אקי אבני תגידו הוא גיי? תודה לעונים, אני סקרנית!
A aשרון New member 30/12/13 #2 לא....מה פתאום.... הוא רק רודף אחרי מילקי כל היום ואף פעם לא משיג אותו. זה כמו הרוד ראנר בעצם, מתי אקי ישיג את המילקי... לעולם לא נדע. ובקשר לנטיות המיניות שלו, האם זה עניניינו? לא ולא ! נקודה . סוף ציטוט " " , חתימת נוטריון , ומשדר מייגע של הערוץ הראשון
לא....מה פתאום.... הוא רק רודף אחרי מילקי כל היום ואף פעם לא משיג אותו. זה כמו הרוד ראנר בעצם, מתי אקי ישיג את המילקי... לעולם לא נדע. ובקשר לנטיות המיניות שלו, האם זה עניניינו? לא ולא ! נקודה . סוף ציטוט " " , חתימת נוטריון , ומשדר מייגע של הערוץ הראשון
ItsikH Member 30/12/13 #1 לא, אבל שיחק תפקיד של הומו בסרט "חסד מופלא", אבל כמוהו שיחקו בסרט גם שרון אלכסנדר, גל הויברגר ואחרים.
לא, אבל שיחק תפקיד של הומו בסרט "חסד מופלא", אבל כמוהו שיחקו בסרט גם שרון אלכסנדר, גל הויברגר ואחרים.
ת תרנגול פראי ועליז New member 31/12/13 #5 חחח, מצחיקה אותי המחשבה שהכותבת מאמינה שאנחנו מאחצנים, או חיים באשליות, או מוסרים מידע לכל עובר ושב. אם הוא הומו ואם אם לאו - ממש לא אכפת לנו.
חחח, מצחיקה אותי המחשבה שהכותבת מאמינה שאנחנו מאחצנים, או חיים באשליות, או מוסרים מידע לכל עובר ושב. אם הוא הומו ואם אם לאו - ממש לא אכפת לנו.