ארבע שנים

pinky365

New member
ארבע שנים ../images/Emo13.gif

להופעה הראשונה של סיבוב ההופעות של האיחוד, וגם ארבע שנים למפגש הפורום הראשון (וככה'נ גם המופרע ביותר בתולדות הפורום)
החלטתי שזו סיבה מספיק טובה בשביל לכתוב פה הודעה אחרי שנים של העדרות אז.. מי שהיה מוזמן לשרשר חוויות, ומי שלא - מוזמן לשרשר חוויות מההופעה הראשונה שלו ולספר מה הפך אותה למיוחדת. בברכת 'פאק, אני זקנה' ו'שתפו פעולה למרות שמת פה', ארינה.

ארבע שנים אה?

נראה הרבה יותר אבל עדיין לא מספיק. אז בפרץ נוסטלגי זה נעשה פה הודעת השתפכות .. משינה תמיד היו בחיי עם עליות ומורדות במהלך השנים. אחרי האבל על הפרידה (והאי נוכחות בהופעת הפרידה) והשנים שעברו משינה תפסה לה מקום בפינה שקטה בחיי. ואז, כשהגיעה הודעת האיחוד נדלק לו מחדש הניצוץ הזה הישן, נדלק אבל לא ממש האיר, ככה נדלק אור קטן של זכרון ילדות מלהקה של גיל ההתבגרות . אבל לשמחתי ידיד טוב שלי קנה כרטיסים להופעה בים המלח, לקח את האוטו ויאללה מדרימים. הגענו די ראשונים, תפסנו שורה ראשונה וחיכינו וחיכינו ובסוף... הם עלו.... ואז, בבת אחת נדלקה האש מחדש. ורקדנו ושרנו והיה גם רטט של אושר, אושר טהור כזה על משהו שחזר והחזיר אותי שנים אחורה. מכל מיני סיבות לא רלוונטיות לפה במהלך ההופעה פילסנו דרכנו החוצה ועמדנו בשורה האחרונה, לראות את האופוריה בקהל היה שווה כמעט כמו ההופעה עצמה. היה מרגש כמו שרק אתם יכולים לתאר את ההתרגשות באיחוד. משינה נתנו כמו שרק הם יודעים לתת, אנחנו נתנו את כל מה שיכלנו לתת והשאר.. היסטוריה. וואי, ההודעה הכי ארוכה שכתבתי פה. סליחה

הקדמת אותי שיפרה. כפרעלייך.

רעידות בכל הגוף. כל מני דיגדוגים בבטן. זיעה ניגרת מכל מקום. דמעות. איבוד קשר לסביבה. אופוריה לא מוסברת. לא. אלה לא סימנים של התמוטטות עצבים או מה שזה לא יהיה. זה מה שהרגשתי באותו יום נפלא. אחחחחח נתחיל דוקא מהאמצע של החוויה. הצליל האירי של חמת החלילים (באדיבות יוסי פיין) שניקב את הבטן מילא את חלל האמפי בקיסריה. לבמה עלו אחוזי ידיים חמשת גיבורי הילדות שלי. שלא ראיתי ביחד מזה 8 שנים. דבר ראשון ספרתי פעמיים כדי להיות בטוח. וידעתי שזהו. מעכשיו הכל יהיה שונה. אולי לא בא שלום כמו שיובל אמר שזה התנאי לכך שהם יחזרו - אבל הם איתנו וזה מה שחשוב. לפני ואחרי נפגשתי עם פורומשינה מחוץ לאמפי ועל החוף. מפגש שלא יימחק לי מהזיכרון לעולם. אחותי היקרה זכתה להיות נוכחת באירוע ההיסטורי הזה. ואני גאה בכך שאני אחראי לכך. חברי משכבר הימים החליט באותו היום שהוא לא מכיר אותי (לא לדאוג. מאז הוא היה איתי בעוד שתי הופעות של משינה. מהאחרונה הוא ממש ממש נהנה). איך אומרים? והשאר היסטוריה. וחידה לסיום: על מה הייתם מוותרים כדי להגיע להופעה הנ"ל? א) על שום דבר ב) על 195 ש"ח (מחיר הכרטיס) ג) על מפגש יומיומי עם פאקאצות שרוצות חולצת בטן בצבע חאקי אופנתי "כומופלאז'". שיהיה יפה כ-זה <מסטיק><מסטיק>. עם אופציה לקידום לתפקיד בכיר בחברה המעסיקה את יודה לוי. ד) על יד ימין. ה) תשובות ב' ו ג' נכונות.

