אקסהבציוניזם

Cגלית

New member
אקסהבציוניזם

למי יש הבסר לעניין, מדוע יש כמיהה כזו, מאין נובע הצורך באקסהבציוניזם?

זו צורת ביטוי עצמי,

לא רק הצורך בתשומת לב. בנוסף, תחושת השיחרור מביאה איתה ריגוש נוסף.

roliland77

New member
ואולי תחושת המבוכה?

ואולי תחושת ההתמסרות וההשפלה? ואולי בעיה שמקורה בעבר מעורער או איזה טראומה... יכולות להיות המון סיבות אך בטוח שלא אחת. בדיוק כמו בכל תחום אחר, בעיקר במימוש פנטזיות שלא עוזבות אותנו או רצון לכניעה או שליטה. כל אחד מאיתנו שונה ומונע ממניעים אחרים אך בסופו של יום נגיע לאותו מקום. למי לא היה החלום שבו אתה עירום מול כולם וזה טבעי? הסטטיסטיקה מצביעה על 40%. לכל אחד יש סיבה אחרת לחלום או לפחד (או לפנטז ולממש במקרה שלנו). בקיצור, אי אפשר להסביר באופן כללי אלא רק באופן פרטני. זאת דעתי בכל אופן.

אייבורי

New member
הכוונה הייתה

לדעת באופן פרטני מה כל אחד חווה. ברור שלכל אחד סיבותיו שלו.

זה התחיל בגן עדן אדם וחוה

הסתובבו ערומים והסתכלו אחד על השני שעות ימים חודשים שנים לחוה גדלו השדיים והשפעת כח הכבידה אחזה בהם אט אט, אדם שאשכיו פגעו באבן כל אימת שהתיישב הכין לעצמו מגן ביצים [זו גם הפעם הראשונה למעשה שהומצא המחבט טפלון ,[שימו לב לאדם לא נדבק כלום אבל לחוה כל החרא [מגבוני אלוורה] כשהיא ראתה את מגן הביצים היא ביקשה את מגן השדיים [החזייה ] מה שמחבר אותנו לשרשור "חזיות" שאגב רעיון נפלא רק היה עדיף בלי החזיה
איפה הייתי ? אההההה כן תבואי למשרד נתפשט ונדבר על זה אולי יצטרפו עוד חבר'ה ויהיה נחמד ,אגב זה מדבק ! אני רציני ! [לא הקטע שאת באמת באה למשרד אלא הקטע שזה מדבק !] אקסהבציוניזם-מדבק את הנוכחים זה בדוק ! בוקר טוב פורום
לא לפספס אמרה הזברה

אייבורי

New member
אני נושא את החיסון

מעולם לא נדבקתי בחיידק. למרות שמציצה בחוף הים שאנשים עוברים ושבים ורמת הסיכון לתפיסה גבוהה די הייתה מרגשת.

Putzita

New member
גם מאחורי דלת במשרד...

כשיש קירות גבס... זה מענין :) P

gidionline80

New member
הדרך הכי קרובה

להפוך את כל העולם לשלך חופש אדיר ומרגש ומעצים את האינטימיות עד כמה שזה פרדוקס זה כך.

אֶקְסְהִיבִּיצְיוֹנִיזְם

exhibitionism=אקסהיביציוניזם הוא דפוס התנהגות, שעל פי ה-DSM, המגדיר המקובל של הפרעות הנפש, נחשב כהפרעה. אקסהיביציוניזם מאופיין בהתנהגות חושפנית בפני אנשים שאינם מסכימים אליה, כגון חשפנות רחוב. רק לשם הבהרה: DSM IV הוא כינויו של ספר האבחנות הפסיכיאטרי האמריקאי, בו מרוכזים כל ההפרעות הנפשיות, תסמיניהן ואופן הטיפול בהן. ספר זה מקובל ורווח ברוב העולם המערבי, אותו לומדים מרבית הפסיכולוגים והפסיכיאטרים, ולפיו הם פועלים. שמו המלא של הספר הוא Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, והספרות הרומיות IV מציינות שזו המהדורה הרביעית שלו. הספר יוצא לאור על-ידי האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית. אף שהספר מקובל מאוד (ואולי דווקא משום כך), התעוררו מחלוקות עזות סביב חלקים ממנו. דוגמה בולטת לכך היא הקביעה, שהופיעה במהדורה השנייה (DSM II), לפיה הומוסקסואליות היא בגדר הפרעה נפשית, קביעה שהוחלט להסירה בשנת 1973. בהקשר הבדס"מ יש רבים שההחצנה והפומביות מגרה אותם הן לראות והן לעשות, סשנים ואקטים של סקס. <פינצטה שהמחלה העבירה אותה על דעתה...>

Nymphaea

New member
אמממממממ

אחד הדברים המרגשים והמגרים ביותר. הידיעה שעושים משהו לא מקובל, "אסור", שכל הזמן אמרו שהוא פויה.. החשיפה מול כולם, וכמו שאמר גידי, לא משנה כמה אנשים יש מסביב זהו שיא האינטימיות בין שניים. כאילו רק שניים אלה קימים בעולם כולו. גגגגגגגגגגגרררררררררררררררררר

יעלילה2

New member
שימו לב: בפני אנשים שאינם מסכימים.

יש באקסהיביציוניזם מהסוג עליו מדבר הDSM אקט תוקפני כלפי זולת, שלא מעוניין/מסרב. לעומת זאת, סקס אקסהיביציוני עליו אתם מדברים בשרשור, כולל גם הסתרה/התחבאות, ספק רואים ספק לא רואים, או אם זה פומבי וגלוי - מי שמסתכל - רוצה להסתכל/להציץ. ההנאה של האקסהיביסט עליו הDSM מדבר היא הנאה מאינוס הזולת להסתכל, מהפחד, מבוכה, בהלה שלו. כמו "הסוטים שמראים את הבולבול לילדות". זה לא אותו אקסהיביציוניזם עליו מדובר בשרשור.

סקס פומבי זה הכי - אחי ../images/Emo104.gif

<אור משלבת בין סקס לציונות> ואני חולה על זה. זה מעלה את הריגוש לרמות שקשה לתאר. השחרור כל עכבות, העובדה שצופים בי, מסתכלים עליי, מחרמנים אותי ומתחרמנים ממני, זה מעביר אותי על דעתי. למה יש את הכמיהה הזו? כי זה סוג של שבירת טאבו, כנראה. כל דבר שאסור ולא מקובל, מגביר את הריגוש.

Putzita

New member
יש בזה משהו... ../images/Emo13.gif וגם

זה גם קרה לי לפני הרבה שנים...בים שצפו בי גל ללא בגדים וגם באמצע...(נראה לי אז שזה קורה הרבה לכולם) הענין הוא שלא יכולנו להפסיק, ואנשים המשיכו להסתכל.. חוויה מעניינת. :) מזל שלא היה אור יום P

למעלה