אקס פקטור

נמשל

New member
אקס פקטור

יש לי כמה שאלות: איך התוכנית תתנהל אחרי שכל שופט יבחר את הארבעה שלו? כולם יחד ישירו וכל פעם יודח מישהו אחד? כלומר יכול להיות מצב שכל הלהקות למשל יודחו וכך פאולה תשאר בלי מתאמנים? האם התוכנית משודרת בישראל רק ביום שישי בערב,פרק אחד כל שבוע? בארה"ב זה לא שני פרקים בשבוע?

M o n t i

New member
הסבר

לאחר שכל שופט מרכיב את הארבעה שלו עוברים לשלב ההופעות החיות,לפי איך שהיה באנגליה השנה (שנה שעברה אני כבר לא זוכר)מכיוון ש16 זה המון ובמקור זה צריך להיות 12 כל שופט הדיח אחד מהקבוצה שלו. לאחר שנשארים 12 הקהל מתחיל להשפיע ולהצביע,שני המתמודדים שקיבלו את מספר הקולות הנמוך ביותר שרים שיר הצלה ולאחר מכן כל שופט מצביע את מי הוא רוצה להדיח.במצב של רוב המתמודד ישר עף (3-1) ואם זה מצב של תיקו עוברים לדד לוק כאשר חושפים את ההצבעה של הקהל והמתמודד עם מספר הקולות הנמוך ביותר הולך הביתה. בטופ 5 אאל"ט לשופטים כבר אין זכות הצבעה. וכן,קרה בעבר (אקס פקטור UK 5 אאל"ט) ששרון אוסבורן נשארה בלי שלושת הבנות שלה בשלב יחסית מוקדם של התחרות.

is00

New member
כן ולא.

מרגע ההופעות החיות, זה כל אמן לעצמו. בהחלט ייתכן מצב שבשלב כלשהו חלק מהמנטורים יישארו בלי נציגים בתוכנית. התוכנית משודרת בימי שישי ושבת בישראל(רביעי וחמישי בארה"ב), אבל... אין לי מושג מה הם יעשו עם פרק 8 שאמור להיות משודר בארה"ב רק ביום ראשון. בד"כ בימי שישי היא משודרת ב- 17:00 ובימי שבת היא משודרת ב- 20:30 בערוץ 3 ב"הוט".

RacheLambert

New member
זה לא בדיוק כל אמן לעצמו

כי המנטורים בוחרים למתמודדים את השירים ומכוונים אותם פחות או יותר איך שהם רוצים שהם יהיו ובכך די מגבילים אותם ואין להם חופש בחירה מלא

is00

New member
../images/Emo207.gif

בטח כולם יודעים שמחר ישודר הפרק הבא של אקס פקטור:ארה"ב בארה"ב, אבל אם אתם צופים בתוכנית ב"הוט", אז תדעו שהפרק ישודר ביום רביעי בשעה 20:30, אז... בעיקרון עד יום חמישי תדאגו לסמן |ספוילרים| בתגובות שלכם לתוכנית, אם תראו אותה לפני כן.

X יו יו S

New member
צודק

עכשיו נזכרתי שהרבה לא מתייחסים לזה כחג מעניין אם יש שובר שורות

is00

New member
אני לא חושב.

נראה לי שלהוט פשוט היה המון מזל עם שמחת תורה, כי אחרת אין לי מושג איפה הם היו דוחפים את הפרק הדחוי בלוח השידורים שלהם בשביל הצופים שלהם. יום חמישי לא היה בא בחשבון, כי לוח השידורים שלהם כבר קבוע מראש, ואם היו דוחים את זה ליום שישי, במשבצת המקורית של התוכנית... הם היו נקלעים לפיגור רציני, יחסית, של שידור התוכנית בארץ ופיגור כזה לא היה מתקבל בעין יפה אצל המנויים שלהם שעוקבים אחרי התוכנית.

yaelRG

New member
האם מישהו יכול לתת קישור בפרטי?

האם מישהו יכול לתת קישור בפרטי לתוכניות ה- x factor usa? בעיקר מתוכנית 7 ו-8? תודה

למעלה