אקורדים לגיטרה

אקורדים לגיטרה

נא שלחו לי בבקשה אקורדים של שירים חסידיים \ דתיים בלבד. אנחנו עושים ב"נ בס"ד חוברת לאקורדים. לבנהתיים יש לנו את האקורדים לשירים הנ"ל, אנחנו צריכים עוד. אהבת ישראל אשא עיני - קרליבך הקשיבה - שלשלת ממעמקים – חיים ישראל יוסף קורדנר – סימנים בדרך שיבי קלר – עוד ינובון בשיבה על הדרך - המדרגות עלץ ליבי – שלשלת שיר למעלות – יוסף קרדונר ממקומך - קרליבך עבדו את ה' – מקהלת חסידי יאסי והסולן ר' דוד שטרן עוז והדר – ישראל דגן קול ברמה – פרחי לונדון רחם – יעקב שוואקי תפילה לעני – מרדכי בן דוד שמעתי – יעקב שוואקי ונשגב ה' לבדו – קרליבך חזק – אברהם פריד יה ריבון עולם – אהרון רזאל ואריאל זילבר יהי שלום בחילך – קרליבך יהי שלום בחילך - שלשלת ירושלים את ירושתנו – מרדכי בן דוד לא נירא - שיבי קלר מהרה – יעקב שוואקי מוריה – אברהם פריד ישראל ישראל מאמינים בני מאמינים – מרדכי בן דוד כיצד מרקדין – אברהם פריד והיו למשיסה – קרליבך אחינו – גלעד פוטולסקי – שלהבת אשא עיני – שלשלת אתה תקום – קרליבך גדול ה' – שלשלת השיבנו – יוסף קרדונר המנון בני עקיבא וזכנו – אברהם פריד זכרני נא – ר' דב שורין זכרני נא – גירסה ב' טוב להודות – קרליבך יערב נא שיחי – מנחם פיליפ שירו למלך שובי השולמית / יהודה דים צמאה- המדרגות פיה פתחה- אוף שימחעס עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה סביבון סוב סוב סוב מעוז צור מלך לבנימין כי הטוב / שוואקי כי בו ישמח ליבנו יודו לה' חסדו יהי רצון / ליפא שמעלצער חנוכה ושמרו ומרדכי יצא השיבנו / יוסף קרדונר בשצף / אברומי פלאם ברוך הגבר אליהו הנביא / המושב אם אשכחך / הר' קרליבך ז"ל אל תשליכני נ נ נ נח נחמן מאומן צא מן התיבה – אהרון רזאל זמן הגאולה – אהרון רזאל הסנה בוער – אהרון רזאל אשא עיניי / אהרן רזאל יה רבון עולם/אהרון רזאל

yoni la

New member
חוברת להפצה חינם באינטרנט?

אני יודע שאודי דוידי משתף פעולה ושולח במייל את כל האקורדים לשיריו.

נועה IL

New member
נסו כאן

באתר MP3 יש אקורדים - לכתוב שם אמן ולמצוא אקורדים, ראיתי שם שירים של קרליבך, רזאל, שוואקי ועוד.. ואת חלקם לא מצאתי ברשימתכם.
באתר חסידיסק יש אקורדים - רשמתי בחיפוש אקורדים והוא מצא 186 שירים. אתה יכול לסנן מה מתאים לך.
באתר tab4u יש קטגוריה של חסידי שיכולה להעשיר אתכם בעוד כמה שירים.
ואני מבינה שעל האתר הזה - http://www.dex.co.il/view.php?t=9049 כבר עברת...
כל הכבוד על היוזמה
{שלחו אח"כ את החוברת בבקשה
}

אתרים אני מכיר, אני צריך שתעבירו לי את

האקורדים בוורד בכדי שיהיה לנו קל יותר להכין את הטופס. תודה רבה

נועה IL

New member
שולחת לך ../images/Emo30.gif + ספר האקורדים

הספר לא רלוונטי לבקשתך "לא דרשתי" אבל לפותח השרשור כן :) יש בו עוד כמה שירים חסידיים (לא רבים..וכמובן הרבה עבריים) - אפשר לבדוק בתוכן עניינים ע"פ שם השיר או שם האמן. להורדת הספר כאן.

למעלה