אקס מן וחברים

אקס מן וחברים

שלום לכולכם, משכילים, בורים וסתם פשוטי עם. תהיתי לי עם חבריי הנאורים אודות הסדרה הגאונית והמפותחת "אקס-מן". מי לא זוכר סדרה זו? מי לא צפה בה, ימים על גבי לילות, שנים על גבי חודשים? הסדרה מותאמת גם לילדים וגם למבוגרים בו זמנית בזכות השילוב המדהים בין הסטוריה, מדע, פוליטיקה וגיבורי על. בכל אופן, חבריי ואני דנּו בתאריך תחילת השידור של הסדרה בישראל - בערוץ הראשון (אפילו התערבנו על ארוחה). כעת, אבקש מכם, אנשי האור, חברים וחברות, לומר לי איזו משתי הסדרות שודרה קודם (בישראל): פאוור ריינג'רס או אקס-מן ? אודה לכם מאד אם תגיבו להודעה הכתובה בשפה הצחה הזאת, ואם תוכלו להביא לי הוכחות - ולא רק את דעתכם וזיכרונכם. תודה מראש,

אני לא מוצאת הוכחות ../images/Emo4.gif

אני רק יודעת שפאוור ריינג'רס שודרה לפני אם אני לא טועה.. ואני בטוחה במאת האחוזים שאני לא טועה

אני דווקא חושב שאת טועה

אני זוכר את עצמי בן 5 וחצי רץ כל יום שלישי אחר הצהריים ליראות את זה אני זוכר שפהורנג'רס יצא שאני ההיתי ניראה לי כיתה א שזה שנה וחצי אחרי זה אני אפילו זוכר שבכיתי פעם כי היתה לנו הפסקת חשמל ברחוב ולא ראיתי את הפרק ואחרי זה סיפרו לי מה קרה בגן

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאכן אקסמן יצא קודם

אני זוכר שהיא לי בובת וולברין שהייתי בן 3 שקנו לי כי ראיתי את זה כל הזמן והפאוורנגרס באו שנה או שתיים אחרי זה

נחמד.. ^_^ אני לא הייתי בתקופה שזה

רק יצא נראה יל
בכל מכרה אני לא אוהבת את הפאוור ריינג'רס >< אבל כן ראיתי אקסמן כשהייתי קטנה עם אחי בערוץ 1

בכל זאת

עם כל הברבורים המעניינים על הבובות בהם שיחקתם בילדותכם, עוד לא הבאתם לי הוכחות. אני זוכר שכשהייתי בן חמש הייתי נוהג לקום כל יום שבת בשש בבוקר כדי לראות פאוור ריינג'רס (שהיה משודר בתכנית של דליק).לפי זכרוני, אקס- מן שודר בזאפ ל-1 , כארבע שנים לאחר מכן. אשמח מאד אם תביאו הוכחות. ניסיתי להתקשר לערוץ 1 אך הארכיונים שלהם סגורים עד יום ראשון בבוקר ואין לי סבלנות! תודה מראש,

seed20

New member
עובדה!!!

אני זוכר גם תעונה הראשונה של אקס-מן בארץ וגם תעונה הראשונה של הפאוור רינג'רס והם צדקו מקודם אקס-מן היו לפני, בערך שנה שנה וחצי לפני!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתבין אנחנו לא הארחיון של

ערוץ 1 אז אנחנו לא יכולים להוכיח לך כלום, אנחנו אומרים לך מידע אישי שאקסמן היו קודם אם זה לא מספיק אז אין לך בררה, תהיה סבלני עד יום ראשון.

Evil Beast

New member
אקסמן שודר קודם.

האקסמן שהיה 4 שנים אחרי זה היה שידור חוזר. אקסמן התחיל בארה"ב בשנת 93, ובארץ משהו כמו בשנת 94. פאוור ריינג'רס התחיל בארה"ב בשנת 95 ובארץ ב96.

seed20

New member
לא מדויק!

