אקס מניאק

אקס מניאק

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. מאז ששמעתי את מה שהאקס שלי עשה אני במין סערת רגשות. לפני חודש נפרדתי מחבר שלי אחרי שהיינו 5 חודשים יחד. אני התאהבתי בו מאוד מהר והוא מצידו לא התאהב בי, גם כי הוא אדם יחסית מופנם ולא מחובר לרגשות שלו וגם כי זה לא היה בראש מעייניו להתאהב- היה לו כיף איתי וזה הספיק לו. לי זה לא הספיק ולכן נפרדתי ממנו עם כל הצער והכאב (היה שם הרבה כאב כי בכל זאת, נפרדתי ממישהו שיש לי כלפיו רגשות חזקים כלפיו).הפרידה קרתה מפאת סיבות טכניות בצורה מאוד לא אידיאלית ובטלפון, אבל אמרתי לו שאת השיחה המסכמת שמסבירה הכל נעשה פנים מול פנים, למרות שבגדול רוב הדברים כבר נאמרו בטלפון. לא אפרט יותר מדי רק אגיד שבאיזור מגוריו חיפשתי עבודה כבר הרבה זמן ולאחר כמה ימים נסעתי שוב לאיזור כדי לבדוק מסעדה ספציפית אז אמרתי לו שאשמח לקפוץ אליו כדי שנוכל לדבר. הוא התחמק ממני לגמרי ומצא מיליון תירוצים לא להיפגש איתי אז כתבתי לו הודעה ארוכה שאני מבינה אותו ומקבלת כל דרך שירצה להתמודד ואני מצטערת אם פגעתי בו, אבל הוא יקר ללבי והוא חשוב לי תמיד. הוא אמר שיתקשר בערב ומאז נעלמו עקבותיו.

מן הון להון בחרתי להתחיל לעבוד במסעדה ההיא.
לפני יומיים אחת המלצריות, שידעה את הסיפור על הבחור, סיפרה לי שיום אחרי (!) שחזרתי הביתה, האקס הגיע לאותה המסעדה עם מישהי אחרת(!!) והם ישבו והתנשקו שם, וכשהמלצרית הגיעה הוא שאל אותה אם הגיעה במקרה עובדת חדשה והאם היא נמצאת(!) כשהיא אמרה שאני לא שם הוא אמר אוקיי והמשיך להתנשק עם הבחורה ההיא.

אני יודעת שהוא מניאק אבל אני מרגישה מרומת. שכל הקשר בינינו היה סתם ושלא באמת איכפת לו מהרגשות שלי, רק מהאגו שלו. זה נורא ילדותי ונורא נמוך, אבל אני כלכך פגועה מזה. אני נפרדתי ממנו כי הייתי מאוהבת בוווו וזה לא היה הדדי!! איך הוא מעז בכלל להביא מישהי אחרת ולשאול עליי! אם הייתי רואה אותו איתה היה נשבר לי הלב. איך להתמודד עם כל הרגשות האלה? אני רוצה להתקשר אליו או לשלוח לו הודעה לנסות להבין מה פתאום ההתנהגות הדוחה הזאת..

אם כל הכאב שבזה

אנני רואה סיבה "טובה" לכתוב לו שוב ובלה בלה.
אני חושבת שעשית נכון מאד שקיבלת החלטה לנתק את הקשר איתו שכנראה לא היה הדדי לשניכם,
או שאוהבים או שלא ויש הרבה קשרים שפשוט נוח איתם ולכן עצתי לך עם כל הכאב ללכת לעבוד שם ,לדאוג לעצמך ואם הוא עשה את מה שעשה זה רק מוכיח שלא אכפת לו כלל הוא סיים את הקשר והמשיך הלאה את לעומת זאת נשארת עם הרגשות שלך וזה בסדר אבל - תתנתקי ממנו ופשוט תמשיכי את חייך ותעלמי לו לגמריי זה הכי נכון לעשות הוא לא ראוי להתחנפויות יתר ואין צורך בכך,

שלום

יש אנשים רעים, וצריך להתמודד אתם. כדאי להכיר אדם הרבה זמן ולפי התנהגותו יודעים לזהות כמה אפשר לסמוך עליו. כדאי ליצור את הקשרים בעיקר במסגרות חברתיות שמעניינות אותנו ואז מכירים את האדם יותר טוב ולומדים לאהוב אותו.
&nbsp

orig429

New member
לפחות את מבינה עם מי יש לך עסק

היה לי פעם גם מקרה מוזר שבו יצאתי עם בחורה פרק זמן קצר ומסיבה לא ברורה
התאהבתי בה.
לקח זמן, אך אופיה האמיתי נחשף בפני לצערי. אנשים לא הם לא תמיד כפי שהם מציגים את עצמם.
לי היה מזל שאני מכיר הרבה אנשים שמכירים אותה, אחרת הייתי ממשיך להאמין להצגה שלה
ולמי שהיא טענה שהיא.
&nbsp
אנחנו לא בוחרים במי להתאהב, זה פשוט קורה, אך עם הזמן אנחנו לומדים מטעויות ומתקדמים עם הכאב.
אין לי ספק שבסופו של דבר את תכירי מישהו שיכניס את כל הבחורים שהכרת קודם לכיס הקטן.
הכל עניין של זמן.
&nbsp
לפי מה שאת מתארת, הוא נשמע לי כמו אפס של בנאדם. אין שום סיבה שלא תתייחסי אליו ככה.
הוא לקוח ולכן את צריכה להתייחס אליו "כלקוח" ואם את רוצה לפגוע בו, כשהוא נכנס למסעדה כלקוח,
תשרתי אותו בשיא האדישות עם חיוך גדול על הפנים ואם תהיה לך ההזדמנות ויתחשק לך ל"תבל" לו את אוכל בטעם אישי,
לכי על זה. יש אנשים בעולם שפשוט מזמינים את זה. אם אני במקומך, הייתי עושה את זה בשקט ולא מפסיק לחייך.

למעלה