ארבעת השליטים

יאנה י

New member
ארבעת השליטים

שלום וסליחה על מה שקרה לפני כמה ימים (בטעות) אני רוצה לברר את שמותיהם של 4 השליטים בשביל המאמר שלי, וגם את השם של זאתי שכל בזמן רבה עם אנג'וומון , תודה מראש....
ד"ש לקארי, גאטומון ואפיקצ'ו​

אבל הסבירו לה עשרים פעם

וחוץ מזה, למה היא כותבת "בבקשה קיראו את ההודעה הקודמת"? מה, לא ראינו אותה? שתחכה בסבלנות!!!

טיקיי

New member
הסברת לה רק פעם אחת.

היא כנראה כתבה את זה לפני שהסברת, או לא ראתה. אני לא מאמין שהיא עשתה את זה בכוונה.

Digi Lista

New member
בשביל זה יש גם שאלות נפוצות../images/Emo13.gif

ואני לא מצליחה להיכנס לאדמין ולשרשר את הדברים וזה משגע אותי(אני גם לא מצליחה להיכנס אליו בכלל ולשים מאמרים וקישורים כמו שהבטחתי,אני שונאת שזה קורה!לפחות כרגע התקלה לא אצלי לפי בירורים אלא אצל תפוז עצמו- לא מנחם אבל נניח...
) הינה קישור לעניינים השרשורים בשאלות הנפוצות

טיקיי

New member
זאת עדיין לא סיבה לומר שהיא דפוקה.

כשאני נכנס לפורום, אני לא ממש חושב על להסתכל בשאלות הנפוצות. אני מאמין שהאפשרות קיימת, כדי שאני אבדוק אותה אם יש לי שאלה, או כדי שכשאני אעשה משהו שכתוב עליו שם, יפנו אותי לשם (כמו שעשית), במקום כל פעם לכתוב תגובה מחדש. זה לא שהיא שאלה משהו, ככה שאין לה מה לבדוק בשאלות הנפוצות. אם היא פתחה הרבה הודעות, זה כנראה כי היא לא יודעת שזה לא בסדר ושזאת הצפה. הגישה של "תגידי, את דפוקה או משהו?" היא גישה קיצונית ואני הייתי מרגיש רע, אם היא הייתה מופנת אלי.

Digi Lista

New member
זה נכון,אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

באמת לא צריך להתקיף,צריך להסביר בנימוס כי כשזה לא בנימוס אין חשק להישאר בפורום ועוד יותר אין חשק להקשיב למה שאומרים. גם לאלונה הייתה בעיה דומה והינה אלונה למדה לשרשר(לא רק היא...סתם לקחתי אותה כי אותה זכרתי כרגע),באמת אין סיבה לא להסביר בנימוס.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

גם אני מקווה,השבוע הייתה להם עוד תקלה(שלשום,כלומר ביום חמישי ליתר דיוק)וזה מעצבן כי או שירוחם עושה בעיות או שתפוז,אבל כמובן שבסוף הכול מסתדר לטובה ומתגברים

הסברתי לה פעמיים

ומצטער, אבל זה פשוט ממש מקלקל לי את המצברוח שאני נכנס לפורום ופתאום כולו מוצף.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

יאנה,פניתי אליך בקשר לשם של מה שכתבת,אני רוצה להכניס למאמרים כמו שהבטחתי אבל אני לא יכולה בלי שם לסיפור
זאת שרבה עם אנג'מון היא לא אחרת מליידי דווימון. לגביי השליטים- כרגע אני מעופפת לאללה אבל אני זוכרת את אזולגמון, אני בטוחה שאחרים שקצת יותר מרוכזים כרגע יוכלו לענות(אני יודעת שזה לא נחמד מצידי אבל זה לא מרוע לב אני פשוט בעננים)
אהה,ותוכלי
להשתדל לשרשר?

היא התכוונה לשליטים או לשליטים

האפלים, פיידמון, פאפטמון, משינדראמון ומטאל סידראמון? בכל אופן, השליטים הם: אזולונגמון, כמו שליסטה כבר אמרה זוקאמון/זוקיאמון/זוצ'אמון זה הציפור הזה שאני לא ממש זוכר את השם אבל זה משהו כזה באיומון זה הזאב הלבן ויש צב עם שני ראשים שאני לא זוכר את השם שלו

למעלה