אקס באינסטנט.

אקס באינסטנט.

אני אקצר את הסיפור של הפגישה ואיך קרה ורק אומר שנדהמתי לשמוע ממנו בטלפון שאני היחיד שהוא רוצה... החלטנו שאנחנו ביחד... באותו ערב- פיגוע. שערער את הבטחון שלו. אני מהצפון. והוא מהמרכז. להיות בקשר זוגי משמעו שפעם בשבוע לפחות אנחנו נפגשים. אחד מאיתנו נוסע אל השני. לפיכך אני והוא בקשר זוגי אומר שאנחנו צריכים לעבור בתדירות גבוהה הרבה יותר במקומות ובקווי אוטובוסים שמיועדים לפיגועים. ככה הוא הסביר לי את זה ואמר לי, שהוא אוהב אותי ובגלל זה הוא לא יכול לקחת את הסיכון שבגלל שאנחנו יחד אני אסע יותר והסיכון שמשהו יקרה לי יגדל. אני לא יודע, יכול להיות שהייתי קצת אנוכי שלא הבנתי אותו ואני עדיין לא לגמרי מקבל את זה. אבל זה רק בגלל שהוא הראשון שלי. הראשון בנשיקה הראשון בחבר הראשון והראשון בכל. ורק בגלל שבחיים שלי לא חשבתי שאני אוהב מישהו עד כדי כך ושהוא יאהב גם אותי... להפרד מאהבה בגלל אהבה. זה קשה. בבוקר של הפיגוע החלטנו שאנחנו יחד. בערב זה כבר התערער. למחרת בערב כבר הוא הודיע לי שהוא לא מסוגל, איכפת לו מידי. והוא לא יוכל לישון בלילה ככה... ככה אני, שרימפי, מצאתי את עצמי עם חבר ליומיים ולבד שוב. ---------- במקרה ואתה קורא את זה לאב, תדע, שלמרות הכל- תמיד. אני יאהב אותך! ואתה לא צריך לדאוג לי. אני אהיה בסדר. אני יודע שבסוף הכל יהיה כחול מזעזע עם נצנצים... שרימפי

campari

New member
אויש, איזה חמוד אתה...

אני מאוהב! שרימפ, אם תרצה חבר בתל אביב אני שלך לתמיד. ולגבי ההוא, הוא סתם אידיוט. אולי אידיוט חמוד, אבל אידיוט. שנאמר: איש אמיץ מת פעם אחת וחי חיים שלמים, ואיש פחדן מת כל יום מחדש. בתקווה שהחבר הבא שלך יהיה יותר מוצלח...

MARMELAD

New member
שרימפי

אין מה לעשות..... עד השלב שיש לך אוטו זמין 24/7 חבר צריך גם לבחור לפי איזור מגורים... אני מבין את הבעסה שלך - בסה"כ להיפרד ממישהו (גם אם זה קשר של שעתיים) בגלל סיבה חיצונית זה בהחלט מרגיז.. אבל אני גם יכול להבין את הבחורצ´יק שמפחד לנסוע באוטובוסים יותר מדי. תראה - אם זו הייתה אהבה של ממש אני בטוח שהמרחק לא היה מהווה בעיה, אבל איך אומרים.. לומדים
יהיה טוב ובינתיים אני רק יכול להציע לך חיבוק ו
ותבוא לתל אביב!!

זאת כן אהבה של ממש

והחלטנו להיות יחד למרות המרחק... הקטע הוא שזה כבר לא עניין המרחק. זה עניין הבטחון האישי. אני יודע שהוא מפחד לנסוע באוטובוסים כי זה קשה והכל...אבל בשבילו הייתי מוכן לנסוע לבד..בשבילו הייתי מוכן למות. אמרתי לו את זה. והוא אמר שהוא לא מוכן שאני ימות בשבילו כי הוא אוהב מידי... זה לא עניין של מרחק...זה עניין של זה שקשר ביננו יגדיל את הסיכון שמשהו יקרה לי או לו...ואני מבין אותו אבל עדיין קשה לי. על הפלאפון שלי עדיין כתוב "לנצח שלו"... כי אני באמת לנצח שלו... שרימפי

לירוי25

New member
שרימפי,

קראתי את אשר כתבת וצר לי שכך הדברים הסתיימו. מאיך שאני רואה את זה, אתה צריך להכנס קצת לפרופורציות. כפי שאמרו קודמי כשרוצים משהו באמת אז שום הר לא מספיק גבוה, שום אוקינוס לא מספיק עמוק ושום אוטובוס לא מספיק ממולכד. יכול להיות שהבחור באמת מפחד מהמצב הבטחוני, הגיוני. יכול להיות שזה בעצם סיבה פשוט להמשיך משהו שאולי לא שווה שיתחיל כי אין לו עתיד וזאת דרכו העדינה לנסח זאת. אני לרגע לא מנסה לשפוט או להעביר ביקורת עליך! אלא אך ורק להאיר את המקרה באור מעט יותר אובייקטיבי. וכמו שאתה בעצמך אמרת - "בסוף הכל יהיה כחול מזעזע עם נצנצים" מקווה בשבילך שיהיו שם עוד צבעים בשביל הגיוון. לירוי

למעלה