות הזמנה אפשרית

כפי שהינך מציין, אורגנה תחרות בירושלים בהצלחה. ובוודאי לא נצרכו משאבים/כלים מיוחדים. אין צורך לארגן תחרויות אלה ברמה מאד גבוהה, וכרוז מקומי בהחלט מספק. אני מבין שחסרה מדידה אלקטרונית. הזמנת מערכת אלקטרונית עולה כ-2,500 ש"ח. ניתן לממן זאת על-ידי המשתתפים, אם כל אחד ישלם 10-20 ש"ח. אגב, דמי השתתפות במירוצי כבישים בארץ נעה בין 50 ל-120 ש"ח. גם בחו"ל נהוג לגבות דמי השתתפות באתלטיקה, ותחרויות אלה מנוהלות ונשפטות על-ידי מתנדבים. אפשר גם בארץ. ז'ק

eynav bs

New member
לאן הגענו?../images/Emo7.gif

לא מספיק שרוב רובם של האתלטים לא מקבלים משכורת,ואם כן, היא לא מספיקה ל-2 זוגות של ספייקס אלא עכשיו גם נצטרך לשלם בכדי להתחרות? בעונת תחרויות לא תמיד יוצא להתחרות בתחרויות רשמיות (אם זה בגלל פציעות וכ'ו) לכן תחרויות הזמנה הן חלק בלתי נפרד וקריטי מעונה של כל אתלט. לפי דעתי זה לא יהיה בסדר ונכון לגבות כסף מאתלטים עבור תחרויות הזמנה,זו פשוט תהיה עילה נוספת לתלונות מצד כולם, ואני בטוחה שהאיגוד מקבל מספיק גם ככה....

noa7189

New member
לז'ק

לא מספיק שהאתלטים (לפחות רובם) ממנים את עצמם, לומדים עובדים ומתאמנים אתה בא לפה וברוב חוצפתך אתה עוד רוצה שהם ישלמו כסף על זה שהם מתחרים
בסדר אם אתה רוצה שזה יהיה כמו בחו"ל אז תתנו לנו לפחות תנאים טובים של ארגון תחרויות ואז נשלם. אתה חושב שעל תחרות קטנה שבקושי באים משתתפים והיא בכלל לא מאורגנת אנחנו צריכים לממן

תחרות הזמנה

בשביל שכל אחד יתן 10-20 ש"ח דרושים מאה משתתפים בערך. ולתחרויות הזמנה בירושלים "הרחוקה" באים משתתפים רק מהפועל גבעת רם ומעירוני י-ם ובקושי יש שלושה מקצים למאה מטר. כלומר מקסימום 20 אתלטים, ואף אחד לא יתן 200 ש"ח אז לא תהיה מדידה אלקטרונית ולא יהיו שיאים מוכרים(כמדומני רק שיאים "אלקטרוניים" מוכרים כשיאים).

GK2670

New member
אז הינה הפיתרון לבעייה של התחרות

תראה יהיה השתתפות סמלית והאיגוד יתרום לנו פוטו וקצת כסף לפרסים למנצחים... שנה שעברה אם אתה ירושלמי אז היתה איזה משפחה שהנציחה את הבן שלה זכרונו לברכה בתחרות הזמנה על כסף היה פוטו והתחרות היתה ברמה גבוהה יחסית ואם אני לא טועה זאת היתה הפעם הראשונה שבצלאל מזרחי ירד מ11 שניות ב100... אפשר לעשות את זה אם רק אנשים יזיזו את התחת שלהם! עם קצת יותר לחץ ופניות מצד האתלטים לאיגוד ואפילו לגופים ותורמים שונים אפשר להרים כמה תחרויות כאלה!! צריך שראשי האגודות, ראשי האיגוד והספורטאים המובילים בארץ ידברו עם האנשים הנכונים או למשל יבקשו מבנק דיסקונט המאמץ שלנו להרים איזה תחרות או שתיים... אפשר לעשות הכל אם רוצים! הבעייה היא שכולם פה רק מתלוננים במקום לעשות!! במקום לבכות שאין תנאים וברור שהאיגוד לא יזיז את התחת צריך לתת מעצמנו ולהרים בעצמנו את האתלטיקה בארץ כי אחרת המצב אבוד.

speedi1

New member
../images/Emo7.gif

בכול התחרויות בחוץ לארץ שצריך לשלם כסף, אז רוב הספורטאים בחוץ לארץ מקבלים את כול הציוד הדרוש להם לאתלטיקה ולפעמים גם מקבלים משכורת! ובארץ כשאנחנו צריכים לקנות את כול הציוד לבד ולממן הכול בכסף שלנו, ושלא לדבר על המשכורת... אז אתה רוצה עןד שנממן את התחרויות לבד! אז לא פלא שרמת האתלטיקה בארץ נמוכה והיא גם תישאר נמוכה ואני מתפלא שאלכס אוורבוך עוד לא עזב!

boby v

New member
תגיד לי אתה נורמאלי?!