ארבע שנים

רק לי זה נראה כמו מיליון? נראה לי שעברו כל כך הרבה דברים מאז, כל כך הרבה שינויים, אצל אחרים ואצלי. זאת הייתה אחת השנים הכי משמעותיות בחיי, ואני עוד זוכר את החופש הזה של 2003. אני זוכר את ההתרגשות כשיצאה ההודעה על המסיבת עיתונאים באפריל (ואת השביתות שהיו בביצפר באותו יום), את זה שעוד שנה לפני זה אני וחבר שלי דיברנו על מה ניתן בשביל איחוד של משינה. אני זוכר איך זה היה להגיע לקיסריה, לראות את ערוץ 24 החדש על מסכי הענק, מיליון אנשים. אני וחברים שלי תופסים את הפינות שלנו, מחכים (ההופעה התעכבה כי היו פקקים). ואז הם עולים, איזו התרגשות. על ההופעה אין הרבה מה להרחיב, כולנו יודעים כמה כיף היה. אבל יש לי וידוי - מאז לא הייתי בשום הופעה של משינה
מה זה אומר עליהם ועליי? באמת שאין לי מושג.

pinky365

New member
אגיב לעצמי

אני לא מאמינה שנשארו פה אנשים שקוראים לי שיפרה. כנראה שקשה להיפטר מהרגלים מגונים. זה רק מראה כמה הפורום הזה היה מגובש פעם - מתן קרא לי ככה כמה פעמים וזה תפס כל כך, שהיו אנשים שחשבו שאשכרה קוראים לי ככה. אז, 24 ביולי 2003 - זה היה בחופש הגדול בין י"א לי"ב, ועכשיו אני כבר אחרי צבא. תחשבו על זה ככה, לפני 4 שנים הייתי גרופי בת 16 שמשרשרת הודעות חסרות פואנטה ומזילה ריר על איגי. ביום של ההופעה נסענו לקיסריה, ונסענו זה אני ועוד שבעה יצורים ממין זכר. היינו בבית של חבר, הלכנו ברגל לאמפי, פגשנו שם כל מיני אנשים תמוהים. אני אמרתי לאסף שאני 'שיפרה, הידועה לשמצה", ואחר כך הוא הוסיף 'ומומחית לחולצות בטן בצבע חאקי אופנתי' (לפני שאנשים יתחילו לתהות - עבדתי בפוקס אז, וגם נאלצתי להתפטר בשביל להגיע להופעה, ומכאן הרמיזה בהודעה של אסף). מכירים את זה שאתם לוחצים למישהו את היד ויודעים שיש לכם בדיוק את אותה שריטה ושאתם הולכים להיות חברים ממש טובים? ככה זה היה עם חלק מהאנשים פה. ואז הייתה הופעה, והייתי בכזה שוק, שאני בקושי זוכרת מה הלך שם. יואב קוטנר והבן שלו ישבו בשורה לפני, גל אוחובסקי ישב בשורה מאחורי (ואח'כ כתב טור במעריב על האיחוד, והזכיר אותנו בתור החבורה הירושלמית שישבה לפניו, וגם ציטט כמה מפניני החוכמה של גילעד), ואז זה נגמר. אני חושבת שבכיתי בתחזור תחזור, אבל מרוב שזה הפך למיתוס, אני לא זוכרת באיזה הופעה זה היה כבר. בפריגת בודאות, ויש מצב שבכולן. אבל הערב היה רחוק מלהסתיים, כי המפגש פורום שהיה אחרי זה היה אחד ההזויים בתולדותיי וגם בתולדות הפורום. דיברנו, ניגנו, עישנו נרגילה שאת הראש שלה מתן אלתר מפחית של משהו לא מזוהה, מתן איים לזרוק אותי לים ואח'כ נכנס לים בעצמו וטפטף עם האפרו שהיה לו פעם לכל עבר, תומר ניגן על תופים (כן, תופים) וסחבתי למישהו סטיקלייט כתום, שעדיין זרוק איפשהו בחדר שלי (זה מה שקורה כשלא מנקים). אז כן, היה אדיר. ואני לא מאמינה שעברו ארבע שנים, ועוד יותר לא מאמינה שחלק מכם הפכו להיות החברים הכי טובים שלי (טוב נו, ארבל יכול לקבל קרדיט פה). חפרתי. מור"ק קיסריה, ספרו לנכדים. ארינה (שיפרה בדימוס).

