אקליפס - ההופעה

Vdrums

New member
אני אומר בשנית

כדי שתבינו. אני לא מתיימר להיות פרסומאי ואני לא כתבתי את ההודעה של הלהקה הכי טובה בעולם!!! וקופירייטר אתה ממש משעשע...

ציקיטום

New member
אקליפס - ההופעה

אחרי שראיתי אתמול שאין לי משהו מיוחד לעשות החלטתי לקחת את חברה שלי ל"הופעת הרוק הכי טובה בארץ", הכוונה לאקליפס כמובן, בבארבי בכפר סבא המקום עצמו הרבה יותר קטן מהבארבי בתל אביב אבל מקום לא רע בכלל להופעות די מזכיר בגודל ובעיצוב את הבארבי הישן. הסאונד במקום היה סביר למרות שלא ציפיתי יותר מדי להופעה שניה אחרי קורין אלאל. ולהופעה עצמה... ההופעה התחילה עם סולו תופים(?!) של משהו כמו 2 דקות כשמיד אחריו הצטרפו כל הג'מעה לפתיחה welcome to the show קשה לי להגדיר את הסגנון שאקליפס מנגנים אולי בגלל שכל שיר נשמע כמו משהו אחר לגמרי אבל הם נשמעים פחות או יותר כמו RHCP, רייג', חלק מהשירים נשמעו לי בסגנון הלהקות האמריקאיות המלוקקות דוגמת וויטוס והיה גם משהו שהזכיר לי את הרוק הקלאסי של פעם סטייל ואן הלן בכל אופן כמו שאתם מבינים הסגנון מאוד לא אחיד מה שלא תורם להופעה זורמת במיוחד, אבל מעבר לזה החומר של אקליפס פשוט לא טוב מספיק הסגנון די ילדותי גם מוזיקלית וגם בצורה שבה הוא מועבר. הנגנים עצמם טובים (בס, תופים, גיטרה) אבל כשכל אחד עסוק בלהוכיח עד כמה הוא תותח זה נשמע בלאגן ולא מוזיקה.. וזה מה שקרה גם בהופעה רית'םסקשין לא ישב כמו שצריך, המתופף ברח מהקצב בכל שיר כמעט ואני מתכוון בצורה משמעותית כזאת שגם כאלה שלא מוזיקאים ירגישו בהבדלים מה שגרם לחוסר אחידות בגיטרות... תוסיפו לזה את הצעקות של הסולן ואתם לא מבינים בכלל מה הולך שם. לסיכומו של עניין, אם אני הייתי במקום אקליפס במקום לרוץ להופיע בכל חור הייתי נכנס לחדר לחזרות ולעבוד על הדברים הקטנים עד שייצא עשן מהאזניים אחרת קהל לא יגיע והם יישארו תקועים במקום. בהצלחה בכל אופן

לומדים מטעויות

תודה לך על החפירה, ועל שחסכת לכולנו ללכת לבדוק את המצב בעצמנו. אפשר לראות שהלהקה צעירה ולא מנוסה, ויש להם הרבה ללמוד. כגון, הקהל לא מטומטם עד כדי כך, שהוא יקבל פרסומות בסגנון הופעת הרוק הכי טובה בארץ בתור עובדות. מלבד זאת, הופעות גרועות יכולות להוות שיעורים חשובים בהתפתחות הלהקה, כך שאמנם היה עדיף אם הלהקה תסתגר במשך חודשים בחדר החזרות עד שייצא מוצר מוגמר ומושלם, אך הופעה יכולה להקפיץ קצת את התהליך, באמצעות הפידבקים שהלהקה תקבל, וניסיון הבמה, מן הסתם. תמיד אפשר לעשות תחייה מחדש.

Vdrums

New member
לציקיטום ולשאר

מי אתה אדון ציקיטום? ספר על עצמך ועל הרקע המוזיקלי שלך שנוכל להתייחס לביקורת שלך בכובד ראש ולא בתור פלצן שמתיימר להיות מבקר מוזיקה. זה שאתה רושם יציאות קצב GUITAR LINE וכו' לא מראה שאתה מבין גדול. אז תכתוב על עצמך שנדע. העובדה שמישהו בא ורשם הודעה שזו הופעת הרוק הכי טובה בארץ, אז הוא רשם, מה כואב לכם? הבן אדם היה מבסוט מהופעה שהוא ראה והתלהב, מה מציק לכם? מאין לכם שהבן אדם שכתב את זה הוא מהלהקה? פעם אחת הוא כתב הודעה ואתם קפצתם כמו חמורים. אני בעצמי מפרסם פה על הופעות של הלהקה, למה אף אחד לא בא אלי בטענות על מה שכתבתי? אני אישית מכיר את הנגנים, הם מנגנים ברמה של פיוז'ן וג'אז, והם אוהבים לעשות רוק, קצת יותר מתחוכם ממה שאתם מכירים, מערבים סיגנונות והשפעות שונות זה מה שעושה את ההופעה מעניינת, אדון ציקיטום, אם הם היו עושים את כל ההופעה עם אותו ליין של חומר בצורה בנאלית היית גם בא בטענה שהשתעממת. אבל בכל מקרה עד שלא תכתוב את הרקע המוזיקלי הארוך שלך אתה יכול לחפור לעצמך בתחת. לגברת שיר דוייטש שכנראה תופסת מאוד מציקיטום, את גם מבקרת מוזיקה? והאם הטעם של ציקיטום קובע את שלך? מה שהוא לא אוהב אז גם את לא? על טעם וריח לא מתווכחים, תבואי להופעה ואח"כ תדברי. ואל תגידי כן מישהו היה שם ואמר שהם יצאו מקצב. תביא מתופפים שעושים חצי ממה שהמתופף של ECLIPSE עושה אח"כ נדבר איתך.

