אקסטזי,מתדון ואני...

tiger

New member
אקסטזי,מתדון ואני...

היי חברה לא ידעתי שיש עוד פורום להתמכרויות חוץ מביואל שבו אני חבר כבר הרבה זמן אך לאחרונה אני דיי מכופר על יואל/וואלה,אני מכופר לעללה על וואלה אבל אני מכור לפורום להתמכרויות וגם שם יש אנשים נהדרים וגם למנהל הפורום המקסים שם לא מגיע שיחרימו אותו רק ביגלל שהדג מסריח מהראש אבל וואלה,תמיד טוב לגלות חברים חדשים.מי אני ומה שמי,מי עומד מאחורי ומיצדדי?בואו נדלג על החלק הראשון ודי אם אומר שלא נולדתי בהודו אלה בתל-אביב עיר הא(ע)ורות ובגיל העשרה כבר הייתי נרקומן מהמיניין סליחהאז עוד לא היו נרקומנים רק ג´אנקים (ע"ע)והרואין היה סופר קול,הבון טון של התקופה,משהוא שעושים כוכביה רוק וכדורגל,נכון אני מדבר על שנות ה-80.עד גיל שלושים היספקתי ליקבור את כל חברי,להיסתובב בכל העולם ובכל תחנת סמים שבו+-בטח ובטח שבכל תחנת סמים באזור יפו/רמלה/לוד ולהיגמל בכל שיטה ודרך אפשרית פעמיים אם לא יותר,כסף אף פעם לא היה בעיה (ע"ע ג´אנקים אשכנזיים מצפון ת"א שאבא שלהם מנהל בנק)אה וכן גם ישבתי בכלא ארבע עשרה חודש ביגלל שהייתי חף מיפשע.בכלא היפסקתי פעם ראשונה בחיים להישתמש כי לא ניראה לי גם ליהיות אסיר וגם נרקומן וגם אשכנזי לבן תחת השילוב הזה איים עלי יותר מהסמים והחלטתי החלטה שמיסתבר היתה נבונה להחריד שאם אני בכלא אני לא נוגע בסמים כדי לא להיסתבך וכך היה.יצאתי בנאדם חדש וללא שום טראומות ומיפגשים מהסוג של זינזאנה.לא ניתקלתי באלימות כלפי ולא היפעלתי אני אלימות כלפי אחרים לא סוהרים ולא אסירים וביגלל זה אני מיתרגז כל פעם מחדש כשאני רואה סדרות כמו זינזאנה שאין להם קשר למציאות ובכלא כמו בחיים אף אחד לא מישתמש בפרהסיה בסמים ואם לא תחפש צרות הם לא יחפשו אותך.את הסרט הזה אף פעם לא מצלמים אפילו שלדעתי הוא הסרט היותר עמוק ויותר מעניין אבל זה לא מזיז לאף בימאי שכל מה שהוא רוצה זה לחקות כמה שיותר טוב סידרה אמריקאית מצוינת כשלעצמה שניקראת עוז.אז ככה משרישים סטיגמות ומקבעים דעות קדומות בישראל.אבל לא על זה רציתי לדבר.לכשהישתחררתי המליצו הרופאים על ביקור שבועי במסיבת אסיד בטבע תחת כיפת השמיים.אז נהנתי בפעמים הראשונות בחיים שלי מתחושות של שיחרור אמיתי וחופש.לא שלא לקחתי אקסטזי גם קודם,בלעתי וגם בלעתי עוד מהשנים שזה היה חוקי או שיותר נכון לומר כשלא היה עדיין חוק נגד זה וכל ספרית היתה מחזיקה כמויות מהכדור השובב הזה(ככה הן קראו לזה)בישביל הלקוחות המיוחדות וכסגולה נגד דיפרסיה בסופשים בגיל המעבר.בקיצור מאז ועד היום (שאני כבר לא נוגע בזה בכלל כבר כמה שנים)בלעתי מאות כדורים ליפעמים חמש בחמשוש אחד.ואני עדיין זוכר לעזעזל כל מיספר טלפון של חברים מהילדות וכל מיקרה מסריח שהיה לי ושהייתי שמח לו שככתי.לעזעזל יש כל כך הרבה דברים שהייתי שמח לישכוח וכלום,נאדה הכל נעול בראש בכספת ותאמינו לי שאם אקסטזי היה פוגם בזיכרון אני כבר לא הייתי זוכר איך קוראים לכלב שלי.זה הכל פרפגנדה אמריקאית,שימו לב שכל הידיעות נגד הסם הזה מגיעות מימקורות אמריקאים שיש להם אינטרס להכפיש כל סם פסיכואקטיבי שלא מיוצר במעבדות של איליי לילי או של איזה קונצרן תרופות אחר שמייצר "משפרי מצב רוח"ש"טובים"לעם ולקופה של ארצות הברית.לקחתי פרוזק ולקחתי אקסטזי וזה אותו דבר רק בלי ה"באאאאז"...בחיי אז שלא יספרו לכם סיפורים.אני גם חס וחלילה לא ממליץ כאן לאף אחד על כלום אבל אני חושב שלאנשים צריך לתת את החופש ליבחור...בימיוחד בדברים שהוכח מעבר לכל ספק שהפגיעה שלהם היא מינימלית בטח ובטח שיחסית להרואין או קוקאין שהם הם הדפקה האמיתי למוח אבל עליהם אי אפשר לעשות את המניפולציות הריגשיות שאפשר לעשות לציבור שלם של הורים כששוטפים להם את המוח על בסיס יום יומי ובתקציבים שבימקום להשקיע אותם באמת בעזרה למכורים זורקים אותם על "רוצה להישתתף בניסוי"(אכן אני רוצה להישתתף אבל למה אתם אף פעם לא אומרים איפה נירשמים)?רק כדי שלעוד איזה קופי רייטר ובעליו הנובוריש של איזה מישרד פירסום שיכור ומסוממם מקוקאין עד השורשים של השערות יהיה עוד כסף בחשבון .