אקסית מיתולוגית

ofir1948

New member
אקסית מיתולוגית

לפני 5 שנים נפרדתי ממערכת יחסים שנמשך כשנה, היינו בגיל 18 והיא 16...
במשך השנים היא היית ב 2 מערכות יחסים, אחד של שנה ואחד של שנתיים, ומהאחרון היא נפרדה לא מזמן...
ניפרדתי ממנה בלב לא שלם ותמיד אמרתי לעצמי שיבוא יום ונחזור, היא פשוט צריכה להתבגר... מהצד שלי לא היה מערכות יחסים ריציניים, דיי רווק...
השבוע במקרה אני שולח לך הודעה, מה קורה מה נשמע? כמו תמיד (הייתי נוהג לשלוח לה הודעות מידי פעם לשאול לשלומה), ומפה לשם אנחנו מדברים והיא עכשיו פנויה! הרגע שכל כך חיכיתי לו וציפיתי!
הדבר שאני הכי רוצה זה לחזור אלייה, יש לי אלייה ים רגשות ואני מכיר אותה הכי טוב שיש, וכל כך בא לי לחזור לתקופה של פעם, עשיתי טעות אני מודה, הייתי ילד!!!
איך אני עושה את זה בדרך הכי טובה, שלא תוביל למכשולים בדרך? אני ממש רוצה להיות זהיר וללכת על בטוח איתה, לא רוצה לאבד אותה...

DogsPCI

New member
הלו אופיר, מה שלומך?

&nbsp
ברוך הבא... :).
&nbsp
אני חושב שטוב שאתה תנסה לחזור אחרי תקופה של 5 שנים, ולא זמן קצר אחרי שנפרדתם. מה שאומר שלשניכם היה זמן לחשוב ולהסיק מסקנות... כל עצמכם, ועל זוגיות והחיים בכלל :). מה שאומר שבשאיפה הפעם הזו יכולה להיות יותר מוצלחת, כי אתם קצת יותר חכמים :).
&nbsp
ולגבי השאלה הבאה שלך:
&nbsp
"איך אני עושה את זה בדרך הכי טובה, שלא תוביל למכשולים בדרך? אני ממש רוצה להיות זהיר וללכת על בטוח איתה, לא רוצה לאבד אותה...".
&nbsp
אבר יקר, אם למישהו הייתה תשובה חד-משמעית לשאלה הזאת, העולם היה מקום הרבה יותר טוב
.
&nbsp
תהיה ישר, כנה, רציני, אכפתי, נחמד, וכו'...
תלמד על מה שווה להלחם ואיך, ועל מה צריך לוותר ולהתפשר...
תדאג שיהיה לכם כיף ובטוח יחד... ושהיא תהיה החברה הכי טובה שלך :).
ותשתדל לא לעשות טעיות גדולות...

&nbsp
וכמובן, תקווה שגם היא תנסה לעשות את כל הנ"ל :)
&nbsp
זו הדרך הכי בטוחה לדעתי... להיות אמיתיים ולהשקיע בזוגיות...

&nbsp
בהצלחה, ושבוע טוב :).

אתה לא מכיר אותה הכי טוב, תלך על בטוח ותציע דף חדש ונקי עם

הבונוס של לנסות לשחזר בהצלחה יתרה את הטוב שהיה בינכם. אתה מכיר הכי טוב ילדה בת 16 בזכרון שלך שעכשיו כבר עברה הרבה מהגיל של אז, היו לה קשרים ארוכים וקשר ארוך ממך. אל תהיה בטוח שאתה התרופה למה שהיא צריכה ורוצה. אתה חי בעבר מהניסוח שלך לחזור לתקופה של פעם. אין יותר פעם, הצרכים והרצונות השתנו. הייתם ילדים, ועכשיו שניכם לא. תנסה להכיר אותה מחדש ולהנות מהתהליך. אתה לא תכנס איתה ישר לקשר חזק ורציני אחרי יומיים... תבדוק מה שלומה באמת, בלי אינטרס אישי.

taltul231

New member
...

יכול להיות שאני טועה ואולי כן יצליח לך אם תנסה, אבל לדעתי אין מה להתעסק בעבר. במיוחד לא במשהו שהיה לפני 5 שנים. היו לה כבר כמה מערכות יחסים אחריך, אני בספק כמה אתה במחשבות שלה..
משהו שהיה ונגמר,כנראה יש לו סיבה..אבל תמיד אפשר לנסות, אין מה להפסיד.. פשוט תאמת נשמע שאתה סתם מתגעגע לזיכרון ישן כי אין לך משהו אחר..

שלום

נסה לפנות אליה, לפתח אתה בעדינות שיחות מתעניינות, להכיר אותה ואת מה שקורה אצלה עכשיו בחיים, והיה אטי ונחמד אתה. היה אמתי. תן לזה להתפתח עם הזמן למה שצריך.
&nbsp

ofir1948

New member
לא עונה לי...

התחלתי איתה שיחות נחמדות ועדינות... הצעתי לה להיפגש פעמיים והיא לא יכלה, ו... פתאום משום מקום לא עונה להודעות... מה לעשות???

למעלה