ארבע לפנות בוקר

mri10

New member
ארבע לפנות בוקר

אבל לא את השיר הזה אני שומע, ממש לא! מה שכן מתנגן לו ברקע זה 'המואזין' מבית חנינא הסמוכה לרמות 06 הירושלמית,חרוצים הערבים האלו כבר עכשיו מתחילים להם את היום.משום מה יש לי תחושה שבראמאדן 'הדבקות' בתפילה שלהם עולה....פשוט הוא לא מפסיק לילל ומעודי הייתי תמה..האם אלוקים אוהב את כל התפילות שלהם???
וכנראה שהתשובה היא כן. כתוב במקורות"כשם שקילוסו של הקב"ה עולה מן הצדיקים כך עולה הוא מן הרשעים" מה גם שהם המוסלמים בניגוד לנוצרים מתפללים כמו היהודים,לאותו אלוקים ורק לו.

TopSound

New member
رمَضَان كريم

http://www.youtube.com/watch?v=EAvlimEYEpQ

במקורות כתוב גם לכוכבים יש אור יותר חלש

מלשמש. שהשמש הפסיקה לנוע יום אחד, שחמור ונחש דיברו ועוד שטויות כאלו...

mri10

New member
ניצן היקר!

לא כל מה שאתה לא יודע או לא מבין או איך נאמר בעדינות לא מסוגל להבין בהכרח זה שטויות אבל מה שעוד יותר אמור להיות מטריד מבחינתך זה שאם לטעמך בתנ"ך כתוב לפעמים שטויות אז אכן מדובר בספר סתמי ולא מחייב ולכל היותר ספר בעל ערך סנטימנטלי ושאלתי היא מכח מה אתה חושב שיש לנו זכות בארץ הזאת הרי הכל מתחיל בתנ"ך וממתי אוסף בדותות נהפך לשטר טאבו איזה תוקף מוסרי להאחז כאן על פני אחרים יש לנו כשאנו שואבים אותו מספר שאנו כלל לא מאמינים בו????
או שמא הינך סבור שאכן אין לנו שום זכות היסטורית בארצנו.

נ.ב. אין חובה לענות מהר מותר לחשוב מעט קודם לכן

בהצלחה

לחשוב ? תחשוב קודם מדוע התנ"ך זה אגדה

הזכות היא כי יש אנשים שגרים פה ורוצים להיות באותה המדינה.
ולא בגלל שגרו יהודים בימי בית שני. מאותה סיבה שלצרפתים יש זכויות על צרפת ולכל קבוצה אחרת שמגדירה את עצמה כעם.

ובתנ"ך לא כתוב לפעמים שטויות רב העובדות שם לא נכונות זו אגדה ותו לא. חוץ מזה אם לא ידעת חלקים רבים הועתקו לתנך מחוקי חמורבי ואנומה אליש.

תן איזה סיפור אגדי מהתנ"ך ובוא ננסה לעבור עלי

תשתדל משהוא קצת פשוט לחימום
אם נראה עין בעין נעבור לדברים פחות פשוטים

לך על פילגש בגבעה!! לפחות יהיה אקשן

או על דוד ובת שבע גם לא רע (רק ששם תצטרך להסביר למה זה לא בדיוק היה ככה)

הרי מה הקיטרוג שהם מנסים לנצח איתו

הם כאילו באים ואומרים (עלינו היהודים)
אלו שמצווים , פושעים בך
ואנחנו שלא מצווים עובדים אותך
הם מצווים 3 תפילות ביום והם אפילו אחת לא מקיימים
אנחנו לא מצווים ומתפללים אליך 5 פעמים ביום

לא יודע להגיד אם אלוקים אוהב את כל התפילות שלהם
אבל אלוקים נתן לנו דרך לנצח את כל התפילות שלהם
מה שכן אלוקים זה מידת הדין, ובדין מגיע להם שכר על העבודה (אומנם הפחות רצויה) שהם עושים

ובינתיים גם לישמעל וגם לעשו יש סיכוי טוב לקחת את כס המלכות של העולם (שאפשר לראות כבר שהמלחמה עליו בעיצומה)
ועם ישראל שוב נראה כאילו הוא בדרך לעוד עבדות (ואם תשאלו אותי אז אנחנו כבר בעיצומה)

נשאר לנו רק לבנות על זכות אבות

Anna begins cc

New member
אין לי

מה לתרום בנושא תפילות המוסלמים,
אבל אני יכולה לומר שהתחושה שלך די מדוייקת, ולפחות אצלנו, יש תקופות בשנה בהן הם פשוט מגבירים את עוצמת הרמקולים.
אני גרה מאד קרוב למיקום הרמקולים באיזורי ולרוב זה נשמע כאילו הם מתפללים אצלי בתוך החדר,
אבל די התרגלתי לזה.
ואם להודות, אני גם רואה הרבה יופי בתפילה הזאת.

mri10

New member
מסכים איתך

גם אני חושב שהתפילה שלהם יפה והשעה המוקדמת מוסיפה נופך לענין פעם סיפרתי את זה לחבר הוא התפלא ואמר שצריך לחקור בעברי. נו ענין של טעם

צלשלספק

New member
ברוך הבא לפורום.

עוד ירושלמי

שמע,
הייתה תקופה שגרתי בפסגת זאב מזרח עם ההורים, כשהייתי בצבא, אח"כ עזבתי את השכונה ושכרתי דירה בפסגת זאב מרכז.

המקום מוקף כשלושה כפרים ערביים לדעתי, את קולות המואזין שומעים היטב, זה פאקינג מעיר ומעצבן שחבל על הזמן

גם סביב רמות יש לא מעט כפרים, מלבד בית חנינה ושועפאט, יש כפרים כמו בידו ואחרים מסביב.

אין מה לעשות, תצטרך לסבול את זה, עד שהמחוקק יקבע משהו (ניסו, הצעת החוק נפלה) על עצמת הווליום של המוסלמים, שיתפללו בכיף, רק לא כל העולם ואחותו צריכים לסבול מזה.

אללה ירחמו

למעלה