איך אתם יכולים להיסתכל לאתלטים שלכם בעיניים?! פשוט בושה... איזה ארגון.. איזה מדידה אלקטרונית!!! נותנים לאתלטים צעירים הרגשה טובה בכך שמקליטים להם צליל של יריה אמיתית ושמים להם את זה ברמקול בזמן היריה..!!! זה רציני!?! פשוט ביזיון!! תוציאו כסף מהכיס מצידי בשביל 2 וחצי שקל לכדור..!!! למה אני צריך לסבול את זה על בשרי מגיל קטן..!! ואז לעזוב לארץ אחרת שלא תקליט יריות!! כי אכפת לה מהאתלטים שלה ותעשה הכל בשביל שיחיו טובב ויהנו מהקצוע שבחרו!! כן שמעתם טוב!! מקצוע במדינות אחרות זה מקצוע..!!

LJ האחד

New member
אני אשלם ברצון אבל

אני דורש שאם כבר אני משלם סכום סימלי כמו בחו"ל (בערך 2 יורו למשתתף בבלגיה) שהארגון של התחרות יהיה בהתאם ושלא יהיה מצב שאתלטים משלמים אבל הארגון נשאר זוועתי כמו שהיה עד היום!!! זהו רעיון מצוין

GK2670

New member
ז'ק לי אני רוצה להרים תחרות

תראה אני רק בן 15 אבל יש לי אחלה רעיון. תחרות על כסף אתלטים מכל קבוצת גיל יגיעו להדר יוסף ויתחרו במקצה מסויים וההשתתפות תעלה להם סכום כסף מסויים. המנצח או שלושת הראשונים מקבלים את כל הקופה. התחרות תהיה ברמה גבוהה כי כולם רוצים את הכסף ויהיו הרבה משתתפים כי להרבה אנשים יהיה סיכוי כי כל אחד רץ בקבוצת הגיל שלו. בוא נגיד שעולה 30 שקל להשתתף במקצוע מסויים למשל 100 מטר... בוא נגיד שמשתתפים מכל גיל 20 אנשים בערך אז המנצח מקבל 600 ש"ח... זה הרבה כסף בשביל אתלט ישראלי וזה גם יכול להפוך למסורת!! אז מה אתה אומר או אתם שאר האתלטים?? תודו שאני גאון!! כן כן גור קשי מכה שנית

BLINKI BILL

New member
הרעיון חמוד

בכלליות, הבעיה היא שאם השנה לדוגמא היו 4 רצים באותה רמה במאה למה ש 16 אחרים ישלמו 30 שקל אם הם יודעים שהם לא ינצחו?

boby v

New member
אני חושב שהרעיון פ33ה וגם יוסיף

הרבה עיניין... אבל אם כבר לא ללתת את כל הסף שהמשתתפים שמים למנצח.. חלק צריך ללכת למאגנים.. וחלק למקום שני ושלישי ואז תהיה ממש תחרות על כל תואר!!! ואני חושב שבמקצה של הגמר עד גיל 15 היה לכל מי שעלה סיכוי טוב לנצח... לכל ה8 היו תוצאות בסביביות ה9.70.. למרות שמי שזוכר נשאר מסלול אחד רק.. כי נפצעתי בחצי גמר... טוב אז בהצלחה בשנה הבאה קשי... יוסי אנג'ל :)...

boby v

New member
אחי אפשר גם לעשות התערבות בלי קשר

למארגנים של התחרותתתת...למרות שלפי העונה שעברה יש לך סיכויים טובים יותר לנצח אותי... המשכת להתאמן בחופש...?

GK2670

New member
בטח שכן!!

אתה יודע השיא שלי ב80 נשאר 9.51 אבל במ100 עשיתי פעמיים 11.73 אלקטטרוני ועשיתי היום באימון 11.12 ידני נראה לי אבל שאני הולך להשקיע שנה הבאה במשוכות אתה יודע אני אלוף ישראל בזה...

boby v

New member
פשש יפה אחי אתה תותח.. ואתה גם מאוד

גמיש אז שווה לך משוכות...

למעלה