אקנה ופצעי עור

vivi87

New member
אקנה ופצעי עור

בת 26 סובלת משחלות פוליציסטיות, כרגע כבר שנים מטופלת בגלולות שמעלימות את התסמינים.
החלפתי לפני יותר מחצי שנה סוג גלולות (פחות חזקות) והפלא ופלא הפצעים חזרו לי לעור הפנים...
שומרת על תזונה, הגיינה בעור הפנים... מה עוד?? להרים ידיים?

0 אור 0

New member
טיפול הוליסטי?

הי ויוי,
הגעת למקום הנכון,
אני ממליצה לך לשקול טיפול בנושא בצורה יותר עמוקה באמצעות טיפול הוליסטי.
יש כמה שיטות שיכולות להתאים, אני אישית ממליצה על השילוב של רפלקסולוגיה עם צמחי מרפא,
צריך רק לדעת שזה טיפול שלוקח זמן - כי המטרה היא להביא את גופך לאיזון יציב, שבו לא יופיעו הפצעים. לא טיפול בסימפטום.

שחלות ופליציסטיות ואקנה

היי VIVI,

שחלות פוליציסטיות הן נדבך מאתגר ומעניין
היות ומדובר בתחום הורמונאלי, הוא מכילי בחובו תחומים נוספים גם אם והם אינם נראים לעין, כלומר, יש לכך השלחה על תחומים נוספים
האקנה עליו את מספרת, הוא רק חלק - שמן הסתם נראה לעין ולכן מפריע, אך ישנם מקומות נוספים הנוגעים בדבר ואינם נראים לעין.

טיפול ברפואה טבעית הוא טיפול הוליסטי - שלם וכולל, לפיכך הטיפול יכיל גם התייחסות לנושאים הנוספים המגיעים יד ביד עם שחלות פוליציסטיות, כמו גם התייחסות לאקנה ודברים נוספים.

מתוך העבודה בקליניקה לנטורופתיה, ראיתי עבודות יפות בטיפול בשחלות פוליציסטיות ואקנה,
הטיפול משלב צמחי מרפא, תזונה, פעילות גופנית מותאמת - כולם ייעודיים לטיפול בתופעות עליהן את מדברת כמו גם על הנדבכים הנוספים עליהם דיברתי קודם.

בהצלחה.

יעל ND

New member
למה להרים ידים? - לטפל!

גלולות - זה לא טיעפול. הן רק מחמירות את הבעיה.

למעלה