"אקסטרא" - הסוכנות יש כאן מישהו בסוכנות אקסטרא? צריך לתבוע גם אותם...
D Deosette New member 13/12/03 #5 מסכימה אני נרשמתי סתם. שילמתי 800 שקל ולא קיבלתי שום משכורת על תפיד הניצבות שעשיתי בסרט!
ד דניתוש השחקנית New member 13/12/03 #6 באמת?????.. אני גם מתפלאה שהם באמת שלחו אנשים כי ממה שאני מבינה הם בכלל לא סוכנות...
ל לוריי New member 13/12/03 #8 אז אולי נעשה משהו בנידון? לפני כמה ימים אפילו מצאתי את הקבלה ששילמתי להם.. שזה ממש טוב, כי יש הוכחות..
אז אולי נעשה משהו בנידון? לפני כמה ימים אפילו מצאתי את הקבלה ששילמתי להם.. שזה ממש טוב, כי יש הוכחות..
D Deosette New member 13/12/03 #9 זאת הבעיה, איך אוכל להוכיח? אין לי את הקבלה. אני האמנם רשומה באתר שלהם ויש תמונה שלי ושל הידיד שלי . השתתפתי בסרט "להיות כוכב" ורואים אותי בסרט כך שזאת הוכחה שעבדתי שם אבל לא שילמו לי!!!! ואין לי הוכחה שהם צריכים לשלם... והסרט צולם ביאנואר לפני שנה!
זאת הבעיה, איך אוכל להוכיח? אין לי את הקבלה. אני האמנם רשומה באתר שלהם ויש תמונה שלי ושל הידיד שלי . השתתפתי בסרט "להיות כוכב" ורואים אותי בסרט כך שזאת הוכחה שעבדתי שם אבל לא שילמו לי!!!! ואין לי הוכחה שהם צריכים לשלם... והסרט צולם ביאנואר לפני שנה!