נעה99

New member
טוב אי אפשר שלא להגיב לזה..

ערב בלתי נשכח! ב5 אחרי הצהרים כבר היינו שם. ישבנו במעגל ושרנו משינה. גם אני כמו אסף גררתי את אחותי להופעה הזו ומאז היא היתה איתי בעוד כמה הופעות. היינו פורום ממש מגובש. היה כיף גדול. צריך לעשות את זה שוב.

Vdrums

New member
אכן סיבה מספיק טובה לכתוב כמה מילים

על ההופעה הראשונה של האיחוד שהייתה מרגשת מאוד. מעבר להתרגשות שלי הפרצופים של הלהקה אמרו הכל, הם היו מאוד נרגשים, כאילו עלו להופיע פעם ראשונה. חוויה חוץ גופית שכזו, 8 שנים זה הרבה זמן ולקח לי זמן לקלוט. המפגש עם חברי הפורום דאז, שרובם היום גולשים בדימוס היה מהנה במיוחד, והדרן הפרטי שעשינו בחוף המשיך את החגיגה. למישהו יש עדיין את החולצה עם הניק שלו?
זה היה מפגש שתמיד רוצים לשחזר אבל מסוג הדברים שקורים רק פעם אחת. מוקדש לנעה (99) ודניאל, שיפרה, מתן (פוציאל), ארבל, ניסן, אבי ג'ל, יפית (וה10 שניות שלנו בערוץ 2), אסף ואודליה, משינה בדם, בן וכל מי ששכחתי והיה נוכח באירוע.

בלללעעע

New member
../images/Emo13.gif

זה מצריך תגובה שלי
בייחוד עם זה שבמקרה במקרה אני בבית... (היי- אמצע שבוע, זה מיוחד...) מדי פעם אני עדיין מבקרת ומעיינת פה, והפורום מאוד השתנה... אמממ אני תכף אראה שוב מה בכלל החתימה שלי- אני מניחה שהיא מעלה זכרונות בפני עצמה... אבל משהו אחד שנזכרתי בו- בירקנ... את השיר השני אני לא אכתוב פה בשביל לא לזעזע יותר מדי אנשים שלא היו פה בטריויה נצאי וכו'... שזה בכלל זיכרון בפני עצמו... וואו, אני כבר לא זוכרת את כל השטויות שהיינו עושים... אבל אני זוכרת שאלון היה רושם בלי אותיות סופיות... חחח וגם התמונה הייתה מהפורום... אה- ודבר אחרון שאני זוכרת, בעצם אני היחידה שממשיכה עם זה- שיפרה :) חחח