העולם הזה יותר הפוח מהקפה הכי הפוח ששתיתי אי פעם.אם בכל הקייץ שעבר מתו רק שני אנשים מיתוך כל עשרות האלפים שחגגו פצצות כל סופש וגם לא מהחומר עצמו הם מתו אלה מסיבוכים שקשורים לבורות ולהיתנהגות שעם קצת יותר מודעות וקצת פחות תמינת הראש בחול ואיסורים מטופשים לפרסם את האזהרות הנכונות בעיתונים או ב"תיקשורת העוינת" היו יכולים להימנע אבל זה המחיר של מדינת הלכה שהיא גם הכוכב החמישים ואחת בדגל של ארה"ב ויורשת מימנה גם ביזכות הכבוד המפוקפק הזה את כל התחלואים והצרות החולות של מדיניות "המילחמה בסמים" כאשר בכל העולם הנאור באירופה בימיוחד כבר נינטשה השיטה האכזרית והמיותרת הזו (שרואה בילדים בני עשרה שיוצאים לירקוד אויבים מסוכנים) לטובת מדיניות של צימצום נזקים שהיתה יכולה בשקט לצמצם את המוות המיותר של שני הישראלים האלה שמתו ז"צל.מימה מתים כל יום אנשים ברחובות כמו כלבים מאקסטזי או מהרואין?למה אנשים רוצחים את הסבתא של השכנים בישביל ללכת לחגוג במסיבה של רדיו ת"א על החוף או בישביל עוד מנה לישבור קריז?שאלה רטורית.אבל בארץ מסמנים את האויב לפי מה שאפשר להילחם בו או לפי מה שמקובל להילחם בו בארצות הברית ולא ביגלל שזה באמת האויב האמיתי.כי באויב האמיתי כולם הרימו ידיים מיזמן מלהילחם להיפך,המעצמות הגדולות אפילו מיצרות בעצמן חומרים ומעודדות את הקונספציה של הכימיה "האנטי דיכאונית" בשפה המיקצועית המיופיפת ונותנת לגיטימציה לתחושות הקשות באוכלוסיה שרואות בכימיה שתשנה את מצב הרוח הקיים פיתרון .שזה השורש האמיתי של כל שימוש בסמים.והמעצמות הגדולות לא יכולות להילחם במה שברובו הם עצמן מיצרות (דיכאון קיומי ובעסה לקום לעוד יום שבו ניצתרך לעבוד ולהזיע דם רק כדי שנוכל לחזור לישון בלילה תחת קורת גג ושנוכל לשלם משכנתא בסוף החודש בקיצור כדי שנוכל להחזיר את כל הכסף שהירווחנו בחזרה לכיס שנתן לנו אותו פלוס הוצאות-מי לא היה מישתגע)אז אם זה המצב לפחות נרוויח מימנו אמרו בקונצרן התרופות האמריקאי איליי לילי ופיתחו את כל התרופות החדשות ונילחמו דרך הקונגרס מכל התרופות הישנות של העולם השלישי (קאנביס,אקסטזי,פיטריות...)שאלוהים ישמור גם כמה שכל אחד יכול ליצר אותם ולגדל אותם לבד בקלות בילתי ניסבלת וביניינו מי ירצה לקחת פרוזק כשבחלון של השירותים בקמא השלושים ושתיים גודל עציץ של גראס?אז עושים קרמינליזציה ודה-לגיטימציה ומחקרים מוסתים עם תוצאות בהזמנה שנערכים במימון של צד מעוניין ומה לא.כבר ראינו במיליון דוגמאות שונות שאין צעד שהוא נמוך מידי בשביל המחוקק האמריקאי.ההברקה האחרונה היתה ביטול כל האמנות למען איכות הסביבה שארה"ב חתומה עליהן (ע"י מי אם לא הנשיא בוש שהוא הזרוע המבצעת של אנשי הכספים הגדולים של הכלכלה האמריקאית שמרגישים שהוא השליך שלהם בבית הלבן לא פחות ולא יותר)כי לדבריו"זה מה שטוב לכלכלה האמריקאית".אז אנחנו חיים בעולם של הפכים ,שקרים וחצאי אמיתות רק ביגלל שזה מה שטוב לכלכלה.אותי זה משגע כל השטויות אלה שאני שומע שמכניסים לאנשים לראש כי בסוף זה פוגע רק בנו.אנשים נעצרים,מקבלים מכות,מושפלים וחייהם נהרסים (ע"ע ברמן ועלה ירוק)בישביל כלום.בישביל דברים שבמדינה אחרת ובמקום אחר (שוויץ,הולנד,פורטוגל,גרמניה ועוד)הם חוקיים לגמרי וגם סמים יותר קשים אינם חוקיים אמנם אבל המישטרה לא תיתרך לעצור מי שברשותו רק כמות לשימושו העצמי...כאן בארץ יזיינו לא את האמא.בקיצור חברים,היום אני לא מישתמש יותר בהרואין וזה הרבה ביזכות החיים היפים שהיכרתי מחדש אחרי השיחרור של מהכלא שמאז עברו חמש שנים.אבל מיכוון דברים אחרים שקרו לי בחיים חזרתי לטיפול במתדון אחרי נפילה חוזרת של כחודש חודש וחצי לזרועות אהובתי הלבנה והיום אני כבר שלוש שנים בטיפול הזה שהציל את חיי.אני חיי עם בת זוג מקסימה( שמעולם לא הישתמשה בסמים) בשלוש וחצי השנים האחרונות ואני עובד בתחום שקשור למחשבים ,יש לי חיים מלאים כאשר אני נהנה לאהוב את החיים האלה שזו עוד אמונה טפלה כאילו מכורים לאבקה המרה לא יכולים לאהוב או שכאילו "אין להם רגשות"שטויות בדרך כלל אנחנו אלה שסובלים מעודף רגש.

