ארבעת הנרות

ארבעת הנרות

ארבעת הנרות ארבעה נרות דלקו לאיטם. הכול סביב כה שקט, אפשר היה לשמוע לחשם. אמר הנר הראשון: "אני השלום" ! מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי. אני חש שקיצי קרב . ולהבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה.... אמר הנר השני: "אני אמונה" ! לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד... הנר השלישי חיכה בסבלנות לתורו ואמר בצער: "אני אהבה" ! אין בי עוד כוח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. מיד לאחר שסיים לומר את דבריו נפח את אורו... לפתע... נכנס לחדר ילד , הבחין בשלושת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם". אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו. ואז אמר הנר הרביעי: אל חשש פעוטי , כל עוד דולק אני שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים, אני "התקוה"! בעיניים בוהקות , לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים. להבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם. כל אחד מאתנו מחויב להתמיד ולטפח תקווה, אמונה, שלום ואהבה !!! יום נעים לכם... יש מצגת של ארבעת הנרות , אך סיומתה pps ולא עולה כאן.

נר השם נשמת אדם...../images/Emo9.gif

הנשמה... ברגע מבט ממוקד על הנר, יש לנו יכולת אדירה להתחבר אל נשמתנו... ואז מסכימה בהחלט זה הזמן לחיבור: אל השקט השלום השלווה. חבור אל התקווה והאמונה. חיבור אל האהבה. אהבה מצויה בתוך נשמתנו. אהבה היא אנרגיה קוסמית אדירה. אהבה בשבילי היא האלוהים. כדי להתחבר לאהבה עלי קודם כל להרגיש רגועה ומצויה בשקט השלום והשלווה. עלי להאמין שאני מסוגלת להכנס לשקט לשלום ולשלווה. לאחר שהשתמשתי בכלי האמונה אני אכנס לשקט לשלום ולשלווה ואז... אני אמצע את האהבה. איזו? אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול. וכשמצאתי אותה? אני טשמח לשמש כלי על מנת להעבירה לכל יקירי לכל אוהבי לכל מכרי לכל סביבתי ולכל העולם כולו... והכל מסתתר בנר אחד קטן. תודה לך בני ישראלי שגרמת לי בעזרת סיפורך להוציא כאן על הכתב את התובנות שלי. תודה

איל באש

New member
ראיתי את המצגת..../images/Emo13.gif

זה פשוט מדהים חבל שאי אפשר להעלות קישור.
בהמון אהבה איל באש

rama69

New member
המון תודה על דבר כה נפלא,

סיפור, אדם אחד מובטל מזה שנתיים, למה מובטל? רצה להתקדם בחיים עזב מקום עבודה לטובת מקום אחר, לצערו לא הצליח, מאותו היום אינו חי בשלום עם עצמו, עם הזמן האמונה למצא מקום עבודה חדש אבדה, לכל מקום שהגיע או שהיה ברמה גבוהה מידי או שברמתו היו הרבה קופצים, כאשר האמונה פסקה, והימים חלפו ואין פרנסה, האדם הפסיק לאהוב את עצמו, אינו יכול להעניק לאשה לילדים כפי שידע תמיד, שכן האהבה ללא תנאים הוא לימד תמיד את כולם כיצד לאהוב, נשארה רק תקווה וגם היא לעיתים דעכה, אך בתת זוגתו דאגה מידי פעם לעודד לחזק ולהביע תקווה, היא תמיד ראתה את האור בקצה המנהרה, היום בבוקר היא קראה את הסיפור על הנרות, היגיע טלפון הבא לבשר בשורות טובות, ניגשה אל הארון והוציאה, נר של שלום, נר של אמונה נר של אהבה, ונר של תקווה שאכן הכל יגמר כפי שהוא רוצה, הנרות עדיין דולקים חלון, והאל שנמצא אי שם למעלה רואה את ארבעת הנרות דולקים ומבשר רק בשורות טובות. אני שולחת מכאן נר של תודה תודה לבני ולכולם, והעיקר לעולם לא לאבד את התקווה.

ישלישם

New member
../images/Emo16.gifאני מוסיפה באהבה,

בשלום, באמונה ובתקווה את האור שבי... ביחד... יהיה לנו לפיד של אור, שדבר לא יוכל לכבותו... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה