אקנה מתמשכת...

Kitz18

New member
אקנה מתמשכת...

שלום... אני סובלת מאקנה מגיל 12 בערך, שהחריפה בתקופות שונות עד היום [18 וחצי]. אני שומרת על עור נקי, החלפתי תכשירים כבר אינספור פעמים ואף אחד מהם לא באמת עזר לשיפור המצב מעבר לניקיון. משחות למיניהן גם לא עזרו ממש. עד לפני שנה לקחתי מינוציקלין במשך שנתיים בערך- מדי פעם היו לזה תוצאות אבל לרוב גם האנטיביוטיקה היתה עובדת עצות. כבר קצת יותר מחצי שנה אני לוקחת גלולות למניעת הריון [דיאנה] במטרה לנסות לאזן את ההורמונים [ניתנו ע"י רופאת אנדוקרינולוגיה]. בהתחלה זה עזר קצת, אבל עכשיו זה נראה כי אין להן השפעה כלל והמצב דיי נורא. אני כבר לא יודעת מה לעשות... קשה לי עם איך שאני נראית. אני חיילת עכשיו ולא יודעת מה הרופאים של הצבא יכולים לעזור לי בעניין... יש לך עצה?

אקנה מתמשכת...

קודם כל , יש מה לעשות. את יכולה לפנות לרופאת נשים בצבא ( יש רופאות אזרחיות שעובדות עם הצבא - גם אני) ולקבל תכשיר נוסף על הדיאנה שאולי יעזור יותר. אפשר גם לבקש הפנייה לרופא עור שישקול לתת לך רואקוטן .

Kitz18

New member
שאלה נוספת- בקשר לרואקוטן

אני מכירה מישהו שלקח את זה לפני שנה בערך, וזה גרם אצלו ליובש קיצוני בעור בכל הגוף. התופעה הזאת נפוצה? זה דיי הרתיע אותי מלחשוב על לקחת את התרופה הזאת.. אני אשקול לקבוע תור אצל רופאת נשים דרך הצבא בתקווה שזה יוכל לעזור, אבל אני חייבת להודות שכבר קצת התייאשתי... תודה!

רואקוטן

רואקוטן גורם לתופעת לואי של יובש בעור ובריריות כמעט בכל המקרים בגלל אופן הפעולה שלו. הוא גורם לתחלפוה מלאה של התאים בעור וכך גם גורם לריפוי הפצעים. זו תופעה מעצבנת מאד אבל התרופה מאד עוזרת לאקנה חמור וברוב המקרים אין חזרה של זה לתמיד. ליובש אפשר להשתמש בכל מיני קרמים ושפתונים.

למעלה