tiger

New member
המשך קצר לאקס´מתא´ואני(700תוים(?)

גם שיטת הטיפול שבסוף מצאתי לעצמי במזל גדול יש לומר סובלת מסטיגמות חברתיות קשות ומדעות קדומות שמושרשות הרבה מיקרים במקומות שהכי לא הייתה מצפה לימצא אותם כמו אצל כל מיני אנשי טיפול ונרקומנים אחרים.השיטה לטיפול בתחליפים עברה הרבה תהפוכות.אנשים אבל לא שוככים בקלות את המראות של פעם,של הנרקומנים שמקבלים מתדון וממשיכים להישתמש בהרואין או שמוכרים את המתדון שלהם כדי להישתמש בהרואין שכמובן,תופעה זו נבעה מטיפול לא נכון שקיבלנו( מינוני מינימום לעומת מקסימום ציפיות שכאשר לא עמדת בהן (ניזרקת מטיפול יותר מכל דבר אחר.היום הגישה שונה ולפחות איפה שאני מקבל את הטיפול שלי שזה מירפאה שממוקמת בשכונה טובה בצפון ת"א בביניין מישרדים יפה להבדיל מחירייה בתחילת דרכו של הטיפול הזה בארץ.גם הטיפול עצמו הישתנה והיום הראיה הכוללת של הדברים היא של טיפול באנשים שחולים כמו בכל מחלה אחרת ולא כבעברינים או כבטיפול בעל אוריאנטציה פליליסטית.בעבר אפילו הצוותים המטפלים ראו במכורים נרקומנים/פושעים שמגיע להם ענישה כחלק אינטגרלי מהטיפול ולא טיפול=טיפול נקודה.היום זה מתחיל להישתנות אבל זה עדיין בחיטולים בלשון המעטה.יותר קל היום ליזכות בפיס במיליון דולר מאשר לימצא מקום במירפאת מתדון בארץ מאחר וכל המירפאות מלאות כבר שנים עד אפס מקום והמצב הגיע היום לידי כך שפשוט לא עונים יותר לפניות חדשות.ורק שתבינו שבכל העולם זה כבר שלושים שנה הטיפול הפופולרי ביותר וזה מונע ביגלל סיבות שונות שחלק מהם זה גם הכדאיות שיש לחברה במתן הטיפול הזה,צימצום פשיעה,צימצום היתפשטות של מחלות,צימצום סחר בסמים.גם למכורים עצמם שלא הצליחו להיגמל עם דגש על הלא הצליחו מגיע ליחיות.גם למי שלא הצליח להיגמל מגיע זכות ולגיטימציה להישאר בחיים האלה כמו כל אחד אחר .כאן בארץ עוד לא שמעו על זה.המירפאה האחרונה שניפתחה באזור יפו-ת"א בת-ים ,חולון,רמלה/לוד, ראשך"צ עד רעננה היתה ליפני יותר מעשרים שנה (!!!)בארץ מיסתבר הזכות היחידי לטיפול זה לקבל מנת יתר.טיפול טיפול לכל החיים ובלי תופעות לוואי להיתראות חבריםו...בריאות זה עדיין לא הכל בחיים תודה לאל לא ליפני גיל שמונים.העיקר האנושיות בחיי מקווה שלא היה ארוך מידי ותודה על תשומת הלב. העם צריך אדולן