Charmed Angel

New member
וואו

לא האמנתי שאני אשוב לכתוב בפורום הזה אי פעם. ארבע שנים, הא? לא הייתי בהופעה הראשונה, וגם לא במפגש הפורום הראשון. ההופעה הראשונה שלי היתה ב28.8.04, והיא היתה עם אחותי בכלל. זה היה באמת אחד הדברים הכיפיים ביותר שחוויתי בתור בת 15 מטומטמת וכלומניקית (ובאותו היום זכיתי ב-100 שקל באיזה כרטיס גירוד, וכמובן שרצתי לקנות איזה דיסק של משינה בכספי הזכייה). אני זוכרת שכשמשינה עלו נורא התרגשתי, כשהם ביצעו את בן המלך אפילו הזלתי דמעה, וכשההופעה נגמרה כבר לא נשאר לי קול. מאז הייתי בעוד בערך מיליון הופעות, במיליון מפגשי פורום והכרתי פה אחלה חבר'ה שמקשטים לי עד היום את הרשימה במסנג'ר, ואני אפילו משוחחת איתם מדי פעם על מהות החיים. כיף לראות כאן שמות ישנים מהימים העליזים :) לילה טוב יקירים, ברכות!

1Reebok

New member
היינו ילדים וזה היה מזמן..

אני אומר - מפגש צ'אט מאסיבי בימים הקרובים, לזכר הימים ההם, בזמן ההוא. מה דעתכם?

די מדהים

כמו שמישהי פה אמרה, גם אני לא האמנתי שאשוב לכתוב בפורום... אז עכשיו זה כבר 4 שנים ויום, אבל עדיין, הרגשתי צורך להבליח פה ולהגיד שאת הימים האלה של האיחוד וההופעות הראשונות - אני לא אשכח בחיים. פשוט מדהים...

rony77

New member
איזה כיף !

כיף להזכר בימים ההם , אמנם בהופעה הראשונה לא הייתי אבל בשנייה כן ומאז זכורים רק דברים טובים.

MikeY fReAk

New member
בדיליי..

אחד הדברים שאני הכי שמחה שעשיתי אי פעם זה להצטרף לפורום הזה, הכרתי אנשים מדהימים..
ותכלס כל מה שיש לי להגיד זה שני דברים- 1.ביום של האיחוד גיליתי עד כמה אח שלי פסיכי
. (וזה טוב...) 2.צאו מזה, אני כבר לא בת 12!

בלללעעע

New member
אודליה,

באמת בת כמה את עכשיו?... חחח
סתם- אמממ אם אני זוכרת נכון- נולדת ב-91', אז וואו, את כבר בת 16?! (18 לינואר נכון? תודי שאין על הזיכרון שלי...)

../images/Emo2.gif כבר עברו 4 שנים?!

אפילו לא שמתי לב... מי היה מאמין שהכרטיס להופעה הזו עדיין מתפורר אצלי בארנק!!! באמת כייף להיזכר...אפילו שנזכרתי טיפה מאוחר:) ובנתיים הילדה הקטנה של התיכון (שאנחנו לא רוצים להיזכר בה, אם מישהו זוכר;)) הפכה לחיילת לתפארת מדינת ישראל (כן...בטח) תמשיכו להינות ממשינה חברים!!!

מיאווווו :)

גם אני פה, וכן, החלפתי ניק ניים. אמנם בזמן ההופעה הראשונה עדיין לא הייתי בפורום הזה, אבל כמה חודשים אח"כ כבר כן הייתי פה, הכרתי אנשים ובאתי למפגשי פורום.. והתחלתי לדבר עם ארינה שקילקלה אותי
(סתם, שיפרה, פג תוקפי עוד לפני כן..
) הגעתי לפה מתישהו באמצע כיתה ט', והכרתי פה אנשים נחמדים ביותר. זרמו המון מים בנהר מאז, אני מניחה.. :) אין לי ממש כח להעלות זכרונות מההופעות והמפגשים והכל, אני טרודה מדי ועייפה מדי בשביל זה. אבל נחמד לראות את כולכם פה. :)

למעלה