אקי אבני בגאג

omer landau

New member
אקי אבני בגאג

אני לא יודע אם ידעתם או לא אבל הנה הכתבה מהעיתון של היום 24 שעות בידיעות אחרונות כתוב שהוא יופיע בפרק שמשודר בערוץ 3 בשבת אבל זה לא נראה לי כנראה הוא מופיע בעונה התעשית סיימו לצלם אותה?? איך זה הולך אין לי מושג באיזה עונה הפרק הזה אבל יופי ישראלי בגאג חחח הוא הופיע גם בעשרים וארבע הסדרות שלי חח יש גם תמונה שלו בכתבה אבל בטח זה לא מעניין

omer landau

New member
../images/Emo46.gif

הבאתי הודעה נורמליתתתת אפילו טובה מאוד חחחח וככה את חושדת בי את בדרך כלל מותחת אותנו עם כל מיני תמונות וכתבות חחח אז פעם אחת 1/4 קצת נסחפתי אבל זה אמיתי הוא יופיע בפרק שוב בתור ערבי כנראה בעונה מתקדמת כי זה פרק על עיראק הכתבה אמיתית את יכולה לחפש אותה בעיתון

omer landau

New member
../images/Emo8.gif ומה נשמע סוזי???

דחו לי את המבחן למחר איזה באסה רציתי לסיים איתו כבר לא נורא אני איהיה פה אחרי עשרים וארבע בעשר ארבעים וחמש אם תיהיו בצאט יהיה ממש נחמד חח

עומר! אתה לא מבין! זה ממש אבל ממש

לא הגיוני...כי אקי שיחק ב24 טרוריסט ואני בהחלט קראתי את הציטוט שרשום שם (על זה שלא מפריע לו לשחק טרוריס) וקראתי את זה בהקשר של 24 בוודאות , אז מה הוא אומר את זה על ג'אג גם? לא הגיוני בכלל. חוצמזה שרשום שזה יהיה בפרק שישודר במוצ"ש הזה. נשמע לך הגיוני? ממש ממש לא! אז לא יודעת לא נראה לי אמין הקטע.

omer landau

New member
כתוב פה שהוא סוכן כפול בפרק של גאג

גם עם העירקאים וגם עם האמריקאים אני לא יודע זה יכול להיות מגניב וזה נראה לי אמיתי לגבי המוצש לא נראה לי ממש לא אולי התכוונו לפרק של ארצות הברית לא סטאר ולא ערוץ 3 ערוץ אמריקאי טהור חחח

עומר סליחה! זה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמאלה! זה באמת נכון! דאאאאמט! יש לנו נציג בג'אג! אני הולכת להפעיל קשרים! אני הולכת לטוס לשם! חברים יש לי את הקשרים!!!!!!!!!!! או מיי גאד!!!!!!! צירפתי קישור ! עומר דארלינג יצאת ענק! זה הכתב הדפוק שלא העביר את האיפורמציה כמו שצריך!

omer landau

New member
ואיי סוזי איזה יופי

אוקיי זה מתבקש חחח לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה (במנגינה מסויימת ששנואה על חלקכם חחח) בדיוק התכוונתי ללכת לחפש את הטור שלו בפנאי פלוס אבל הקדמת אותי התיאור שלו יפה עם הסט של גאג והכל איזה מגניב בא לי גם להיות שם הפקות אמריקאיות זה דבר ממש יפה חוויה אמיתית כן זה הכתב הדפוק שבלבל בגלל יום שבת הקרוב מה שהוא אמר ונתראה פה אחרי עשרים וארבע ??!! את תיהי פה?? בלי קשר לשחקן הפרק נשמע כמו פרק מאוד יפה

כן רק חבל שהוא לא מזכיר במילה את

דיויד! כאילו הלללללללללו????????????????????????????????? ספר אחי, תחלוק איתנו...יש לך פה אחיות שמתות לכל תאור שקסי ועסיסי!

omer landau

New member
כן תיארתי לעצמי שתגידי את זה

תחפשי את אקי אבני בארץ ותבקשי שיבקש חתימה מדיוויד חחח למרות שכבר אקי לא יפגוש אותו יותר בסדרה כי זה פרק אחד למרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ששמתי לב שבגאג ממחזרים שחקנים בטירוף הכוונה לחיילים משניים כאלה ולשופטים

תמיד שנאתי את ידיעות אחורונות...

ומגיע להם, הם מפגרים עם תעודות. זה תקצרי הפרק של שבת הקרובה: May 1, 2001: Past Tense: When Lt. Cmdr. Jordan Parker, an old flame of Harm's, is murdered, Harm experiences emotional ups and downs as a grieving friend, a suspect and, eventually, the investigator of the crime. עיראק
אני לא חושב... זה בטוח בעונה ה9.

omer landau

New member
אנחנו יודעים הבנו כבר את זה

הכתבת עשתה טעות בטח אמרו לה הפרק של שבת בארצות הברית..... היא כתבה ערוץ 3 לא נורא חפיף

אני עדיין שונא את ידיעות...

תמיד שנאתי. עיתון אפור. אני אוהב את מעריב, אפילו שהם דפקו את 'המגזין' הדפוק הזה...

shipper heart

New member
אבלללללל! ביום שבת הקרוב בארה"ב יש

פרק חוזר! יש את אממממ close quarters וזה פרק חוזר מעונה 8 *נדמה לי...זה עונה 8 נכון?!* לוידעת בכל אופן זה פרק חוזר....

shipper heart

New member
אהה אבל אז הם בכלל דפוקים...זה לא

שבת הקרובה ולא שבת אחרי זה...זה שבת אחרי זה...חחחחח

harmless

New member
זה לא פייר שאקי אבני

חי את החלום שלנו! אנחנו היינו אמורים להיות שם!!!!!! אני גם יכולה לשחק טרוריסטית!!!!

למעלה