ארבע חמוסות וכלבה

zulli

New member
ארבע חמוסות וכלבה

אז ההורים של באפי וג'ינג'ר נסעו לחג, ולכן אני משגיחה כרגע על 4 חמוסות שובבות, כן כן, לא טעיתם, 4 חמוסות מופרעות!!!! הנזקים עד עכשיו כוללים עציץ הפוך (שאני מקווה שהצלחתי להציל), חמוסות מעופפות בכל הבית, כלבה מטורללת, חפצים אין ספור שנעלמו וספק אם ימצאו אי פעם, בלאגן היסטרי, אוכל של הכלבה ושל החמוסות מוחבא בכל הבית, ריח מזעזע של שיחרורים הדדיים (מעין פלוצים בחברותא) חירבונים מחוץ לקופסאות (מי ישמע שאני אחרבן באותו מקום שחירבנו 3 חמוסות לפני, אני אעשה ליד
בקיצור תוהו ובוהו, אז הנה כמה תמונות של המלאכיות ובקרוב לינקים לסרטונים של הפושעות באמבטיה וקישור עכשיו של ג'ינג'ר נתפסת בקלקלתה בדרך לעציץ!

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif

הרגת אותי פה ענת
גרמת לי לצחוק בקול ממש שיגעון אצלך עכשיו
הלוואי ויכלתי לראות את זה לייב..

carmikush

New member
חחח ב אמת מצחיק!!!

בטח באלגנים והרבה כיף. איפה התמונות?

zulli

New member
תמונות בקרוב מאוד - ובנתיים

לינקים לסרטונים מהיום

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי אוי!!!! דיי איזה קטעים
איך היא דומה לג'וזפין (רק פי 2 בגודל) אוף איזה שמנות וגדולות הן יצאו בתור נקבות הא? בגלל גיזמו השמן הזה

Sweet Fantasy

New member
אני מסתכלת שוב ושוב

איזה קטעים יו ממש פיספוסים... חחחח!!!! הן ממש גדולות זה מדהים, ג'וזי כולה פיצית

חיה טורפת זאתי!!!!!!!!

איזו חבלה!!! סוף הדרך!!! זה לא גבוה מדי לחמוס? הגובה של הספה? אני ארשה גם למוסי אם ככה.... אני פשוט שומרת עליו בצמר גפן...

מוסי קופץ מהמיטה שלי ומרביץ התנשפות

האם הוא סתם מפונק/ לא למד מעולם לקפוץ ממקומות "גבוהים" ועם הזמן הוא יתרגל? או שאני פשוט אמנע את זה ממנו? יאאאאא איזה אמא פולניה אני!!!!!!!!

איי... מוסי שלי שוקל קילו מאה

וזה מעט לגיל שנה לפי מה שהוט' אמר... וזהו! הוא לא שמן! לצערי הוא גם לא כוסון כרגע כמו שהוא היה בהתחלה, כי הפרווה שלו עדיין לא התאפסה על עצמה, אז הוא צהוב דהוי כרגע אבל הוא מאמי שלי.... (אמא גאה)

חחחחחחחחחחחחחחחחח

ראיתם איך היא קופצת למטה??? חחחחחחחחחח הרגלים מושטות לצדדים, כמו הסנאי המעופף חחחחחחחחחחחחחחחח ענק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווואי אני על הריצפהההההההההה מהסרטון עם העציץ חחחחחחחחחח ידעת שזה הולך לקרא למה לא מנעת את זה חחחחחחחחחח והמקלחת וואי אני מקלחת את ג'וני וזה קשה אז 4 חמוסות שובבות?!?!?! דרך אגב מיכלוש יש לי בעיה עם העלת תמונות לגלריה שלי אני מנסה לעלות ורק חלק עולות אז אני שמה פה תמונה מאמי תוכלי לעלות לי אותה??

למעלה