אקס-מן התחיל בארה"ב בשנת 92 והגיע מהר מאוד לארץ פאוור רינג'רס התחילו בארה"ב ב93 ובארץ ב94 (ימי כיתה ב המאושרים שלי). הסיבה שאני זוכר את זה כזה יפה זה שכשראיתי את אקס מן בטלויזיה הישראלית לראשונה עדיין גרתי בבת ים ועברתי משם ב93 לרמת גן ובאותה שנה התחילו הפאוור רינג'רס! אתם יכולים לבדוק בעצמכם מתי התוכניות התחילו בארה"ב באתר הזה - WWW.IMDB.COM

Kinky DeviL1

New member
וואלה יופי...עוד בקשות!? :]

מממ אקס מן שודרה לפני....ולא אין לי הוכחות!!!!!!!! ודי עם העיברית הזאת זה עושה לי צמרמורת! P:

קרניjack

New member
הכוונה לסדרת הקומיקס ששודרה../images/Emo104.gif

בערוץ 1
ובאותצה הזדמנות מישו יודע אם ימשיכו לשדר אותה

seed20

New member
כן

אי אפשר לדעת! בעקרון יש איזה 5 עונות אבל נראה לי שערוץ 11 אף פעם לא שידר את כולם (אבל ערוץ פוקס קידס כן שידר) ככה שאם הם יריצו תסדרה שוב פעם אין שום סיבה לצפות שהם כן ישדרו את הכל. בארה"ב הסדרה רצה בין השנים 1992-1997.

ערוץ 11 כן שידר את כל העונות

פשוט הוא שידר עם אפרשי זמן בין עונה לעונה אני זוכר שפעם שזיפזפתי בין הערוצים אני כזה רואה מישהי שהזכירה קצת את ג'ובלי ואת חיה והמשכתי ליראות והיתגלה לי שזאת עונה נוספת של אקס מן שלא ידעתי עליה(ניראה לי שזאת היתה ה-5) אז הם כן שידרו

seed20

New member
ממש לא

ערוץ 11 הוא בלגאן אחד גדול! היו מקרים שפרקים שודרו לא ברצף או שפתאום הם החליטו לחזור שני פרקים אחורה ודברים מהסוג הזה! עכשיו לכל אורך העונות חוץ מהקולות הדמויות לא השתנו בכלל אז יכול להיות שהפרק שראית התרחש "בעתיד" או משהו כזה. אני עקבתי אחר השידורים של ערוץ 11 ואני די משוכנע שאת העונה האחרונה הם אף פעם לא שידרו. לפעמים הם אפילו הפסיקו לשדר ככה באמצע העונה השנייה ואז חצי שנה אחריי הם התחילו שוב פעם. יהיה מה שיהיה אבל הפרק האחרון בעונה האחרונה מעולם לא שודר בערוץ 11 ואת זה אני אומר כעובדה 100% וזאת תהיה ממש הפתעה בשבילי אם אני טועה בקטע הזה.

אני לא יודע בדיוק עם הם שידרו את

הפרק האחרון אבל אני זוכר בוודאות שראיתי את הפרק בו קורטז(ה"עוזר" של מגנטו מאבלון או איך שלא קוראים למטאור הזה של מגנטו שחכתי) מנסה להחזיר את אפוקליפס דרך הגוף של ג'ובלי אבל בסוף אינו מצליח והוא עצמו הופך ליות ה|"זבח" לאפוקליפס שדרכו הוא חזר אני זוכר שזה היה משמן שזה שודר עוד לפני הלווין והדיגיטלי ככה שהם כן שידרו את זה לפני פוקס קידס ועוד פרק שאני זוכר שיצא לי ליראות זה הפרק שג'ובלי נילכדת עם כמה ילדים מתחת לאדמה והיא מספרת להם סיפור בסיגנון ימי הבניים כזה וג'ובלי כן השתנתה בין העונות השער שלה ארך והוחלק ככה שבהתחלה לא ההיתי בטוח שזאת היא אבל זה היה יחסית תקופה ארוכה אחרי שהם הפסיקו לשדר את אקס מן איזה 3 4 שנים וממש במיקרה יצא לי ליראות את זה

B a m B a m

New member
אקס מן - איזה שאלה אפילו?

נכון שפאוור ריינג'רס היא סידרה נחמדה אבל אקסמן זה הסידרה המצויירת הכי טובה בעולם !!!

למעלה