אקס פקטור תידחה?

is00

New member
../images/Emo207.gif

אפרופו "The X Factor", "The Voice" והתוכנית החדשה של קארה דיוגארדי - Platinum Hit , שמישהי פה כבר הציעה להרחיב את הפורום שייכלול גם אותה... אולי כדאי לתת לפורום שם חדש וכולל יותר בסגנון "אמריקן איידול ושאר תוכניות כשרונות מוזיקליים מארה"ב, כדי שיענה על הרצונות של כולם?

barbendavid

New member
כן

אם זה ידחה זה ממש מבאס כי אני לא יכולה לראות את אף אחת מהסדרות כי לא משדרים בארץ

LeAnnDylan

Well-known member
זה שלא משדרים בארץ זו לא מגבלה

למה שלא תראי כמושאר חברי הפורום? אגב את האקס פאקטור יש גוף שידור בישראל שרכש בכלל?

היה ברור שזה יידחה

כמו שסיפרתי לכם, אני קיבלתי זימון לאודישנים לתוכנית הזאת לאפריל.... שזה לפני חודש, וזה השלב הראשון של האודישנים אז מן הסתם עוד יש זמן עד שהתוכנית תעלה. לא קראתי את הכתבה, אז לא יודעת איזה תירוץ הם רשמו שם, אבל ברור שיקחו עוד כמה חודשים עד שהם יסיימו את כל האודישנים

LeAnnDylan

Well-known member
למה?

אני לא ממש מבינה בזה אבל אני יודעת שהאודישנים של איידול מתחילים בסביבות יולי-אוגוסט והתוכנית עצמה בינואר. אז אם באקס פקטור מתחילים האודישנים באפריל למה שהעונה לא תוכל להתחיל בסביבות ספטמבר?

כי זו עונה ראשונה

אם תחפשתי פרסומים על מתי עשו אודישנים לעונה הראשונה של איידול, אני בטוחה שלקח יותר זמן עד שעלתה התוכנית, זה פשוט היערכות חדשה. הם עוד לא יודעים מה קורה באודישנים בארה"ב, זה לא חשוב מה קורה בתוכנית הזאת בעולם. אחרי שהם רואים מה קורה באודישנים מתחיל ההיערכות.... כנראה שהם פשוט לא צפו את כמות הנבחנים, זאת ההערכה שלי לפחות.

SHTRUDIDI

New member
אני מקווה שזה לא יידחה הרבה זמן

וכשהיא תעלה, שזה יהיה שווה את ההמתנה.

barbendavid

New member
אני פשוט לא יודעת איפה לראות ובTOUTUBE זה איכ

ובTOUTUBE זה איכות גרועה וזה נקטע כל הזמן

למעלה