ארבל היי מנהל? כאן בחצי היום... נו איפה אתה? חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי
כ כנות וצדק New member 2/7/01 #1 ארבל היי מנהל? כאן בחצי היום... נו איפה אתה? חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי
א ארבל מהכרמל New member 2/7/01 #2 אל תעשי לי את זה.... חמודה, הייתי בעבודה.....רק אוכל ומתרענן ומ-16.15 אהיה כאן, עם כולכם. אנסה לתפוס אותך בטלפון...כי אינני מורגל לקריאות כאלה ממך, יקירתי.
אל תעשי לי את זה.... חמודה, הייתי בעבודה.....רק אוכל ומתרענן ומ-16.15 אהיה כאן, עם כולכם. אנסה לתפוס אותך בטלפון...כי אינני מורגל לקריאות כאלה ממך, יקירתי.
א ארבל מהכרמל New member 2/7/01 #3 אחרי השיחה..... כנות ואורנה. מאושר הייתי לשמוע את קולך המתנגן וצחוקך הפרוע..... אשר בישר שלמרות הכל מצבך איננו נואש עדיין... אורנה, אולי כדאי שנפתח מחלקה לסיוע הדדי? אורנה, את חייבת להפוך את זה לעניין של קבע, היה כיף.
אחרי השיחה..... כנות ואורנה. מאושר הייתי לשמוע את קולך המתנגן וצחוקך הפרוע..... אשר בישר שלמרות הכל מצבך איננו נואש עדיין... אורנה, אולי כדאי שנפתח מחלקה לסיוע הדדי? אורנה, את חייבת להפוך את זה לעניין של קבע, היה כיף.
א ארבל מהכרמל New member 2/7/01 #4 תודה לאורנה ולאינדיאנית !!! שמחתי להיות השושבין להכרותכם ומודה לכם על תמונת המפגש ששלחתן לי... אין מאושר ממני לראות בשימחתכן....
תודה לאורנה ולאינדיאנית !!! שמחתי להיות השושבין להכרותכם ומודה לכם על תמונת המפגש ששלחתן לי... אין מאושר ממני לראות בשימחתכן....
כ כנות וצדק New member 2/7/01 #5 תודה לך ארבל על ששידכת לי אישה מקסימה כל כך.... ממש הצליח לך אה? תגיד... יש לך גם גבר? חחח