ארגון הכבאים !!!

fireman 1

New member
ארגון הכבאים !!!

לכל חברי הכבאים שלום רב ישנם נושאים רבים שיש לקדם בכיבוי בארץ אך אני דווקא רוצה להתייחס לגוף שאמור לאחד את כולנו -"ארגון הכבאים" אני עובד כמה שנים טובות בכיבוי וחוץ מיום הכבאי וכמה ספרים לא ראיתי שום יוזמה לחדש דברים ולבוא לקראת הכבאי ומשפחתו. זה לא כל כך קשה לקדם דברים לטובת הכבאים. פשוט צריך להפגש עם הגורמים המתאימים ולעשות כמה טלפונים קטנים. ניתן לארגן בתי מלון בהנחה (הרי בארץ יש מעל 1600 כבאים) מופעים בהנחה, טיולים , חו"ל ועוד. פשוט צריך ליזום. האם יש מישהו שמפקח על הכספים שלנו? מי יודע מה נעשה שם למעלה? למה הם לא מוציאים מידי פעם עדכונים לגבי כספים וישיבות והחלטות הנוגעים לנו? אני במקש התיחסות ואני מקווה שמישהו יתחיל לפעול בכיוון זה. תודה כבאי אי שם בארץ

pivi

New member
גבר הנושא הזה כבד מאוד

זה מסוג הדברים שלא כדי לדון עליהם דרך הרשת

fzeev3

New member
זה לא כבד יחי הפחד

הארגון הוא שיך לקומץ אנשים אשר עושה רק מה שטוב לאנשיו למה בוטל קורס חוקרים למה המכללה היתה סגורה במשך כמה שנים מצטבר למה רק אנשי שלומו מדריכים בקורסים למה רק אדם אחד קובע מי יגיע לקורסים למה אין זכות בחירה לכל כבאי בארץ קלפי שתגיע לתחנות ולא בצורה הקימת היום תתעוררו

fireman 1

New member
לכל הכבאים חובה לקרוא !!!!!!!!!!!!!

שיפסיקו להחבא ,שיראו את הפרצוף האמיתי שלהם אני רוצה תשובות באמת הגיע הזמן שיתעוררו הכבאים! מה לא אכפת לכם? מה קורה אתכם ? צריך לעשות מעשה. אני מבקש מכל מי שקורא את ההודעה הזאת להפיץ אותה לכל הכבאים !!! אם הארגון לא ישנה כיוון צריך לארגן עצומה ולהחליף אותו. האמת לא אכפת לי שהארגון ישאר עם אותם אנשים כל עוד הוא ידאג לרווחת הכבאי ומשפחתו. מה עם איזה מסיבת פורים? ימי נופש? השתלמויות? ביטוחי שיניים? הנחות למופעים? יום האשה? ביטוחים שונים בהנחה? קיטנות לילדי העובדים? תתחילו לדאוג לנו עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אני ישמח אם מה שאני כותב כאן ישפיע ואם כל הכבוד לך פיני ידידי אני מקווה שגם אתה תעמוד לצידי ויחד נוכל לקדם את מערך הכיבוי גם בנושא זה. אחיי הכבאים אני מאחל לכולכם ולמשפחותיכם הרבה בריאות, פורים שמח, ופסח כשר.

cohen40

New member
ארגון הכבאים

לדעתי ארגון הכבאים פועל בצורה טובה ביותר מי שלא יודע ומי שלא בעניינים אז ישנם קשיים גדולים מאוד בשרותי הכבאות מבחינה תקציבית אשר כל אנשי הארגון שקועים בפתרון ובעזרה לכבאים ולוועדים במצוקה ולא תמיד הם מצליחיםלשנות דברים אך זה בטח יותר חשוב ממסיבת פורים גם אם לפעמים אני אישית שואל את עצמי אם ארגון הכבאים פועל נכון במקרה זה או אחר ואם השגנו את שרצינו או לא ולא תמיד התוצאה טובה לדעתי . אבל אנשי הארגון הם נבחרי הכבאים ואני יודע שהם רוצים ועושים את הדברים הכי טוב שהם יכולים במצב הקיים וכל הכבוד להם על ההשקעה ואני מאמין בהם וכך צריכים לעשות כל הכבאים

cohen40

New member
לכבאי אי שם בארץ

ארגון הכבאים ישמח מאוד אם תצטרף לשורותיו ותטפל בנושאים אותם אתה מזכיר אבל קודם כל כדאי שתזדהה בשמך ולא תתסתתר כי מי שמסתתר מחפש שאחרים יעשו לו את עבודתואם תצטרף לעשיה אולי לא תצטרך לברר מה עולה בגורל הכספים שמועברים לארגון קל מאוד להעביר ביקורת קשה יותר להזיז דברים קשה עוד יותר לעבוד תחת ביקורת קנטרנית וקשה עוד יותר כשמי שמעביר את הביקורת הוא כבאי בעצמו.

fireman 1

New member
תגובה לכבאי כהן

כהן שלום לך! אני לא מזדהה בשמי מסיבה אחת פשוטה ולא ראוי שאאלה זאת בפורום. אני לא מחפש שיעשו לי את העבודה, אבל מי שכבר הוא מנבחרנו צריך לעשות את העבודה. אולי אני מדבר סתם? אני לא יודע בגלל זה הארגון צריך לעדכן אותנו הכבאים על פועלו. ישנם הרבה דברים מהותיים שצריך לקדם ולא מדובר בדברים שמצריכים תקציב מיוחד. קשה לארגן בתי מלון? הנחות למופעים וכו'? למרות שלא רק לזה אני מתכוון. בעקבות התוכנית ששודרה ביום שישי יש לקדם גם את הנושא של הורדת גיל הפרישה של הכבאים (אולי לגיל 45 כמו במשטרה ובצבא). אני לא בא נגד ארגון הכבאים, אני רוצה שתהיה התקדמות שדברים יזוזו. נכון שהיום זו תקופה קשה והמצב בקנטים, אבל את הדברים הקטנים שנותנים את התחושה שאנחנו "משפחת הכבאים" צריך לעשות. כהן ידידי אני לא מכיר אותך ואין כל דבר אישי נגד שום כבאי וגם לא נגד הארגון, אולי אני הייתי קצת תקיף? אני לא יודע, אם פגעתי במישהו אני מצטער. אם אתה מכיר ויודע על פועלו של הארגון אני ישמח אם תעלה זאת כאן, וגם אם לא אני מקווה שדברים ישתנו אני בסך הכל נתתי את דעתי. תודה לכם אחי הכבאים אני אוהב את כוללללללכם !

למעלה