ארבעת המופלאים 2

Artoo Detoo

New member
ארבעת המופלאים 2

סרט ההמשך של ארבעת המופלאים, המבוסס על הקומיקסים מאת סטן לי וג'ק קירבי, צפוי לצאת ב-4 ליולי 2007, הצילומים יחלו ב-1 לאוגוסט 2006. את הסרט יביים מי שביים את הסרט הקודם - טים סטורי, וארבעת השחקנים הראשיים אישרו את השתתפותם - ג'סיקה אלבה כ-Invisible Woman (האישה הבלתי-נראית), יואן גרופוד כ-Mister Fantastic (מר פנטסטיק), כריס אוונס כ-Human Torch (הלפיד האנושי), ומייקל צ'יקליס כ-The Thing (הדבר). סרט ההמשך יתמקד ככל הנראה יותר בסו סטורם (האישה הבלתי-נראית), כשהסרט הקודם יותר התמקד בבן גרים (הדבר), ובריד ריצ'ארדס (מר פנטסטיק). הנבלים בסרט יהיו Doctor Doom (דוקטור דום) ו-Puppet Master (אדון הבובות). עוד עובדה היא שסו וריד יתחתנו. Puppet Master אבי ערד נראה מאוד מעוניין להכניס את הדמות לסרט השני, שכידוע יכולתו היא לשלוט באנשים כבובות. פאפט מאסטר הוא האבא החורג לאלישיה מאסטרס, בת-זוגו העיוורת של בן גרים. ערד אישר שמאסטרס תופיע בסרט והיא כבר לוהקה לתפקיד. שבינתיים, הבמאי טים סטורי אישר שפאפט מאסטר יופיע בסרט. Doctor Doom טים סטורי אישר את הופעתו של דום בסרט ההמשך, הוא טוען שדום יהיה במיטבו בסרט ורב עוצמה הרבה יותר, כנראה שבסרט ההמשך נתמקד יותר בדום, ונגלה עוד סיבות שבגללן דום נטה לצד הרע. ג'וליאן מקמוהאן, השחקן שגילם את דום בסרט הקודם, עדיין לא אישר את השתתפותו, אך בראיונות קודמים נראה שהוא מעוניין לחזור לתפקיד. Galactus ו-Silver Surfer טים סטורי מאוד רצה להכניס את גלקטוס והגולש הכסוף לאחד מהסרטים, אחד אבי ערד לא הסכים. ערד טוען שהוא רוצה להפיק סרט רק על הגולש הכסוף, שבו יהיה גם גלקטוס, אך הוא עדיין אינו בטוח בעצמו. לפי השמועות סטורי כבר מעדיף לשמור אותם לסרט השלישי. אני אישית חושב שכדאי להכניס אותם לאחד מהסרטים במקום להפיק סרט בפני עצמו על סילבר סארפר. Mole Man לפי זמן מה כשראיינו את כריס אוונס המגלם את ג'וני סטורם (הלפיד האנושי), אמר ששמע שיכניסו לסרט גם את איש-החפרפרת (מול מן), האויב הראשון של ארבעת המופלאים.

spidey 82

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif

הסרט הראשון היה זבל, ואם סטורי נשאר בתפקידו, אין סיכוי שסרט ההמשך יהיה שונה ממנו. הכי חבל על מייקל צ'יקליס שמתבזה בסרט הזה. לגבי מקמהון, כבר הוצהר שהוא לא יחזור לסרט הבא. אדם חכם. מצד שני, הוא הסכים מלכתחילה להשתתף בראשון, אז אני לא בטוח עד כמה הוא חכם. אלישיה מאסטרס הופיעה כבר בסרט הראשון כעיוורת שחורת עור. האם זה אומר שילהקו אותה מחדש או שאביה יהיה שחור עור גם כן? (פוליטיקלי קורקט אין מאי אס! הפעם היחידה שזה כמעט עבד הייתה ב'דרדוויל'. וגם זה היה סרט בינוני מינוס. אוי, סליחה. 'פנטסטיק פור' היה גרוע יותר) אבל הוא אביה החורג, אז כנראה זה לא משנה. ניחא. סרט בכיכוב Silver Surfer מתוכנן מזה זמן רב. אבי ארד הוא האיש ששולט בסרטי מארוול, אז הוא מחליט הכל. אני אשמח אם ירחיק אותו מסטורי. אולי עד אוגוסט הוא יחשוב שנית ויפטר מסטורי לגמרי. או לפחות אחרי הזבלון הזה.

Artoo Detoo

New member
הסרט הראשון האמת היה די נחמד

אפשר לשנות אותו בכמה מובנים, הדמויות לא עמוקות כמו שהן צריכות להיות, לא הייתה לדום סיבה אמיתית להיות רשע, הוא היה קצת מופרח והאירועים היו מהירים מידי, הם גילו יותר מידי מהר את הכוחות שלהם, השתמשו בהם יותר מידי מהר, וגם להם לא היה סיבה מספיק טובה להפוך לגיבורי על, הקרב בסוף עם דום היה חפיף (''ערכת הקפאה''?! WTF?!). אני הייתי משנה כמה דברים, ואני מקווה שהשני יהיה יותר טוב. והאמת לא התאכזבתי כל כך מדרדוויל, אבל הסרטים הכי טובים של מארוול היו ספיידרמן והאלק.

spidey 82

New member
אולי אני צריך להוסיף עוד כמה ../images/Emo31.gif..

כאמור, טים סטורי נשאר בתפקידו, אז אל תצפה לשיפור. 'דרדוויל' היה סביר, אבל היו בו כל כך הרבה דברים רעים. ג'ניפר גארנר הייתהנקודת האור היחידה בסרט. עד שהיא הסכימה להשתתף בספין אוף. 3 הגדולים של מארוול, לדעתי: 1. אקס-מן 2 2. בלייד 3. ספיידר-מן (בעירבון מוגבל) 'האלק' היה גרוע. חוץ מהשימוש של אנג לי בסצינות מפוצלות, לא היה שם שום דבר טוב. במקום האלק קיבלנו שרק עם שיער.

