אקטיבי או פסיבי?

גיאגיא45

New member
אקטיבי או פסיבי?

היי, יש לי שאלה שאולי תשמע לכם מטומטת, אני פסיבי ושמעתי שלפסיביים יש סיכוי גדול יותר להדבק באיידס, אתם יודעים אם יש אמת בשמועה הזאת?

ItsikH

Member
במידה מסוימת כן, אבל הסיכון הוא לשני הצדדים - עד היום יש אקטיביים שסבורים שהם לא בסיכון, וזה ממש לא נכון. מין אנאלי לא מוגן מסוכן לשני הצדדים, גמירה מגדילה משמעותית את הסיכון לנחדר (בלי גמירה הפער בין הצדדים קטן למדי). ובכ"א במקום חישובי קיצין וסיכונים - הכי פשוט ומומלץ להמנע ממין אנאלי בלתי מוגן בכלל.

romi70

New member
מין בטוח

איציק, אתה ממש צודק, ויש הרבה שחושבים שזה באמת משנה אם אתה פסיבי או אקטיבי. זה לא! הסיכון הוא אכן לשני הצדדים. התופעה של "לא לשים קונדום" הולכת וגדלה. אני גם גיי, פסיבי, ואני שם לב שיש המון גייז שפשוט מוכנים לקיים יחסי מין ללא קונדום. זה מפחיד אותי. אני כמובן נמנע מכל ממגע עם אנשים כאלה, אבל עדיין לדעת שזה שם, זה מפחיד ומלחיץ! בכל מקרה, התעניינתי בכל העניין ומצאתי כאן הרבה פרטים שיכולים לעזור לכם: http://www.safe-sex.co.il/

Wrecker

New member
לא אבל שמעתי שלהומואים יש סיכוי יותר גדול

אז אל תהיה הומו. יש סיכוי יותר גדול רק אם זה נגמר בפנים. ויש סיכוי מאוד מאוד מאוד קטן אם משתמשים בקונדום.

ItsikH

Member
אם הקונדום לא נקרע ולא מחליק אין סיבה לדאגה בכלל, בכ"א מומלץ לא לגמור בפנים גם עם קונדום מהסיבה הזו.

Wrecker

New member
אז שיעשו אחד לשני ביד וזהו

איפה הגבול של הזהירות?

ItsikH

Member
הכל לשיקולך למשל, יש מי שנמנע מאוראלי ללא קונדום, יש מי שלא. דבר אחד ברור, אנאלי בלי קונדום - מסוכן בוודאות, ולשני הצדדים, והשאר משני. ד"א יש כאלו שמעדיפים לגמור בחוץ ולא בקונדום.

למעלה