אקזמנה בעור

Potassium

New member
אקזמנה בעור

שלום רב. יש לי גירוי כבר כמה חודשים באצבע. תופעות: עור אדמומי, לעיתים מתקלף, אין גרד. מרחתי משחה עם סטרואידים שנתן לי רופא עור וזה עוזר בדיוק לתקופה שאני מורח. יומיים אחרי שאני מפסיק חוזרת הבעיה. אשמח לשמוע האם יש משהו בפורום הזה שיכול לעזור לי. תודה

0 אור 0

New member
יכול להיות

צריך להביא בחשבון שבעיות עור לא תמיד פשוט לאבחן, וגם שעבודה מבפנים על מקור הבעיה לפעמים יכולה להיות ארוכה, בהסתייגויות אלו - אז כן, הרבה פעמים דוקא למטפל ברפואה משלימה יש פתרון לבעיות שנראות חסרות סיכוי ברפואה המערבית, בינתיים ועד להגעה למטפל, תנסה לשחזר מה קרה לפני כמה חודשים. אולי הגירוי הזה קשור למשהו ספציפי?

Potassium

New member
חוץ מזה ש....

אני שוטף ידיים כמה וכמה פעמים ביום (שהרופא אמר שזאת הסיבה), אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר... למי ניתן לפנות לייעוץ אלטרנטיבי?

0 אור 0

New member
האם לפני כמה חודשים לא שטפת?

או ששינית סבון? או שאולי פשוט התחיל החורף? באמת הכי טוב שתמצא מטפל באחת השיטות באיזור מגוריך - הרבה שיטות יכולות לעזור, ההעדפה האישית שלי במקרה הזה היא למטפל רב תחומי (למשל נטורופת) שיכול לשלב כיוונים שונים אם אתה מחפש המלצה על מטפל ספציפי כדאי לציין מקום מגורים (ועדיין לבדוק המלצות ממטופלים בעיקר אם הממליץ עצמו אינו מהמטפלים המוכרים בפורום)

אקזמה בעור

יכולה לנבוע מסיבות שונות, ומסתבר שההשפעה התזונתית רבה, וניתן לראות תוצאות ראשוניות מהירות למדי. מצטרף להמלצה לפנות לנטורופת, ולטפל בבעיה בצורה קצת יותר מעמיקה. בהצלחה!

למעלה