ארבעה תושבי רעננה

ATAF151

New member
שכחת משהו בהודעה שלך

מדוע שכחת לציין שחופרי אשם? מה קרה? חזרת בתשובה?

gabiskon

New member
יכולת הביטוי שלי נהדרת

כך שאין צורך לשער השערות או להניח הנחות, חן חן.

אני הגבתי ל-ATAF

gabiskon

New member
הבנתי את זה מה-"חחחחחחחח" (כל אדם והשפה שלו)

ומכך שהיא משורשרת אליו.

עצוב

עצוב שבבית משפט הם לא יקבלו יותר מנונונו ואולי כמה שעות של עבודות שירות, במקום מעצר טוב לכמה חודשים טובים + עבודות שירות, במקרה והם בכלל לא "ידועים" למשטרה.

עצוב גם שזה קורה בדיוק לפני החופש הגדול, מפחיד לחשוב מה הנוער בגילאי 14-18 יעשה בחודשיים הקרובים, ללא תעסוקה נכונה..
פעם ברעננה נתנו תעסוקה לנוער, ודברים מפוקחים לעשות... אבל זה היה בתקופת בילסקי ואולי בכמה שנים הראשונות עם חופרי, לפני שנגנזו הכספים.

אני רק מקווה שהעירייה תשכיל להגדיל את כמות הניידות שמסתובבות ברחובות ובגנים ציבוריים..

o pie

New member
די לצרות העין

אף אחד לא גונב או תוקף בגלל שהעירייה לא נותנת לו תעסוקה.
הוא עושה את זה כי הוא לא קיבל חינוך טוב.
ומההתנסות האישית שלי עם מערכת החינוך בעיר, זה ממש לא הבעיה, הבעיה מתחילה או בחינוך שהוא קיבל בבית, או בשכונה - סביבה קרובה, או שהילדים נולדו רעים (לאחרונה סוברים שתכונות אופי הן מולדות) או שהוא גדל בעיר אחרת ושם קיבל חינוך לקוי.
בכל בתי הספר בעיר שאני מכיר משקיעים ונותנים דוגמא אישית כדי שתעלה ותצליח בדרך הישרה, ואם בחרת בדרך אחרת... צריך לחפש את מקור הבעיה במקום אחר.

הגבתי לgabiskon אבל כוונתי לכולם

שכחתם רק דבר אחד קטן.
שהם "רק" חשודים , אשמתם עוד לא הוכחה ואתם כבר רוצים "עונש מוות". אפשר להמתין מעט לפני שמאשימים, כבר היו דברים מעולם. בוודאי שלא צריך לערב נושאים שכאלו בפולטיקה.

ATAF151

New member
הם לא רק חשודים

זו עובדה שבוצע שוד אלים, ועובדה שהנשדדים זיהו את השודדים, ואף הובילו את המשטרה אל שניים מהם, והמשטרה חקרה אותם והשאירה אותם במעצר. אז במקרה הכי קיצוני יש סיכוי קטן שהשוד בוצע על ידי מישהו אחר שדומה לאלו שנתפסו, אבל בינתיים אנחנו בהחלט יכולים לדרוש עונשים כבדים לשודדים.

לכך הומצא

בית המשפט. ועד שימצאו אשמים הם נחשבים לחפים.
כבר ראינו בעבר כיצד עובדות כביכול נהפכו ללא אמינות (טעות בזיהוי... )
התעסקות בניחושים במדיה ציבורית כזו אינה מכובדת ועלולה אפילו לפגוע . לדעתי כמובן

ATAF151

New member
ולכן לא פורסמו שמותיהם

אנחנו רוצים להעניש בחומרה את מי שביצעו את השוד הנורא, גם אם זה אלו שנתפסו וזוהו, וגם אם זה צעירים אחרים שדומים להם.

למעלה