Artoo Detoo

New member
כן אתה די צודק

אקסמן 2 היה טוב, גם בלייד, דרדוויל היה אולי קיצ'י מידי כמו כל סרטי מארוול שלא הופכים לממש שוברי קופות. אין לי שום דבר נגד ספיידרמן חוץ מזה שאולי היו צריכים לשים יותר מרע אחד בסרט, מכל מיני סיבות. האלק היה די בסדר. האמת שסרט הקומיקס הכי טוב שראיתי הוא לא של מארוול, והוא היה באטמן מתחיל. בסופרמן חוזר אני לא מתעניין במיוחד, אין עליו הרבה דיבורים וחדשות, ממה שזה נשמע הוא לא שונה בהרבה מהסרט של 78, והעיצוב של סופרמן מצועצע מידי לטעמי.

spidey 82

New member
אין הרבה דיבורים וחדשות סביבו?

יש הרבה הייפ סביבו. אבל אני לא מצפה להרבה. ככל שהסרט מתקרב, נראה לי שהרעש גדול יותר מהסרט עצמו. אצפה בו בכל זאת, אבל רק בגלל הדמות והתעניינות בנקודת המבט של סינגר. 'באטמן מתחיל' אכן סרט מצויין. היו כמה נקודות ראויות לגנאי, אבל בסופו של דבר הסרט עושה כבוד לדמות ומציג אותה כראוי.

DDN

New member
חצי השקל שלי

דרדוויל היה סרט כמעט נהדר. הבעיה היחידה בו הייתה השחקן הראשי. בולזאיי היה משוחק טוב, קינגפין היה מעולה, וגם אלקטרה (ד.א, את הסרט "אלקטרה" היא לא רצתה לעשות, היא חתמה עליו מראש ב"דרדוויל", אחרי שקראה את התסריט השמועה אומרת שהיא ניסתה להתחמק ממנו) לדעתי: ספיידרמן 2 היה יותר טוב מ1, האקסמנים היו טובים גם.

Artoo Detoo

New member
כן, ג'ניפר גארנר לא רצתה לשחק בסרט

וזו כבר לא ממש שמועה, היא אמרה להם שזה רעיון גרוע לעשות סרט על דמות מסרט אחר, כמו שDC עשו על בלק קט, 2 הסרטים נכשלו. אקסמן הראשון היה נחמד מאוד לא יותר, אקסמן 2 השתפר ברצינות.

DDN

New member
דמות מסרט אחר?

אלקטרה היא ממש לא "דמות מסרט אחר" אלקטרה היא גיבורה בזכות עצמה בעולם מארוול והיא כבר מזמן לא כינור שני לאף אחד. היה הרבה פוטנציאל בסרט שלה, אם היו הולכים על משהו אפל וקודר, כמו זהות בדויה למעשה. .. .

Artoo Detoo

New member
אני מבין את הכוונה שלך אבל אני

אבל אני מתכוון לזה שכבר הכניסו אותה לסרט אחד, הם לא חייבים לעשות סרט על כל דמות ממארוול. ובהודעה הקודמת שלי התכוונתי לקטוומן, התבלבלתי עם בלק קט.

DDN

New member
הבנתי שהתכוונת לקט וומן

נכון, הם לא חייבים לעשות סרט על כל דמות, אבל במקרה של אלקטרה הם בחרו בדמות מצויינת לעשות עליה סרט, זה שהסרט היה קקמאיקה זה סיפור אחר לגמרי.

לא מוצא חן בעייני../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

הראשון היה מעולה לא מדהים כמו ספיידרמן 2 אבל עיזבו,זה לא עמוס מידי
גם דוקטור דום חוזר,גם הגולש הכסוף וגלקטוס,גם הפאפט מאסטר וגם מול מן
זה עמוס ומיותר מידי וחוץ מזה מול מן והפאפט מאסטר הופיעו במשחק על הסרט (במשחק היה גם את דיאבלו ודרקון מן) אז למה צריך אותם בסרטים
(אותו עם ספיידרמן,במשחק על הסרט הראשון היה את volter,שוקר וסקורפין,במשחק על הסרט השני היה את ריינו,מיסטיריו ושוקר הופיע בגרסת הקונסולות של המשחק (על הסרט השני) פומה הופיע בגירסת המחשב של המשחק (על הסרט השני).

Artoo Detoo

New member
נו אז מה? זה סך הכל משחקים!

זה סך הכל משחקים שמבוססים על הסרטים, זה לא משנה שום דבר בעלילה של הסרטים, שום דבר. וגלקטוס וסילבר סארפר לא יופיעו.

jack skelington

New member
בטח שזה משנה../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

למה לשחק בארבעת מופלאים 2 אם הנבל שם זה פאפט מאסטר שהוא הופיע במשחק הקודם
וחוץ מזה,הפאפט מאסטר לבן במשחק.

Artoo Detoo

New member
בפעם השנייה, המשחק לא משפיע על

המשחק לא משפיע על העלילה של הסרטים! הם סתם מכניסים עוד נבלים שהמשחק לא יהיה קצר... הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, כלומר, הם לא יכניסו אחד מהנבלים כאילו ארבעת המופלאים כבר מכירים אותו מהמשחק הראשון, הם פשוט כאילו מעולם לא פגשו את אותו נבל... ובקשר לפאפט מאסטר הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, לעשות אותו לבן או שחור, הוא במילא האבא החורג של אלישיה מאסטרס.

למעלה