ציקיטום

New member
כדי לעשות סדר בדברים...

נתחיל מזה שהגעתי להופעה בתור קהל בשביל להנות מהופעה טובה כנראה מאותה סיבה שאתה הגעת והחלטתי גם לבקר אותה בצורה עניינית עד כמה שיכולתי בתור מוזיקאי, כמובן שזאת דעתי האישית בלבד שהחומר שלהם לא מספיק טוב או מספיק בשל בשביל לצאת איתו החוצה להופעות בניסיון לרכוש קהל אבל אתה כבר ניצלת את ההזדמנות שלך להודיע לכולם מה אתה חושב. אני עצמי מתופף אם כל כך חשוב לך לדעת והשתתפתי בלא מעט הפקות עם הרכבים ואמנים מוכרים יותר ופחות הכל בעבודה מקצועית כך שאני מרשה לעצמי לבקר את אקליפס ולהאמין שאני יודע את ההבדל בין מקצבים שבורים או אי סימטריים לבין איבוד טוטאלי של הקצב בשיר, שיר שהתחיל בטמפו מסויים הסתיים כמעט פי 2 ואני לא מגזים, כמו שאמרתי לא צריך להיות מוזיקאי כדי להרגיש את זה וזה נוראאאאא צרם לי לאוזן מה לעשות... אני קטנוני ומפונק. הנגנים עצמם כמו שאמרתי בהתחלה טובים מאוד אבל הם כאילו ניסו להוכיח בכוח עד כמה הם טובים מה שגרם לכל הקטע לצאת מהאיזון שלו ולהשמע נורא מבולגן בלי קשר לסגנון שהם מנגנים. אם אקליפס רוצים להשאר להקה בינונית אז סבבה שייכנסו לחדר חזרות שיפתחו מגברים ויאללה לעשות רעש כי זה תמיד כיף לנגן... אבל אם הם רוצים לעבור ללבל טיפה יותר גבוה וגם שקהל יגיע ויעריך את מה שהם עושים אז הם צריכים לחזור לבסיס ולעבוד על הדברים הכי מעצבנים שיש במוזיקה עד שהם יישמעו כמו יחידה אחת ולא אוסף נגנים כי ככה זה נשמע! אבל ברגע שהאדרנלין זורם בגוף המוח מחליט לעשות שטויות בתור נגן אתה חייב לשלוט בזה. אז יואב קוטנר אני לא אבל הייתי בכל כך הרבה הופעות בשביל לתת לך אלף דוגמאות הפוכות איך מוזיקה כן צריכה להשמע או איך הופעה צריכה להיות בנויה אבל אני לא אעשה את כרגע ואייגע אותך בדברים שאתה לא כל כך מבין בהם אז תנסה פשוט לסמוך עלי טוב? אגב התגובה פה היתה לכל מי שכתב בשני השירשורים האחרונים אחד שאני פתחתי והשני של שיר פשוט היה נראה לי די מייגע להגיב לכל אחד. לסכום... אני מאחל רק הצלחה אושר ועושר לאקליפס

iliG

New member
מר אדון Vdrum היקר

אולי במקום להביך את עצמך בהודעות לא ענייניות והתנגחות עם ביקורת תתן אתה חפירה על ההופעה?

Vdrums

New member
אני שר את השירים שלהם ../images/Emo6.gif

במקלחת... אני מכיר את הסחורה

PurpleGoat

New member
כן תומר, אבל...

תצא מנקודת הנחה שאנחנו לא מכירים וספר לנו... זה הרעיון בחפירה

Vdrums

New member
כבר חפרתי עליהם באיזה שירשור

בכל מקרה אני חבר שלהם ותמיד אראה משוחד... ולמרות כל מה שאומרים, אני חושב שהמתופף שלהם תותח.

ffox

New member
מצטער

צר לי מאד שלא מצאת משהו מיוחד בלהקה למרות הכל זה מוזר לי כנראה אולי זאת הייתה השעה המאוחרת פשוט עייפים מלשמוע אתה אחרי הכל הביקורת הגרועה הראשונה שלנו וכבוד הוא לנו אבל זה לא ממש מתאזן אם הביקורות הטובות שלנו ובכל מקרה לא נראה לי שהייתה הופעה גרועה. ככל הנראה אתה גם לא יודע להבדיל ממש בין bassline אוguitar line לפרזות ווירטואוזיות כך שמסתמנת בעיה אצלך נ.ב אנחנו חיים בחדר חזרות

gillad e

New member
ל תומר...

תומר אני לא מבין למה אתה מתרגש מכל העניין הזה. כולה הבן אדם לא אהב....אז מה?! זכותו! זו מדינה חופשית. גם אני לא אוהב את כל מה שאני שומע וזה טבעי שתהייה ביקורת. אם אני שחבר בלהקה לוקח את זה בפרופורציה אז קח גם אתה... בכל מקרה אני רוצה להודות לציקיטום שהטריח את עצמו לראותנו ולכתוב את הביקורת (אם כתבת סימן שאכפת לך :)) ואל תתרגש ממה שהמטומטמים האלה כותבים, זכותך להביע דעה ואף לא לאהוב אותנו.

iliG

New member
כל הכבוד גלעד

כל הכבוד על התגובה הבוגרת , הרווחת אצלי הרבה מניות :)

PurpleGoat

New member
בהחלט כל הכבוד ../images/Emo45.gif

כבר הרבה זמן לא ראיתי מישהו שמגיב ככה לביקורת באמת לא צריך להלחץ מכל דבר וזכותם של אנשים לאהוב או לא...

למעלה