אקורדים אנשים תשלחולי את האקורדים של כל השירים מי שיודע!!! בבקשה gad@ennovate.ws
R ronnin New member 9/5/02 #1 אקורדים אנשים תשלחולי את האקורדים של כל השירים מי שיודע!!! בבקשה [email protected]
Y Yogi Bear New member 10/5/02 #2 בקשר לאקורדים הכוכבים דולקים- השיר הכי יפה שנשמע אי פעם על גיטרה קלאסית G Bm F C פזמון- Em Am Em
F feedback New member 10/5/02 #3 מנסיוני הדל...../images/Emo4.gif נגעה בשמים - זה הכי קל: AM,C,F גברת שרה השכנה : AM,F,C,F AM,F,C,G דני EM,G,EM,G, A,EM,A,C G,D,C אופטיקאי מדופלם (רק ההתחלה) GM,Eb,AM,F דרך אגב, מישהו יודע את האקורדים של למה לי פוליטיקה עכשיו??????? תודה.
מנסיוני הדל...../images/Emo4.gif נגעה בשמים - זה הכי קל: AM,C,F גברת שרה השכנה : AM,F,C,F AM,F,C,G דני EM,G,EM,G, A,EM,A,C G,D,C אופטיקאי מדופלם (רק ההתחלה) GM,Eb,AM,F דרך אגב, מישהו יודע את האקורדים של למה לי פוליטיקה עכשיו??????? תודה.
L LandoR New member 11/5/02 #4 יאפ Gm/A#/Dm/F X2 A#/Dm/F/F X2 פזמון: Gm/A#/G#/Cm/Gm/A#/Dm/C/Dm/C/Dm/C/Cm/Cm/D מאוד קל ויפה... לבקשת עוד שירים אני כאן....
יאפ Gm/A#/Dm/F X2 A#/Dm/F/F X2 פזמון: Gm/A#/G#/Cm/Gm/A#/Dm/C/Dm/C/Dm/C/Cm/Cm/D מאוד קל ויפה... לבקשת עוד שירים אני כאן....