אקורדים למישהו יש?

jako1234

New member
אקורדים למישהו יש?

לשיר תנו לי לשתות אני הופך עולמות ואני לא מוצא שום אתר או משהו בנושא. אם למישהו יש את האקורדים אשמח אם ירשר או יתן קישור תודה

../images/Emo110.gifלא שאלת את זה כבר?

או שזה היה מישהו אחר.. בכל מקרה גם לי אין מושג אבל תנסה בפורום כלי נגינה\אקורדים או משהו כזה..:)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוף :X

גם אני ממש רוצה את האקורדים של השיר! אני לא חושבת שיש בעיה להוציא אותם. ברוב השירים של כנסיית השכל הליווי הוא לא קשה. אם יהיה לי זמן יום אחד אני אולי אפילו אנסה לעשות את זה. למרות שאני גרועה ובטח לא אצליח :X צריך למצוא מישהו שמתמחה בזה. בהצלחה P:

jako1234

New member
2 שאלות..

תגידי מה הקטע שלך מהחמוס הזה???? ואת חושבת שתצליחי להוציא את האקורדים?? אם כן אשמח אם תשתפי אותי.. תודה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| קודם כל תרגיע.

החמוס הזה זה אייקון שאימצתי. הסיפור מאחריו לא חשוב. מפריע לך? אל תסתכל P: ומה זאת אומרת אם אני חושבת שאני אצליח? לך תנסה להוציא בעצמך. אין לי זמן להשקיע בדברים כאלה עכשיו. אני מתאמנת בנחרצות להופעה בכלי זמר ועסוקה בלימודים רבים. אבל אעשה זאת מתישהו. אולי בחופש הגדול, אחרי ההופעה בכלי זמר P: אני אשתף אותך רק אם תהיה נחמד ובנתיים אתה לא נחמד P:

jako1234

New member
ת,

תראי אני לא מתכוון חלילה לזלזל בך או משהו כזה אחרי החמוס שלך זה לא מובן לי מה הקטע אבל אם תרצי תספרי יהיה נחמד לדעת לגבי הוצאת האקורדים לא אמרתי את זה בזלזול אלא התיהיה אם תצליחי כי אמרת שאת לא הצלחת ואת גם מנסה לברר מהם אז קבלי את סליחתי את נפגעת! JAKO

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| סלחתי P:

אני אנסה מתישהו להוציא את האקורדים. אם אתה מעוניין להתחיל לנסות בנתיים בעצמך, אז אתמול כשצפיתי בהופעה של הכנסייה מכפר המוזיקה ב- 24 שמתי לב קצת לאקורדים שיורם מנגן. אם אני לא טועה השיר הוא על סולם לה מינור. אבל אני לא בטוחה :X יש שם איפשהו Am ו- Dm ונדמה לי שגם F ו- E. בהצלחה P: !

daveScorpions

New member
אסור לפרסם בפורום אקורדים של הלהקה

זכויות יוצרים. אם תפורסם הודעה היא תמחק מיידית.

למעלה