addi

New member
נמר, יש בך הרבה כעס

אתה צריך להפטר מהרעל, תאמין לי שאף אחד שנגמל עוד לא הפך למיסיונר אלא עובד על צעד 12 שהוא עזרה לחברים במצבך. אתה לא שם לב לעובדה שאתה בעצם משתמש אבל במרכז המתאדון ואתה קשור אליו בטבור וזאת המשכה של ההתמכרות. בסך הכל אתה נשמע כבחור אינטליגנטי חוץ מזה שאני מת על נמרים. רק תוריד את השק מהראש ותפתח אותו לרעיונות אחרים. תאמין או לא, יש דרך אחרת והיא הטובה והיחידה. עובדה.

tigerbengali

New member
אין חייה כזאת "הדרך האחת הנכונה"

כמו שאין דת אחת "הנכונה" אין גם טיפול אחד ויחיד שנכון לכולם כאילו היינו שבלונה אחת.לכל אחת מתאים משהוא אחר וליפעמים יותר מאחד.לי בתקופות שונות של החיים התאימו טיפולים שונים וכל אחד היה הנכון לזמנו.אנחנו לא בנויים מצבע אחד באופן אישי ובטח של ככל בקהילה של המכורים ובתור אנשים שטוענים לאיכפתיות לזולת ולנרקומנים שעדיין סובלים הייתי מצפה דווקא מימכם ומישכמותכם לצאת בצעקה כנגד המחסור בטיפולים וההיתעלמות של המימסד ומינעת טיפולים ותרופות מהאחים והאחיות שלכם,הייתי מצפה שלרגע תישכחו מהעבודה המיסיונרית של הפצת דרך האן אי (החשובה לכשעצמה)ותנסו לרגע ליראות את התמונה הכוללת שבה חסרים גם סוגים אחרים של טיפולים שמצילים ויכולים להציל חיים גם לא פחות אם לא יותר.כל אחד מאיתנו צריך לידאוג לא רק למי ששותף לדרכו או לראית העולם או הדרך הטיפולית שהיתה נכונה לו מיכוון שכולנו אנשים שונים ולכולנו מגיע טיפול. הראיה כאילו יש רק דרך אחת נכונה היא מיתנשאת ומעצבנת ומזכירה את הראיה של כל דת מונותאיסטית בזמנה שניסתה ליהיות העם המובחר לעומת כל הדתות הנוספות,אנחנו היינו עם סגולה ,למוסלמים יש את החרטא שלהם וגם לנוצרים.כל אחד רצה ליראות את הדת שלנו כדת היחידה הנכונה וכולנו כבר יודעים כמה שזה דפוק.ורק לסבר לך את האוזן אז יש קבוצות M.A מתדון אנונימוס וזה הדרך היחידה הנכונה עבורי ועבור שכמותי אם אתה כבר באמת רוצה לדעת אבל אני להבדיל מימך לך מנסה לשכנע אף אחד להיצתרף אלי ולא רואה במי שלא מוכן לעשות זאת כאדם חולה או כמי שנימצא עדיין בהכחשה,אף על פי שזה המצב ברוב המיקרים.קצת צניעות עוד לא הרגה אף אחד .

addi

New member
מקבל את מה שאתה אומר

כמו שאמר צ´רצ´יל הקשיש והטוב "אני לא מסכים עם אף מילה שאתה אומר אבל אלחם על זכותך לומר את דבריך" אני בסך הכל אומר את שלי, כי אחרת מה יש לי לעשות כאן. אתה תנסה לשכנע אותי בדרכך ואני אעשה זאת מן הצד השני, זה לא ברמה של ויכוח אלא יותר "החלפת דיעות ונסיון"

