ארגון בממלכה?

La Gamba

New member
ארגון בממלכה?

איך אתם מאורגנים בממלכה? האם יש מלך אחד שאומר לכם מה לעשות? או שכמו הרומים, יש לכם מלכים שמתחלפים ללא הפסקה? האם המלך הוא ראשון בין שווים? או שהוא מתבלט בכל? האם יש לו משנה בולט? האם המלך בעייתי? וכאשר אתם תוקפים, איך זה הולך? כל אחד עושה מה שהוא רוצה? או שכל אחד מקבל משימה מיוחדת? האם יש לכם רשימה של מי הוא מה? כמה אנשים פעילים בפורום יש לכם? בקיצור- מה קורה בממלכה שלכם?!

CFunky

New member
הממלכה שלי!

אוקיי נתחיל מזה הם היו חבורה של ניובים עד שהגעתי. עכשיו אני מלך מקום 3 בממלכה אבל המלחמה הבאה אני יהיה ראשון לא ממש משנה אני מעדיף להיות קטן כי גדול זה משעמם במלחמות... אוקיי יש לנו מקום שבו הקוסמים כותבים מה שהם עשו ומה שאני מבקש מהם לעשות. המתקיפים שלנו עושים כל מה שצריך מתקיפים חזרה וכו´... בהוסטייל לפני המלחמה אנחנו עושים בעיקר התקפות שלוקחות כסף ומדע כדי שלא נכנס למלחמה שמנים עם הרבה שטח. וככה עד עכשיו ניצחנו את הל המלחמות שהיו לנו ביחד ויש לנו שני נצחונות. הממלכה 32:50 3.4 מיליון כרגע

God Killer

New member
בממלכה שלי

יש מלך אחד,יש אחד יותר טוב ממנו שהוא מעין הסגן שלו,יש עוד אחד ברמה שלו. כל אחד תוקף את מי שהוא רוצה,למרות שפעם קודמת היה מטרות. כנראה לסגן לא היה יותר מדי זמן במלחמה הזאת. לא סופר כמה אנשים פעילים בפורמים אבל יש די הרבה שפעילים.

חרא!

ניביים כולם אפילו הכי גדול 800 אקרים הוא ניוביי שלא יודע מהחיים שלו! המלך?! סתם מאוחר שנכנס למשחק פעם ב..... בפורומים פעילים רק 5 אנשים, אולי!

Brolly

New member
טוב...

בהתחלה היינו ממש מפוזרים הרוב אצלנו ניובים אבל אנחנו עכשיו ממש מאוחדים יש לנו מלך יותר טוב מהקודם רוב הפרובינציות שלנו מעלל ל1000 אייקרים ואנחנו די מאורגנים...

La Gamba

New member
חבר´ה לא תאמינו אבל חיפשתי ממלכה

טובה להישאר בה, בה אוכל לפרוח... ולאחר שני נסיונות, הגעתי ל16:35 (או משהו כזה-35:16) אני רק התחלתי אבאראך (Jackpot) (אל תדאגו, אני לא מולטי, החשבון שלי עבר לחבר שלי מבי"ס)

אין לי כח לזה וגם אני רוצה להפוך

למונארך של הממלכה הזאת למרות שערק אלינו מישהו יותר גדול ממני

La Gamba

New member
אם אתה רוצה לגדול ולהיות גדול

אז תערוק כל הזמן עד שתגיע לממלכה עם יותר מ400KNW.... סימן שזו ממלכה טובה. (אני הגעתי לממלכה עם 10MNW)

למעלה