אקריליק

אני אישית משתמשת רק במים

אפילו לא במולדינג פייסט, כי אני אוהבת את השקיפות של האקריליק.

כמו שבשמן מסיימים עם לכה אפשר

גם באקריליק, זה מחייה את הצבע מאוד, אבל אני אוהבת דוקא את מראה ה"מט" של האקריליק,

dorit_c

New member
אני לא מוסיפה כלום

כמו אפרת גם אני לא מוסיפה לאקריל , אלא מים, ואפשר להגיע לברק גם ללא הלכה את כמובן מוזמנת לראות התוצאות בציורי דורית

מכחול

:) אקריל ומכחול זה כל מה שאקריליק יכול. אני יודע שזה לא נשמע כל כך הגיוני אבל רציתי שיהיה חרוז :) אני מצייר בעיקר באקריליק, אני דווקא אוהב את הכבדות של אקריליק ואת הנפח שלה ואת האטימות שלה. כמובן שאפשר לדלל במים אבל זה כבר עיניין של איכות שאתה מנסה להשיג. לסיכום. אפשר לדלל אבל לא חייב. תהנה לך.

danbros

New member
אני בעד מודליג פייסט

(=משחת עיצוב) לא תמיד כמובן, תלוי איזה אפקט רוצים להשיג. לעתים אני מערבבת אותה עם האקריליק יחד ואז מציירת, ולעתים יוצרת בעזרתה טקסטורות, מחכה שיתייבש, ואז עולה על הטקסטורות עם אקריליק. באופן כללי גם אני מציירת בעיקר באקריליק ומעדיפה אותו (אותה?) על השמן. אני חושבת שהוא הרבה יותר "תכלסי" מהשמן. השמן די סנוב ויש לו דרישות.

painter

New member
זו פעם ראשונה שלי כאן, אז ../images/Emo24.gif

אני מצייר כבר מספר שנים (ללא נסיון אקדמי)בשמן,אקריליק,פחם... וניתקלתי בהערה על אופן קבלת ברק ע"י לכה. האם מישהו יוכל לפרט קצת יותר בנושא(חומרים,טכניקה)? תודה

Y A E LY

New member
לא ממש הבנתי את השאלה

אבל אם אתה מורח על הציור כשהוא גמור ויבש לקה מבריקה מן הסתם שהציור יקבל גוון מבריק[ ואם אתה מורח לכה מט מן הסתם שהציור יהיה מט חוצמזה ברוך הבא אתה מוזמן לנסות להבהיר לי את שאלתך ולהשתתף בדיונים להעלות עבודות ולהפוך לחלק בלתי נפרד מהקהילה...

painter

New member
תודה,הבהרת לי את הנקודה. משום מה

חשבתי שישנה טכניקה של עירבוב לכה עם שמן. ברגע שאוכל לצלם את היצירות אשמח להעלות אותן לפורום לביקורת.

Y A E LY

New member
הבהרה:

לציורי אקריליק יש לכה על בסיס מים ולציורי שמן יש לכה על בסיס שמן (ערבבו את הלכה עם השמן כבר בחנות...) אפשר לשים לכה על בסיס שמן גם על ציורי אקריליק בכלל, החוק בנושא זה הוא שתמיד המים לפני השמן כך שאפשר לעשות שכבה ראשונה באקריליק ושכבה שניה בשמן העיקר לא לשים מים על שמן לתשומת
ך

שלום פיינטר וברוך הבא!../images/Emo140.gif

יופי שהצטרפת אלינו - אנו שמחים לקבל כל משתתף חדש לשורותינו, מקווים לראות עבודות שלך ושיהיה לנו כיף ביחד. אפרת

למעלה