tigerbengali

New member
אני לא מנסה לשכנע אותך לדרכי כלל

מה אתה לא קולט?... גם אם אני אצליח ותירצה נורא אין מקום. ולשכנע אנשי אן אי שמתדון זה בסדר כבר הפסקתי לנסות מיזמן. אישור ממישהוא אחר אני גם לא צריך,מספיק לי אישור של בנאדם אחד וזה אני. חבל שאתה את האנרגיות שלך תנסה ומנסה להשקיע בלנסות לשכנע אנשים אחרים לחבור לדרכך בימקום לידחוף גם את דרכך ביחד עם דרכים אחרות למען כל מי שניזקק ולא רק למען פלח אוכלוסיה אחד.אני לא מנסה לשכנע בצידקת הדרך שלי כי אני לא צריך אישורים מאף אחד.אני מנסה לשכנע שיש מחסור בטיפול אלמנטרי בארץ שחבל שלא עוד מכורים מגלים איכפתיות כי לעמוד חצי דקה בשקט למען כל מי שעוד סובל זה לא מספיק.צריכה ליהיות לכם מספיק חמלה ורחמנות בלב גם למכורים שגמילה כבר לא אפשרית מבחינתם,חולים סופניים(אתה היית רוצה להיגמל כשיש לך איידס והמוות בפתח-זיין הייתה רוצה אינפוזיה של מתדון עם הרואין ומורפיום גם),קשישים,נכים,תשושים,שלא רוצים/לא יכולים,גם להם מגיע זכות קיום ובטור מכורים אתם אמורים לגלות רחמנות גם כלפיהם ולא רק כלפי חברי אן אי.כי מי כמוכם יגלה יותר רגש ואיכפתיות?ראש העיר?מהנדס העיר?אולי מפכל המישטרה?כן חברי אן אי גם צריכים לדעתי להיזדעזע שאין בארץ מקום אחד פנוי יותר לאחים הניזקקים והגוססים שלו ולא לישמוח לעיד שזה מה שרובכם עושים ונותנים כתף בכך במודע או שלא במודע למיגזרים בחברה ובשילטונות שרואים בניצול הנרקומנים ובדריכה עליהם חלק מענישה חברתית שמגיע לנו על פי דין תורה...דווקה מיכם מישום מה לא הייתי מצפה שתשלימו עם הגישה הזו.אל תגיד לי שטעיתי.ושוב כמו שאתה רואה אני לא הנקודה כאן ואין לי שום עיניין כאן באופן אישי. את זה אני עושה בפורום אחר

addi

New member
כל מה שיוצא ממני בא מתוך הזדהות נטו

אתה מאמין לי?

tigerbengali

New member
היזדהות זה דבר חמקמק שלא אומר דבר

אני למשל יכול להיזדהות גם עם מחבלי החמס והג´יהד האיסלמי,נאוד יתכן אפילו שאם הייתי ערבי הייתי אחד מהם(אם אחד מראשי הממשלה שלנו אמר את זה אז מי אני)ועדיין עם כל ההיזדהות שבעולם הלאום שלי מחייב אותי לעשות הכל ולהיתפלל שיהרגו אותם כמה שיותר מהר וקטנים יותר טוב...אז מה? ומה עוזרת להם ההיזדהות שלי ברגע שהחברים שלנו מהמיסתערבים יורים להם בראש או באויר ...של הראות? היזדהות עוד לא עזרה יותר מידי לאף אחד,כל העולם היזדה ומיזדה עם קורבנות השואה אז מה?זה עזר למישהוא?

addi

New member
הלכת רחוק חביבי

כולה מכור שמעביר את מה שיש לו לעולם, בדיוק כמוך. עזוב אותך מחמאסניקים. אמרתי כבר קודם, לא צריך להסכים כי אם כולם היינו מסכימים כל הזמן הייתה לנו פלנטה - מה זה משעממת.

tigerbengali

New member
מותק לא להסכים עם הרבה דברים זה ...

בסדר אבל לא להסכים שלאחים המיסכנים שלך ולי לא מגיע טיפול רק ביגלל שזה לא טיפול שעולה בקנה אחד עם ראית העולם האידיאולוגית של "הטיפול" שלך זה כבר רישעות שלא לומר טימטום או סתם חוסר יכולת ליראות שום דבר אחר חוץ מאת עצמך.מחלה כה נפוצה באיזורינו ,אולי אפילו יותר מימחלת ההיתמכרות ,אלוהים יודע שפי אלף הרסנית מימנה בראיה כוללת (שוב). ואל תגיד לי שהלכתי רחוק.בוא ניראה אותך שהשקם וערב בכל מקום יגידו לך ועוד כאילו אלו שאמורים ליהיות "אלק" חברים שלך ש"אוהבים אותך" שאתה חרא ושהשיטה שלך זה להישתמש בסמים ושההיתרפאות שלך זה להזריק אותו דבר כמו להזריק הרואין...ניראה כמה אז אתה הייתה סימפטי ולא"הולך רחוק" ואומר לכל אלה מה אתה חושב.כל מיגזר אחר היה רואה במי שלא מעודד טיפולים נוספים במחלה שלו בוגד.כל מיגזר אחר היה רואה במי שלא מוכן לתת כתף לאחים שלו מיפלצת/מיפלצות. לי את מה שיש להגיד יפרסמו בעיתון העיר של סופ"ש הקרוב בכתבה גדולה שהולכת לצאת על כל נושא מירפאות המתדון בעיקבות החומר שאני היבאתי להם (זה שאין יותר מקום כבר שנה וחצי בשום מירפאה לאף אחד...על השערוריה הזו השבוע סוף סוף יכתבו גם פעם ראשונה בעיתון-זה ניקרא לעזור לקהיליה ,לא רק לגרבץ)ויפורסם גם טור אישי של מאה חמישים מאתיים מילה שאני כתבתי על הנושא.תיקנו עיתון העיר של סופ"ש הקרוב ולא תיצטערו.סטיספקשן גרנטי. בפעם הבאה אולי אני יתרכז גם בבורות של הקהיליה בכל מה שנוגע לנושא,הפעם היתרכזנו/תי בבורות של הציבור שזה יותר חמור כרגע,כרגע...

