אקורדים...

האגוש

New member
אקורדים...../images/Emo168.gif

אני כמעט בטוחה שיש כאן גיטריסטיות..אז מה עם קצת חלוקת אקורדים?
יש כמובן את הלינק המעולה הבא: http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaLinks.asp?Communaid=6598&catid=9792 ויש את החוברת מילים+אקורדים שמצורפת ל"מתוק שחור" [החלטה גאונית אם תשאלו אותי..] אבל חוץ מזה אין ממש :(( אז יאללה בנות, שתפו אם יש לכם :) [אני נגיד הייתי שמחה ל"מגי", "שימו לב", ועוד כל מיני
]

האגוש

New member
אנטר בטעות ../images/Emo122.gif

פעם כשנכנסתי ל"אקורדים של שילה" , דרך הטאגליינס, זה הוביל אותי ישר לקישורים של הקומונה.. אז לזה התכוונת, אורעד
אופס. טוב בכל מקרה, יש שם אחלה שירים :] אבל יש למישהי באמת עוד? תודה!

izzys

New member
טוב בנתיים - מגי

האקורדים משמיעה כמובן, לקחת בערבון מוגבל. פתיחה: X4 BM / C בית 1: BM / C אני חושבת שהיא עושה לי טובה BM / C גם אם לא מקשיבה בכלל A5 / D זה לא מענייין אותי יותר BM / C שתיקח ת'טראראם שסביבה BM / C תגידי לי מה אני? BM / C חוויה שאת חווה A5 / D למה לי שתמצי אותי מהר פזמון: BM / C אז עכשיו אני רחוקה... BM / C רחוקה... A5 / D עכשיו אני רחוקה מכאן, אני סופרת BM / C עוד דקה עברה BM / C שרק אהיה חזקה עכשיו בית 2: A5 / D למה אני מפחדת גם ממך BM / C למה אני אוהבת עקום A5 / D מה זה שתמיד אני מחפשת, ולא מוצאת? BM / C ואיך להשתנות פתאום? BM / C ואיפה יש לי מקום A5 / D כשאין לי אצלך? BM / C פזמון: אז עכשיו אני רחוקה... BM / C רחוקה... A5 / D עכשיו אני רחוקה מכאן, אני סופרת BM / C עוד דקה עברה BM / C שרק אהיה חזקה עכשיו BM / C שרק אהיה חזקה עכשיו A5 / D שרק אהיה חזקה עכשיו וחוזר לפתיחה. חשוב חשוב!
את ה C לא מנגנים במתכונת הרגילה שלו, אלא: מיתר 5 שריג 3, מיתר 4 שריג 5, מיתר 3 שריג 5. מיתרים 2 ו-1 מנוגנים פתוחים.
A5 מנגנים מיתר 4 שריג 2, מיתר 3 שריג 2.

izzys

New member
באמת בכיף ../images/Emo8.gif.

כשיהיה קצת זמן וסבלנות אשב גם על שימו לב, לא שכחתי.
.

למעלה