איילת שלום,
כשנגיע לאלפים - אני אישית יהיה שמח, ואז אני בטוח שנמצא את הפתרון. אני שואף לכך שמספר שבועות לאחר חתימת חוזה חסות עם חברה\ארגון\מוסד מסוים אשר יתן גב כלכלי לארגון(ללא פגיעה באוטומניה של הארגון) הארגון יבצע בחירות דמוקרטיות ליו"ר וסיו"ר הארגון. לאחר דיונים מתמשכים בעבר בנושא התקנון, ושינויים ודילמות רבות אשר הובאו הגעתי למסקנה שעדיף שהשיטה תהיה בחירות ישירות ליו"ר וסיו"ר, כאשר הם, בעזרת מנגנון מיוחד למניעת טובות למקורבים, יחליטו על נוטלי התיקים בארגון. קיימת אפשרות גם שהיו"ר הנבחר יצתרך לרוץ עם "נבחרת" מסוימת של אנשים אשר יוגדרו מראש בעניינים השונים, העניין יפתר כשנגיע לשלב. אכן הבעיה הדמוקטית היא גדולה, אך אני חייב להגיד לך שאני שמעתי יותר קולות נגד הפתיחה לדמוקרטיה של הארגון מאשר בעד, מרבית האנשים חושבים שהארגון עוד לא בשל לדמוקרטיה מלאה, אפילו לא לדמוקרטיה שקיימת בו עכשיו. ואני יכול להבטיח לך שיש כאן אנשים עם דעות שונות בנושאים שונים. בנוגע לדעות ועניינים אקטואלים, יש דברים מסוימים שהם עקרוניים בשבילי, ולטעמי תואמים את רוח הארגון, ובהם אני נוקט עמדה, כך תראי בעניין - "מאבק האחיות", "מאבק הפוך על הפוך","הפרדת המועצות","אגרת בנושא האיידס לציבור החילוני והדתי","שביתת תלמידים",ועוד... יש דברים שהם קצת יותר מסובכים, בהם אני בוחר להציג את דעתי האישית אך להזכיר שבעניין זה העניינים חלוקים ויש צורך לערוך בנושא דיון. הפעלת ארגון המורכב מתלמידים מרחבי הארץ היא מורכבת ומסובכת, תחשבי שתלמידים מאילת,ראש פינה,מטולה,ק"ש,רחובות,ת"א,חיפה,נתניה וכו' צריכים להפגש בזמן שמתאים לכולם... זה יוצר בעיות. לא פעם ולא פעמיים ביטלנו פגישות בשל בקשות תלמידים, חברי הארגון, אשר היו להם בעיות להגיע. זה חשוב שתינתן האפשרות לכולם להגיע. ברגע שלארגון יהיה גב כלכלי, העניין יהיה קל יותר. קשה לי לשמוע שאת מאבדת את אמונך בארגון, ואם אני יכול לעשות משהו על מנת להשיב את אמונתך - אני אשמח לשמוע