addi

New member
חלילה לי לשפוט בני אדם

אני אף פעם אפילו לא רמזתי שלא צריך לתת טיפול, יש לי השגות על מה, איך, כמה, ולמה. תאמין לי שאני לא אוהב בכלל (בלשון המעטה) את צורת הטיפול הממסדית בבעית הסמים. העניין הוא שאני מנקודת המבט שלי רואה בשתיית מתאדון כ"טיפול אחזקתי" את המשך השימוש, אני בכלל לא משווה זאת לסמי הרחוב מכיוון שזו הדרך היחידה להשאר מכור פעיל וגם לתפקד ואני יודע שעל מתאדון אפשר לתפקד בחיי היום יום אבל זה עדיין שימוש מבחינתי, שימוש במתאדון. שום דבר שאני אומר בעניין לא בא מתוך שפיטה, אין לי זכות לשפוט - לא אותך ולא אחרים, אני כן יכול, להציע דרך ואחרים יכולים לא לקבל את דרכי וזה לא יפריע לי להמשיך ולהציע. ולסיכום, אני לא נגד מרכזי המתאדון אלא נגד צורת התפעול וההתנהלות שלהם ותאמין לי שאני יודע גם על התנהגות מנהלי מרכזים כלפי מטופלים ש"לא עומדים" בחוקים הנוקשים, כמו עונשי הגליה והשעיה ועוד כהנה וכהנה מרעין בישין וזה מגביר אצלי את הרצון לומר לכולם, צאו משם אתם לא ממש צריכים את זה.

tigerbengali

New member
יש לי חדשות בישבילך....הרבה הישתנה

ומה שאתה יודע זה בדיוק הסטיגמות שיש בחברה שמקובעות לפי צורת ניהול שהיתה נהוגה פעם (ושעדיין לצערי נהוגה במיספר מירפאות שמפגרות בטיפול ונותנות חרא של טיפול אבל גם חרא של טיפול עדיף על לא כלום)ושראתה בהתמכרות בעיה פלילית ולא רפואית ושיש לטפל בה גם בשיטת המקל והגזר.היום אין זה כך לפחות לא בעולם הנאור וגם במירפאה שאני חבר בה אין הגליות אלה במיקרה של אלימות ואין הפסקת טיפול ולא משנה כמה "מעידות" יהיו למטופל.מה שפעם היה גורר הפסקת טיפול או הגליה היום גורר רק שיחה עם הרופא ובירור כלפי המינון.אני מטופל כבר שלוש וחצי שנים ומעולם לא הוגלתי,הועפתי,נושלתי מיזכויות וכו...ואני לא ממש בחור שקל ליסבול או שמיתנהג תמיד לפי הספר הנימוסים של טיזילנבי. וגם לי יש הרבה נגד ההיתנהלות המימסדית אבל זה בדיוק מהסיבות ההפוכות מישלך.המימסד לא פותח מספיק מירפאות,במירפאות הקיימות מטופל ציבור בטל בשישים יחסית לאוכלוסיה הגודלת מיום ליום של המכורים להרואין. להפך המימסד דוגל ומתפח את בעיקר את כל מה שקשור לגמילה טוטאלית אם זה בקהילות טיפוליות ואם זה באישפוזיות ...קהילה טיפולית מוציאה שלושים וחמש איש נקיים בשנה (כמה יהיו נקיים מיתוכם גם אחרי שנתיים אני לא ניכנס בכלל)35 איש מיתוך שלושים וחש אלף מכורים,זה מה שהמימסד מעודד... מקומות בקהילות טיפוליות גם כימעט ואין אבל זו האופציה היחידה שכן מוצעת על ידי המימסד,זה ואישפוזיות.אז אתה לא יכול להגיד לי שאתה מיתנגד למשהוא שהמימסד עושה כאשר הוא בכלל לא עושה כלום ואפילו עושה את ההיפך.תיתעורר אני לא יודע מאיפה,סליחה אני כן.אבל כל מה שיש לך בראש,תישכח מימנו,זה שטויות שאין להם אחיזה במציאות ופרי של שטיפת מוח מיתמשכת שגם אתה וגם רוב הציבור שוטפים לו.לפחות מימכם היתי מצפה ליהיות טיפה יותר נאורים ורגישים.מירפאות המתדון יכולות לתת טיפול רפואי לפי סתנדרטים מיתקדמים ולהגיש רפואה מצוינת לניזקקים לה.זה שיש מירפאות מיושנות ושלא עומדות בקריטריונים זה רק מוכיח שאני צודק והמימסד מיתעלם מימה שקורה ומזניח כי אם רק במירפאה אחת בארץ ניתן באמת טיפול לפי הסתנדרט הנהוג בחול ושנותן כבוד למטופלים שלו ושהכל נעשה בו מגובה העיניים,אם זה קורה רק במירפאה האחת שהוקמה במימון פרטי=מירפאת אדלסון,אז זה גם אומר דרשני ומראה לך איפה המימסד ואיפה הטיפול היאות. מתדון צריך ליהיות טיפול ממוסד אבל בארץ הוא עדיין רחוק מליהיות כזה.

