אקנה

• פותח הנושא wazzz
  • פורסם בתאריך

wazzz

New member
אקנה

אהלן אני בן 20 התחלתי לסבול מאקנה בסביבות גיל 16-17 ונמשך עד עכשיו. אני מטפל בפצעים עם כל המשחות שיש והתחלתי לאחרונה לקחת כדורים(מינוציקלין) הבעיה שזה עוזר לטווח הקצר לאחרונה חל התקדמות ונהיה לי פחות ופחות פצעים אך נשאר לי הסימנים מהפצעים הקודמים הייתי רוצה לדעת האם יש פיתרון לכך על ידי תרופת סבתא לפצעים שיוצאים מדיי פעם וגם להעלמת הכתמים שנשארו מהפצעים הקודמים תודה מראש!

wazzz

New member
אממ

גם לקוסמטיקאית הלכתי ומאיפה אני משיג את המסיכת חימר ירוק?

galim29

New member
יש בכל בית מרקחת חימר ירוק../images/Emo140.gif

אתה מבקש את האבקה לא מסיכה מוכנה. ואז מערבב עם טיפה מים מינרלים (לא יותר מדי כדי שלא יהפוך לעיסה נוזלית מדי) בקערה קטנה ואתה יכול להוסיף טיפה לוונדר (טיפה או שתיים) עד שזה הופך לעיסה ומורח על הפנים. זה מתייבש די מהר והופך קשה. מצוין לעור פנים שמן. מומלץ פעם-פעמיים בשבוע על בסיס קבוע.

לפצעים שיוצאים ולמניעה

לפצעים ולהעלמת כתמים:
שמן עץ-התה האוסטרלי. לשים מעט על הפצעון עצמו לפני השינה, ושוב פעם אם צריך. בדרך כלל הפצעון יחלוף כך תוך כמה שעות ולא ישאיר כתם/צלקת. שמן עץ התה ושמן לבנדר (שניהם שמנים בטוחים לשימוש ישירות על העור) טובים להעלמת סימנים על העור, כתמים וצלקות. שמים מעט מאוד מהשמן האתרי לפני השינה ושוב בבוקר. חשוב להשתמש בשמנים אמיתיים ולא בסינטטיים שנועדו למבערי-ריח. אפשר להשיג שמן עץ התה בכל פארם. למרות שכשסובלים מפצעונים יש רתיעה מלהשתמש בשמנים, לשני השמנים האלה יש תכונות מחטאות משמעותיות יותר משמנוניותם, ואין סכנה שהם יגבירו את השומניות של העור. לניקיון קבוע של הפנים:
יומיומי: רחיצה במי-כרוב - בבלנדר או במעבד-מזון מערבבים 250 גר' עלים טריים עם 250 גר' הממליס (להשיג בחנויות טבע). רוחצים בזה את הפנים פעמיים ביום. (למדתי את זה מהספר "צמחי מרפא" של פנלופי אודי)
פעם או פעמיים בשבוע: רחיצת הפנים עם שיבולת-שועל עדינה (קוואקר אינסטנט, בכל סופר מרקט) - מסיר את התאים המתים ומרענן להפליא.
גם לבעלי עור שמן חשוב מאוד להשתמש בקרם לחות אחרי ניקוי הפנים. הסיבה לכך היא שכאשר העור יבש לחלוטין הגוף ייצר עוד יותר שמנוניות כדי ללחלח אותו. שימוש קבוע בלחות על בסיס מים, מייד לאחר ניקוי הפנים, ימנע שומניות של העור וישמור עליו נקי.

למעלה