ארבלוןןןןןן

שייכת

New member
ארבלוןןןןןן

מאחלת לך בוקר טוב, זה החלק הטוב של הודעתי... החלק השני הוא נזיפה ואחת חמורה!!! האם כנולד תינוק חדש נוטשים את הילדים האחרים?? האם מפקירים אותם?? ו... את החלק השלישי תשלים בעצמך ;-) ממני, שייכת. זוכר?!

ואענה לך בשיא הכנות !

הילדים במקום ההוא קצת השתנו, שינו עימם את האופי המקסים של המקום אליו הייתי מכור מיום הגיעי לפורטל.לחמתי רבות על הנסיון לשמר את אופי המקום אבל היו חברים טובים שלא נתנו כתף והרע ניצח את הטוב.השתלטות הצ`טים והרדידות על המקום הפכו את המקום למשהו שבכלל לא פיתה אותי או משך אותי לפתוח אותו בבוקר או ללכת לישון איתו בלילה. לא נטשתי ולא שכחתי כי חברים רבים לי שם שאינם וירטואליים, אך החלטתי - א.לבנות לי את הפורום במתכונת שאני חושב שצריך להיות קיים, מקום שאנשים ירצו לבוא אליו ויתגעגעו אליו,בלי צורך להתעמת כל יום במקום להתעסק בכתיבה יוצרת. ב.לסייע מאחורי הקלעים בהבראתו של הפורום החולה, והאמיני לי כי דברים קורים ונעשים ולא מעצמם( ביטול ספירת ההודעות ומחיקת שרשורים הם רעיונות שלי שהתקבלו בהנהלת תפוז לאחר דיון והצבעה ) וביננו, מה כל כך קשה לדלג משם לכאן?-כאן יש לך אותי באוירה וסביבה הרבה יותר נעימות- לא יותר כיף? :cool:

שייכת

New member
ארבלון יקר, בוקר טוב :)

תודה על ההתייחסות. מכיוון שאינני מוותיקות הפורום הנ``ל בכלל ומוותיקות הפורום בכלל, לא נותר לי אלא להאמין לך. אני יודעת שאתה מאוד אכפתי ובאמת מתייחס אל הפורום הנוכחי כאל הבייבי שלך. עונה לכולם, משקיע, מפרגן ותורם מיצירותייך, ועל כך תודתי לך. אבוא לבקר, בכך אין לי ספק, אבל אולי תשנה את השם... ;-)

למעלה