פלג^ר

New member
חומד אתה עושה לעצמך הרבה הנחות.

מאשים את כולם במחדל שהבאת אותו על עצמך.תעשה בדק בית לעצמך.אוהבת

tigerbengali

New member
אוהבת? אפשר לקבל טלפון גם?

אני לא מאשים את כולם אני מאשים את מי שביגללו האחים והאחיות שלי ושלך מתים ברחובות בלי שאף אחד מטפל בהם. אני בסדר לי יש מקום תאמיני לי יכלתי גם לא ליכתוב את ההודעות האלה ולישון בלילה בשקט .אבל מה שלי מפריע זה שאנשים כמוך וכמו עוד הרבה אחרים ברגע שהם ניגמלו או שמצאו פיתרון זמני או אחר לבעיה של עצמם מאותו הרגע לא מעניין אותם יותר כלום מתישעים ותשע האחוזים שנותרו בחוץ להירקב. אתם מדקלמים אוהבים אותך אוהבים אותך כשבעצם אתם אוהבים רק את עצמכם או את שכמותכם (שזה אותו דבר)כי ברגע שיכנס מישהוא ויגיד לכם שהוא מקבל מתדון או כל תרופה נרקוטית אחרת ,באותו הרגע נעלמת האהבה ונישלפות הציפורניים בקיצור אתם כמו כל כת אחרת אוהבים רק את חברי הכת ורואים בכל מי ש"עוד לא ראה את האור" כמי שנימצא עדיין בהחכשה. מצחיק מאוד. אבל שתדעו שיש אנשים אחרים שם בחוץ שמתים כמו כלבים ומתדון היה מציל להם את החיים אז למה לא?יש נרקומנים זקנים שכבר גיל חמישים בפתח (וחמישים של נרקומן זה שמונים תישעים בנורמטיבי)שלא יכולים/רוצים/(מה שתירצו)להיגמל:גם להם מגיע ליחיות. באמסטרדם פועלים בתי אבות מיוחדים למכורים ונותנים להם שם מתדון ואמפולות של הרואין כאשר דואגים קודם שהם לא יצתרכו יותר לחפש וורידים וליפצוע את עצמם.זה טיפול גם.זאת באמת מדינת רווחה. יש גם קבוצות 12 צעדים מיוחדות למקבלי מתדון שלא רואות במתדון סם אלה תרופה M.A זה ניקרא והכל חוץ מיזה אותו דבר ומכוון את האדם להגיע לניקיון טוטאלי מסמי רחוב.תיפתחו קצת את העיניים אף אחד לא ימות,לא יותר מימה שגם ככה זה בטוח

פלג^ר

New member
חומד אני מטפלת באנשים כמוך כל כך

מכירה את הדפוסים החוזרים ונשנים. יום טוב נמרי

tigerbengali

New member
אם היית מטפלת כל יום באנשים כמוני

היית מחליפה מיקצוע מיזמן. וחוץ מיזה בינינו:לא נימאס לך מינרקומנים כבר? את לא מוצאת שום דבר פטטי בזה שבסופו של דבר נרקומן שניגמל לא מוצא בעצמו שום כישרון אחר חוץ מלהמשיך ולהיתעסק בחרא הזה?זה לא ניראה לך להיתקע באותו המקום קצת? אני חושב שכדי באמת לצאת מימשהוא בחיים האלה צריך ל צ א ת ...ללכת ,לעזוב,לקחת את הפקלאות ולעבור למקום אחר על כל שמישתמע מיכך.כי ברגע שכל מה שאתה עשית זה להפסיק את השימוש אבל אתה ממשיך ליפגוש את אותם אנשים לדבר אותה שפה ליהיות תחת אותה קורת גג חצי יום עם המחלה ,לדבר על זה,להיתעסק בזה לתת לימים שלך להיסתובב כל הזמן מיסביב לחומר ולנרקומנים,המרחק ההבדל בין הדיבורים על זה וההיתעסקות בזה לשימוש בזה הוא רק סמנטיקה ...אם כל העולם שלך נישאר עולמם של המכורים... אני שמח שהיום המגע היחידי שיש לי עם מכורים אחרים זה רק ברשת וגם זה יותר מידי.

פלג^ר

New member
חומד זה המקצוע שלי ואני אוהבת אותו

עם כל המגרעות.כן יש תקווה כשאני רואה את מטופליי ואגב תשאיר ראש

פלג^ר

New member
פתוח זה יעזור לך!נראה לי שהינך

מתכחש לעצם היותך נרקומן.אתה לא שונה מנרקומנים אחרים.אוהבת מון

tigerbengali

New member
אוהבת נורא? כבר?DO I KNEW YOU

אני משער שמציצה לא באה בחשבון עדיין?עם כל האהבה שבעולם שלך?סליחה כן אבל כשאומרים לי אהבה או כשאני אומר למישהיא שאני אוהב אותה המון אני מרגיש ומדבר על דברים אחרים לגמרי אבל,אני משער שאני סתם עוד אולד פאשן סקוור... עצה מימני:אל תגידי לאף אחד שאת אוהבת אותו כל כך מהר,זה לא ניראה טוב מחוץ למיקלטי האן אי ואם לא סמת לב אנחנו כאן לא במיקלט(תודה לאל) וחבל שיש מי שינסו תמיד להוריד אותנו(ברמה)לשם.אני לא מנסה לשכנע כן אף אחד לישתות מתדון,אף על פי שאני יכול לישלוח אתכם לסטטיסטיקה וליראות שכל נרקומן שנקי היום זה בעיקר נימצא בקבוצת סיכון הכי גדולה ליהיות נרקומן משומש מחר,ויכלתי להגיד שאם לפי כל הסטטיסטיקות של השנים האחרונות בסופו של דבר יש רק אחוז אחד(מיתוך מאה)שמצליח בסוף להיגמל באמת (ואפילו פחות מיזה)בעצם אין חייה כזו נרקומן גמול כי כל נרקומן "גמול" זה נרקומן מישתמש בפוטנציאל...ושוב ,את יכולה לחשוב שאני מלא בכעס אף על פי שאני לא (אני חיי בבית מלא אהבה בזוגיות נהדרת עם בת זוג שלא ראתה סמים בחיים שלה כבר שלוש וחצי שנים)אפילו שאני לא מוצא שום פסול בתכונה הנ"ל,גם הבוס שלי מלא בכעסים ואיזה עבודה נהדרת הוא עושה את צריכה לראות.השלווה הסטואית של פרות באחו לא מעניינת אותי,לדעתי החיפוש הבילתי נילאה אחרי שלווה מתאים יותר לפרות הולנדיות שרועות באחו או לבאבות מסוממים במיזרח הרחוק.לא תודה.אני מעדיף את הנאורוטיות האורבנית הבריאה שלי עם הרבה עשן של אגזוזים וקפה שחור. אני לא מנסה לשכנע אותכם לישתות מתדון אף על פי שלדעתי אתם זקוקים לזה יותר מימה שאתם חושבים או מוכנים להודות אפילו אולי ביפני עצמכם.אני לא מנסה להשיג לעצמי שום דבר כי לי כבר יש מקום בגן עדן/מרכז הפנסיונרים/הזוכים בטוטו של הג´נקים/מירפאת מתדון ומה שכואב לי רק זה על שאר האומללים שזרוקים שם בחוץ שצריכים את הטיפול הזה כמו גם טיפולים אחרים ואין להם סיכוי כרגע לקבל אותו.ככה שאף אחד גם לא יכול להאשים אותי בכעסים מיותרים על מישהוא אחר כשאני צריך להפנות את הכעס לעצמי או משהוא מעיין זה מישהוא קישקש כאן כי אני בכלל לא הנקודה כאן.יש מבינים?כן יש גם מכורים שמעניין אותם משהוא אחר מילבד התחת הפרטי שלהם.אני יודע שזה מדהים,אני יודע שזה רחוק מליהיות מקובל אבל...זאת האמת שמאחורי ההודעות שלי וזה אפילו די ברור. מדהים נכון אבל אמיתי.תיסתגלו. אם אין לכם מה שהגיד על הנושא עדיף שתישתקו מאשר שתנסו להפנות את הדיון אלי .אני לא הנקודה.האחים שלכם שנירקבים שם בחוץ ושדקת הדומיה של מי מיכם במיקלטים פעם ביום יומיים שבוע שבועיים לא עושה עליהם רושם יותר מידי וגם לא מביאה להם שום עזרה. אולי אם מישהוא מיכם יפתח את העיניים ויתגיס גם בישביל להגיש עזרה וליצעוק על קיפוח שקיים בימקום ליהיות אגואיסט שדואג רק לתחת של הכל יראה אחרת.כי ביגלל השתיקה של הקהילה הזו וביגלל ההיתעסקות האנטגוניסטית של כל אחד בבעיות הפרטיות שלו מבלי איכפתיות לשאר האחים והאחיות שלו זה מה שמאפשר להם בראש ובראשונה להיתיחס ולימנוע מאיתנו טיפולים אלמנטריים ומקובלים בכל מקום אחר בעולם.

למעלה